Mekamil Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dzięki za spotkanie! Warto było tłuc się 2h w 'kiblu', żeby dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Myślę, że jeszcze kilka spotkań i samodzielnie będę mógł przystąpić do montażu swojej pierwszej wędki. Super, właśnie na takiej reakcji zależy mi najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dzięki za spotkanie! Warto było tłuc się 2h w 'kiblu', żeby dotrzeć Tak rodzą się najlepsze pomysły - travel itd. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Problem travelka rozwiązałem już wcześniej http://www.mullarkeys.co.uk/fishing/fishing-rods-%28includin g-kits-and-combos%29/spinning-fishing-rods/0/savage-gear/922 2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 ...i niech zgadnę Kamil - było szlifowanko + przeróbka całości? Czy nie tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Jak nim połowię to się okaże, na razie nie mówię nie Ale Prologici, którymi do tej pory łowiłem były fajnie uzbrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Bardzo dziękuję za spotkanie. Miło sobie tak popatrzeć i pomacać, kiedy nikt nie krzyczy i nie daje po łapach Każdy z przyszłych wymienionych terminów jest ok., na 95% będę. Tak sobie pomyślałem, że następnym razem fajnie by było, żeby każdy przyniósł jakieś swoje konstrukcje. To dobra okazja do wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam, Dziękuje wszytskim za przybycie na nasze pierwsze spotkanie. Widze, że wszyscy są bardzo zadowoleni i pozytywnie nastawieni na kontynułację warsztatów. Oczywiście to nastąpi, a termin bedzie ogłoszony n forum Hubert Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Hey.To się nazywa miec fart-4 miesiące wszystkie soboty wolne a w tą musiałem jechac do pracy.Taka kopalnia wiedzy mnie ominęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jest decyzja. Kolejne warsztaty rodbuildingowe - równo za miesiąc, w sobotę 21 maja. Czas i miejsce to samo, spotykamy się w samo południe w FC. Wieczorem zamieszczę ładne ogłoszenie @havy- jak widzisz kolejną szansę będziesz miał już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Grrr... niestety będę w innej części kraju... szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Przyjdzie trochę poczekać... ale będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jeśli nic się nie porypie, to zabezpieczę stawiennictwo osobiste Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietras Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jak się powiedziało A to... będę koniecznie <_< pozdrawiam,pietras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 No dobra, to teraz jak należy: UWAGA ! Przystępujemy do realizacji kolejnego elementu Programu Pomocy dla Młodych Rodbuilderów, jakim są warsztaty rodbuildingowe w pracowni Fishing Center w Warszawie. Miło mi poinformować, iż II Warsztaty Rodbuildingowe odbędą się w sobotę: 21 MAJAstart o godz. 12:00 miejsce: siedziba pracowni Fishing Center przy ul.Wawelskiej (róg ul. Grójeckiej w Warszawie) Spotkanie poprowadzi Hubert Matuszewski. Na drugim spotkaniu będziemy : - wklejać uchwyt kołowrotka na blank na który ostatnim razem wklejaliśmy dolnik- wklejać foregrip, instalować całą rękojeść do wyschnięcia- wybierać przelotki do zbrojenia blanku (w tym omawiać zasady doboru przelotek)- wyznaczać spacing, omawiać metody rozmieszczenia w zależności od tego co konstruktor chce osiągnąć Wstęp na spotkanie jest wolny, dla wszystkich użytkowników jerkbait.pl zainteresowanych tematyką rodbuildingową. W czasie trwania spotkania ( do godz. 15:00 ) dla użytkowników jerkbait.pl obecnych na spotkaniu będzie możliwośc zakupu blanków/wędek/komponentów z 5% zniżką. Patronat medialny nad spotkaniem obejmuje oczywiście jerkbait.pl ZAPRASZAM SERDECZNIE ps. osoby deklarujace udział w spotkaniu proszę o wpisywanie się na listę TU: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Lista obecności na II Warsztatach Rodbuildingowych, 21 maja godz. 12:00: 1.Friko2.Krzysiek3.Fatso4.Pietras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snufkin Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam bym chciał ale dla mnie to daleko. Czekam na jakiś filmik z tego spotkania to jest bardzo ciekawe. Mój park maszynowy do rodbuldingu się powolutku tworzy. Ciekawe co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dzień dobry! Na 99% będę 21.05.2011 r. Pozdrawiam,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam, ja również będę na 99,99%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Super że będziecie, zatem aktualizacja: Lista obecności na II Warsztatach Rodbuildingowych, 21 maja godz. 12:00: 1.Friko2.Krzysiek3.Fatso4.Pietras5.Drzejko6.Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja też prawdopodobnie się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jest decyzja. Kolejne warsztaty rodbuildingowe - równo za miesiąc, w sobotę 21 maja. Czas i miejsce to samo, spotykamy się w samo południe w FC. Wieczorem zamieszczę ładne ogłoszenie @havy- jak widzisz kolejną szansę będziesz miał już niedługo. Postaram się ją wykorzystac chocby dla poznania bardziej doświadczonych forumowiczów.Niestety tematy będą już stricte montażowe a jak już kiedyś pisałem na samodzielne robienie kijków raczej się nie zdecyduję.To co interesowało mnie najbardziej czyli dobór blanku,charakterystyki poszczególnych blanków,dobór długosci (i materiału)rękojeści czyli wiadomosci nieodzowne przy wyborze kijka dla siebie już chyba były,ale jeśli tylko praca pozwoli <_< to będę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Szkoda że nie zaczyna się o 15-tej , niestety będę gnił w tym czasie w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Aktualizacja: Lista obecności na II Warsztatach Rodbuildingowych, 21 maja godz. 12:00: 1.Friko2.Krzysiek3.Fatso4.Pietras5.Drzejko6.Cezary 7.Pampi8.Havy9.Pablom (chyba nieborakowi pomylily sie watki ale wywnioskowalem ze bedzie ) @havy - wiesz ostatnie spotkanie mialo raczej luzna, nieformalna atmosfere wiec nie sadze zebys mial problem dopytac sie rowzniez o inne rzeczy niz stricte zwiazane z tematyka @milupazawsze mozesz wziac pol dnia urlopu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Gdyby to było takie proste to bym wziął cały dzień , ale mam akurat dyżur no chyba że ktoś ze mną się zamieni to wpadnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi