Skocz do zawartości

PROGRAM POMOCY dla MŁODYCH RODBUILDERÓW

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Też mam nadzieję że Remek zrobi mały fotoreportaż.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie, a Hubertowi i Irkowi za gościnę i ciekawy wykład.

Fatso jak zwykle zakasował towarzystwo kolejnym odjazdowym kijkiem :mellow:

Takie spotkania są odwrotnością spotkań Anonimowych Wędkoholików - im częściej człowiek się spotyka, tym bardziej popada w nałóg :lol:

I ja dziękuję za spotkanie

i życzę Wam spokojnych Świąt Bożego Narodzenia

oraz samych dobrych rzeczy w Nowym Roku.

Niech się wędy gną głęboko pod wielkimi rybskami.

A że w święta ma być ciepło to nie siedźcie przy kompach tylko nad wodę!!!

Pozdrawiam,

drzejko

Jedynie nieprzezwyciężone trudności z umieszczeniem mego wizerunku, ujawniającego mocne zaczerwienienie oblicza, z czystej skromności wynikające, powodują niemożność graficznego zilustrowania zawstydzenia mego i skromności wielkiej, a przyrodzonej. Embarassed

A poważnie, przyznać muszę, że spotkanie zapłodniło mnie niestety :huh: ... trza bedzie coś wypleść cholera <_<

Dziękuję za zorganizowanie i stawiam się zarówno w gronie odbiorców życzeń bozonarodzeniowych jak i ich dawców :mellow:

Pzdr,

Fatso

Takie spotkania są inspirujące. Następne kije będą w kolorze białym, ew. czerwonym. Po przeróbce będą nosiły miano: Shimano XFX-BX 240MH Ultra Custom :mellow: To kijki Krzyśka, można powiedzieć, że już poszły na warsztat.

Zaczynam odczuwać co raz wiekszą potrzebę oryginalnych stylizacji. Black days odchodzą w niepamięć. Fatso, to m.in. Twoja wina

Od czarnego zaczynałem, ale szybko stwierdziłem, że lubię przelotki srebrne, lub złote (reszta biżuterii musi do nich pasować), ewentualnie holo :mellow: . Uchwyty w miarę możliwości też urozmaicone (np. Batsony ze wstawką drewnianą) i inne takie.

A ten charakterystyczny kij, to po prostu estetyczna fanaberia. Wszystko w nim jest zgrane kolorystycznie (kołowrotek i plecionka też B) ).

Obfocę go nieco i pochwalę sie na forum ... :unsure:

Pzdr,

Fatso

• 3 tygodnie później...

No dobra, po małych perypetiach udało się mi uzyskać zdjęcia :D więc pora na małe wspominki IV Warszatatów Rodbuildingowych, no i zarazem podsumowanie akcji Program Pomocy dla Młodych Rodbuilderów jaką organizowaliśmy w zeszłym roku.

A zatem, zapraszam na mały fotoreportaż.

Ostatnie spotkanie było naprawdę liczne, mała pracownia dosłownie pękała w szwach :D

post-10-1348916234,5879_thumb.jpg

post-10-1348916234,7155_thumb.jpg

post-10-1348916234,8665_thumb.jpg

post-10-1348916234,9479_thumb.jpg

post-10-1348916235,0415_thumb.jpg

post-10-1348916235,2095_thumb.jpg

post-10-1348916235,3452_thumb.jpg

No nie wiem, wiekszości jednak te nowe uchwyty Fuji leżą - mi nie :unsure: ale to chyba (kolejny) dowód na to że w rodbuiuldingu nie ma po prostu jedynie słusznych rozwiązań i że nie wszystko wszystkim pasuje :D jakby sie zastanowić to bardzo dobrze, bo dzięki temu jest w czym wybierać !

Jasne, że nie ma na świecie rzeczy idealnej dla wszystkich (oprócz pieniędzy ;) ). Dla mnie ten uchwyt dopasowany jest idealnie pod moją dłoń i już nie wyobrażam sobie życia bez niego :lol: :mellow:

Od kija na pstrągi do kija na bolenie.

ps. Żeby nie było offtopa to warsztaty z pewnością były ciekawe, tylko szkoda, że mam tak daleko, na pewno był zagościł :D

Pozdrawiam

Zazdroszczę Wam możliwości uczestnictwa w cyklu takich spotkań, super sprawa spotkać się, wymienić uwagami, obejrzeć nowości, podpatrzeć kolegów. Gratuluje inicjatywy, niezmiennie. :D

@Fatso! Masz oficjalny ochrzan! Teraz oglądając większe zdjęcia Twojego trawiastego kaprysu, skupione na detalu, muszę stwierdzić, że całkiem mi się to zestawienie podoba (blank, pianka w jodełkę :mellow: , nici, ringi, uchwyt), czego wcześniej nie dostrzegłem. Wychodzi na to, że ten brokatowy multik jakoś blado przy tym kaprysie wypada! :lol:

Pozdrawiam

Grzesiek