Friko Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zapraszamy kolegę również 1.Friko2.Fatso3.Kajman4.Remek5.Krzysiek6.Standerus7.Harry King8.Szeniman9.Jamesty10.Slider11.Drzejko12.Cezary13.Bujo14.Kolega Irek, Hubert - kołujcie jakiś namiot przed pracownią Do zobaczenia w sobotę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 No i po spotkaniu ;] Było sporo ludzi. Ciekawe te wyplatanki ale i nie tanie. Ładnie to wygląda i zawsze to coś innego. Remek robił fotki to pewnie wrzuci jakieś. Dzięki za spotkanie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Też mam nadzieję że Remek zrobi mały fotoreportaż. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie, a Hubertowi i Irkowi za gościnę i ciekawy wykład.Fatso jak zwykle zakasował towarzystwo kolejnym odjazdowym kijkiem Takie spotkania są odwrotnością spotkań Anonimowych Wędkoholików - im częściej człowiek się spotyka, tym bardziej popada w nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Czekam na zdjęcia od Huberta - musiałem awaryjnie użyczyć aparatu bo swego nie wziąłem jak dostanę to wrzucę. Dziękuję również za spotkanie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 I ja dziękuję za spotkaniei życzę Wam spokojnych Świąt Bożego Narodzeniaoraz samych dobrych rzeczy w Nowym Roku.Niech się wędy gną głęboko pod wielkimi rybskami. A że w święta ma być ciepło to nie siedźcie przy kompach tylko nad wodę!!! Pozdrawiam,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Spotkanie jak zwykle na najwyższym poziomie. A nowe dzieło kolegi @Fatso na pewno zrobi furorę nad wodą Zresztą wszystkie prezentowane wędki były super. Dziękuję za miłe spotkanie i życzę samych udanych projektów w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jedynie nieprzezwyciężone trudności z umieszczeniem mego wizerunku, ujawniającego mocne zaczerwienienie oblicza, z czystej skromności wynikające, powodują niemożność graficznego zilustrowania zawstydzenia mego i skromności wielkiej, a przyrodzonej. A poważnie, przyznać muszę, że spotkanie zapłodniło mnie niestety ... trza bedzie coś wypleść cholera <_< Dziękuję za zorganizowanie i stawiam się zarówno w gronie odbiorców życzeń bozonarodzeniowych jak i ich dawców Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 trza bedzie coś wypleść cholera <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Takie spotkania są inspirujące. Następne kije będą w kolorze białym, ew. czerwonym. Po przeróbce będą nosiły miano: Shimano XFX-BX 240MH Ultra Custom To kijki Krzyśka, można powiedzieć, że już poszły na warsztat. Zaczynam odczuwać co raz wiekszą potrzebę oryginalnych stylizacji. Black days odchodzą w niepamięć. Fatso, to m.in. Twoja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Następne kije będą w kolorze białym, ew. czerwonym. fiu, fiu .... rozumiem że to własnym sumptem będzie malowane ? W sumie przy mocniejszych patykach, czemu nie. Przy delikutasnych rozumiem po dawnemu - polerka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Od czarnego zaczynałem, ale szybko stwierdziłem, że lubię przelotki srebrne, lub złote (reszta biżuterii musi do nich pasować), ewentualnie holo . Uchwyty w miarę możliwości też urozmaicone (np. Batsony ze wstawką drewnianą) i inne takie. A ten charakterystyczny kij, to po prostu estetyczna fanaberia. Wszystko w nim jest zgrane kolorystycznie (kołowrotek i plecionka też ). Obfocę go nieco i pochwalę sie na forum ... Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Następne kije będą w kolorze białym, ew. czerwonym. fiu, fiu .... rozumiem że to własnym sumptem będzie malowane ? W sumie przy mocniejszych patykach, czemu nie. Przy delikutasnych rozumiem po dawnemu - polerka ? Yes, sir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Obfocę go nieco i pochwalę sie na forum ... Myślę że swoją galerię powinieneś koniecznie uzupełnić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 No dobra, po małych perypetiach udało się mi uzyskać zdjęcia więc pora na małe wspominki IV Warszatatów Rodbuildingowych, no i zarazem podsumowanie akcji Program Pomocy dla Młodych Rodbuilderów jaką organizowaliśmy w zeszłym roku. A zatem, zapraszam na mały fotoreportaż. Ostatnie spotkanie było naprawdę liczne, mała pracownia dosłownie pękała w szwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Oczywiście, tradycyjnie już warsztaty rodbuildingowe stały się areną do zaprezentowania indywidualnych dokonań kolegów. Na mnie wrażenie zrobił wesoły zielony kijek Fatso... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Friko,nie takie odosobnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 No nie wiem, wiekszości jednak te nowe uchwyty Fuji leżą - mi nie ale to chyba (kolejny) dowód na to że w rodbuiuldingu nie ma po prostu jedynie słusznych rozwiązań i że nie wszystko wszystkim pasuje jakby sie zastanowić to bardzo dobrze, bo dzięki temu jest w czym wybierać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 A można wiedzieć co w nich jest nie tak waszym zdaniem? Ja byłem nimi pozytywnie zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nic nie jest nie tak - po prostu, mi nie pasują i tyle. Innym pasują. Ale proponuje nie robić offtopa - ostatecznie to wątek o spotkaniu a nie o uchwytach Fuji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Jasne, że nie ma na świecie rzeczy idealnej dla wszystkich (oprócz pieniędzy ). Dla mnie ten uchwyt dopasowany jest idealnie pod moją dłoń i już nie wyobrażam sobie życia bez niego Od kija na pstrągi do kija na bolenie. ps. Żeby nie było offtopa to warsztaty z pewnością były ciekawe, tylko szkoda, że mam tak daleko, na pewno był zagościł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zazdroszczę Wam możliwości uczestnictwa w cyklu takich spotkań, super sprawa spotkać się, wymienić uwagami, obejrzeć nowości, podpatrzeć kolegów. Gratuluje inicjatywy, niezmiennie. @Fatso! Masz oficjalny ochrzan! Teraz oglądając większe zdjęcia Twojego trawiastego kaprysu, skupione na detalu, muszę stwierdzić, że całkiem mi się to zestawienie podoba (blank, pianka w jodełkę , nici, ringi, uchwyt), czego wcześniej nie dostrzegłem. Wychodzi na to, że ten brokatowy multik jakoś blado przy tym kaprysie wypada! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Przepraszam Nie umiem wrzucić wiekszych zdjęć A poza tym, od początku wiedziałem, że pięęękny jest Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ech Fatso ale pojechałeś po bandzie .Kijek uzbrojony iście w picassowskim stylu .Design by Fatso . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Moim zdaniem fajnym niuansem jest ta zielono-brokatowa nitka na underwrapie, bardzo rozwesela to kijek Michale, co to za nić zapytam z ciekawości, mógłbyś podać producenta i nr katalogowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mnie też się podoba,unikalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi