Pawgas Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 E tam... Powinni zapier*** cały czas a nie kalkulowac A Radwańska... No cóż.... Bywa... Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaNiby tak ale współcześni kolarze w większości nie potrafią już rozgrywać wyścigu bez ciągłej podpowiedzi na ucho. Widać to było dziś doskonale jak po ostatnim zjeździe grupa goniąca Majkę przez chwilę myślała że wszyscy trzej się wywrócili a dopiero jak dostali info z wozu technicznego pognali za Majką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Radwanska to na rydwan i do domu. Dla mnie to jest brak szacunku dla wlasnego kraju. Mozna przegrac, ale po podjetej walcea nie z mina sfochowana na caly swiat. Zaraz bedzie sie tlumaczyc ze jej slonce przeszkadzalo i kort i ogromne zmeczenie...o zmeczeniu to jej Kwiatkowski z Majka moze opowiedziec. Ktos jej chyba powinien uswiadomic, ze orzel na piersi zobowiazujedo walki... zwlaszcza na olimpiadzie. Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez horac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Eeee tam, gdy przeczytalem mrozace krew w zylach opowiesci o podrozy do Rio przez NY i Lizbone (w tej kolejnosci), o zamykanych przed poludniem kortach w piatki, o zwiazanej z tym koniecznosci wstawania o 5 rano...wiedzialem! To nie jest wpadka AR, to raczej typowa postawa. Niestety. Gdzies tam mentalnie nie jest na tyle silna, zeby byc tenisistka wybitna. Skonczy wiec kariere z tym co juz osiagnela, czyli w sumie z niczym waznym. Szkoda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Rakiete polamala, frustracja.. bezradnosc zamiast koncentracji i walki do konca.Widac motywuja ja tylko pieniadze. Oszczedzila by wstydu i odpuscila chociaz olimpiadez takim podejsciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Kolejny występ na Igrzyskach zakończyła w pierwszej rundzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jeszcze wracając do Majki, myślę że za słabo "pchaliśmy" , przy innych komentatorach w TV wynik mógłby być inny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Za kilka minut pierwszy mecz naszych siatkarzy halowych na IO. Przeciwnik Egipt. Nie z najwyższej półki ale my też ostatnio graliśmy bez przekonania... Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Janowicz też se już pograł.... , ale chociaż powalczył.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Janowicz też se już pograł.... , ale chociaż powalczył..Miał niewspółmiernie mniejsze szanse niż Aga a lepiej wypadł niż ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Trasa wyścigów kolarskich jest masakryczna!moim zdaniem przegięli pałę nie tyle z trudnością trasy co z bezpieczeństwem zawodników... Update: chyba jednak holenderce nic poważnego się nie stało, ooooj organizatorzy "czerwona kartka"! Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Upadek Holenderki wyglądał tragicznie. Trzymam za nią palce Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Straszny wypadek Holenderki. Oby jakoś z tego wyszła.... Brawa dla Niewiadomej. Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Riqelme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Brawa dla siatkarzy. Pierwszy mecz zawsze trudny. Najważniejsze - naprawdę dobra gra naszych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Za chwilę szczypiorniści z gospodarzami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ręczna dzis mało zreczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Kontuzyjne to Rio na razie. Złamana noga gimnastyka:http://i.imgur.com/Faifysa.mp4 Wywrotka holenderskiej cyklistki:https://www.youtube.com/watch?v=WfnAi0Bkkhohttps://www.youtube.com/watch?v=eyxgToqzKR0 W meczu z Polską reprezentant Egiptu skręcił też poważnie nogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jest na sali jakiś ratownik/lekarz? Na drugi filmik się popatrzyłem - ludzie się przy Holenderce kręcili, nagrywali film, ale nikt nie podszedł do niej, nawet nie sprawdził funkcji życiowych, dopiero po 2 minutach zajęli się nią ratownicy..........Rozumiem, że istniało niebezpieczeństwo urazu kręgosłupa, ale jakoś tak nie mogę ogarnąć, że kobita leży wykręcona w klucz wiolinowy, a gostek spokojnie sobie kręci film. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Widziałem ten wypadek w transmisji na żywo i byłem wstrząśnięty. A dzisiaj jak zobaczyłem, że obsługa potrafiła jedynie przeganiać gościa aby nie filmował to po prostu szok! Ale co zrobić ... tak jest w dżungli (wedle organizatorów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jakoś szkolenie medyczne przeszedłem ale za autorytet się nie uważam natomiast wydaje mi się że w tej sytuacji należało zaczekać na ratowników. Widać było od początku że oddycha po mocnej pracy przepony a głowa znajdowała się w takim ułożeniu że chyba najgorsze co możnaby zrobic to samemu próbować ja ruszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 oglądam sobie żeglarstwo (windsurfing) w TVP , komentatorom transmitowany obraz w ogóle nie przeszkadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jakoś szkolenie medyczne przeszedłem ale za autorytet się nie uważam natomiast wydaje mi się że w tej sytuacji należało zaczekać na ratowników. Widać było od początku że oddycha po mocnej pracy przepony a głowa znajdowała się w takim ułożeniu że chyba najgorsze co możnaby zrobic to samemu próbować ja ruszacJa w ogóle się nie znam ale dla tego właśnie wydaje mi się, że towłaśnie kolesie z obsługi (zsiedli z motocykli eskortujących kolarzy) powinni być przeszkoleni medycznie? ...najważniejsze, że dziewczyna odniosła tak niewielkie urazy po takiej kraksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Szkolenie jakiego ja doświadczyłem mówi, że przy wypadkach np. samochodowych gdzie podejrzewamy uraz kręgosłupa, jeśli upewnimy się, że podstawowe funkcje życiowe są w normie a z auta nie wyciekają płyny itp. absolutnie nie ingerujemy, monitorujemy sytuację i czekamy na wykwalifikowane służby. W takim wypadku nawet zdawało by się niewinnym ruchem możemy posadzić człowieka na wózku, więc choć to brzmi w tym wypadku makabrycznie, dobrze że nikt ,,zielony" nie rzucił się na ratunek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 ...przyjąłem wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Patrząc w oczy T. Zielińskiego można dostrzec uczciwość. Może jest dobrym aktorem, może to po prostu wstyd i wściekła bezsilność, bo wszyscy biorą a on wpadł, niemniej poczekajmy chwilkę na weryfikację tych wyników. Nie znam się na tym, ale z tego co czytam, specyfik który rzekomo przyjmował, utrzymuje się w organizmie miesiącami, a chwilę przed Rio był czysty. Idiota? Sztab idiotów? Czy jednak pomyłka albo "pomyłka" laboratorium? Poza tym mam przeczucie graniczące z pewnością, że to nie jest nasza Olimpiada...źle się zaczęło (pomijam Majkę, ale i tu czuć niedosyt, chociaż chłopak mi zaimponował - nie czuje żalu, jest szczęśliwy i dumny, nie traktuje brązu jak porażki, mimo tego, że złoto było w zasięgu...pedałów), chyba nic nie zwojujemy. Twarzą naszych porażek jest niestety ponownie twarz Agnieszki, a gdy do tego dojdzie zdopingowana postura Tomka... Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi