Gość S@lmo Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam Trafi mi się w tym roku tygodniowy pobyt nad tym jeziorem. Jako, że będzie to wizyta jednorazowa to czy ktoś z Was może mi podpowiedzieć czy warto tam moczyć kija i ewentualnie gdzie, bo jak patrzę w GE to jeziorko ma z 5 km długości Z góry dzięki za wszelkie info. PozdrawiamTrutta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Byłem kiedyś je obejrzeć jak wracaliśmy z Drwęcy wcześniej, bo był taki upał, że się nie dało żyć nad rzeką.Woda wyglądała na sadzawkowo-bagienną, bardziej karasiową, niż szczupakowo-linową - od strony wsi. Woda kwitła. Po drugiej stronie brzeg był bardziej stromy, porośnięty lasem, może tam jest mniejsze bagno. Widziałem kilka łódek na brzegu i jakieś pomosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi