Artur1125 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 WitamMam pytanie czy mogę zrezygnować z wygranej aukcji na allegro bez podania przyczyny? Sprzedawca nie chce przyjąć rezygnacji.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 nie... zawarłeś umowę... jak jej nie wypełnisz, masz raczej pewny komentarz negatywny...ale przy drobnych kwotach raczej do sądu czy na policję nikt nie pójdzie, więc pewnie na negatywie się skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 A zwrot towaru osobie prywatnej wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nowej chyba tak... używanej są schody bo może twierdzi ze coś w niej majstrowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 jeśli nie zgadza się na odwołanie aukcji, raczej nie zgodzi się na zwrot... a nie musi jako osoba prywatna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nowej chyba tak... używanej są schody bo może twierdzi ze coś w niej majstrowalesnie ma obowiązku - tylko firma i nie aukcja, tylko "kup teraz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ok. Dzięki tak myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Niestety, to zależy tylko od dobrej woli sprzedającego. Ale działa w obie strony. Jeśli wygrasz, a sprzedawca nie chce wysłać sprzętu, możesz iść do sądu. Ja ostatnio przyjąłem zwrot kija, za kilkanaście złotych nie będę się wygłupiał. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Miałem podobną przygodę... Będąc w stanie lekkiej choroby filipińskiej kliknąłem na Allegro kołowrotek.Na drugi dzień patrzę: a na kiego mi taki kręcioł !Napisałem mejla do sprzedającego z propozycją wysłania części kwoty za złoma pod warunkiem, że oboje zapominamy o aukcji.Propozycja została przyjęta ku memu zadowoleniu, a w bonusie dostałem podziękowanie za "załatwienie sprawy po męsku". Może taką drogą, Artur? Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez sierżant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zaproponuj sprzedającemu zwrot kosztów wystawienia i prowizji. Użył ładnych słów i może się uda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dzięki za odpowiedzi , sprawę pewnie jutro załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi