Czoper Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam. Bardzo bym prosił o opinie do kręciołka Shimano super gt 1000fa..mo?źe ktoś ma..u?źywa..u?źywał. będę wdzięczny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dysponuję takim kołowrotkiem w rozmiarze 2500. Pracował gł?łwnie przy match?łwce, czasami przy spinningu UL. Jak na Malezję to całkiem przyzwoita maszynka. Po 4 latach eksploatacji dają się odczuć luzy na koszu i na korbce, jednak w środku nic powa?źnego się nie dzieje. Bardzo ładnie nawija linkę, zar?łwno ?źyłkę jak i plecionkę. Myślę, ?źe po tegorocznym generalnym przeglądzie jeszcze trochę polata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dzięki za informację, mam nadzieje ?źe za jakiś czas będę m?łgł napisać taką samą opinię o swoim, gdy?ź właśnie stałem się posiadaczem rozmiaru 1000- u mnie polata z lekkim kijkiem na kropki, jazikiDzięki za zainteresowanie Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Przy takim łowieniu powinien trochę pociągnąć. Dodam, ?źe do swojego przez 4 lata u?źytkowania (intensywnego ale bez przecią?źania) ani razu nie zaglądałem i nadal całkiem nieźle kręci. Mo?źe nie taka Malezja straszna jak ją malują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam-podepnę się pod temat. Mam pytanie czym opr?łcz wyglądu r?ł?źni się GT-RB od GT-RC Wiem,?źe RC to model nowszy a RB starszy..No ale jest jakaś r?ł?źnica mechaniczna ?źe tak to nazwę?Czy tylko zmienił się wygląd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi