krzysiek Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 I może to jest odpowiedź na moje bolączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 No cóż ... Flexcoat jest pod tym względem dużo mniej wymagający , ale tego U-40 jeszcze gdzieś na jeden kij mi zostało . Cenna to wielce wskazówka i radością serce me napełnia. @ Yglo - rozumiem, że mówimy o U-40 zwykłym, a nie Light Build. Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Miałem na mysli i napisałem o U-40 HB,no i po U40 HB nigdy na kijach nie było cykania przelotek....A gdy na pare kijków połozyłem inny, to po czasie było cyk cyk... ale moze to moja wina, wszak poczatkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Początkujesz? Tratatata I dzięki za wyjaśnienie. Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Konkurs rodbuildingowy już na półmetku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=18705&am p;am p;start=0& zostały tylko 3 miesiące na nadsyłanie artykułów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Jest już znana data III warsztatów rodbuildingowych - 3 września br. Szczegółowy program podam w II połowie lipca, ale termin można sobie rezerwować juz teraz. UWAGA! Wszystko wskazuje na to, że warsztaty 3 września odbęda się symultanicznie - tj. trzecie spotkanie w Fishing Center w Warszawie oraz pierwsze spotkanie w Fishing Rod we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Moi Drodzy, już tylko dwa miesiące do zakończenia konkursu rodbuildingowego http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=18705&am p;start=0& Do roboty ! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie mam weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Kamilu, zrób tak: - kup jakis dobry browarek albo dwa (z tym nie powinno być problemu)- wybierz jakiś nastrojowy letni wieczór ( z tym tez nie powinno byc problemu)- wyciągnij sobie swoje pieścidełka co tam je ukręciłeś, spojrzyj na nie czule... i pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 I pstrykaj - wieczory bardzo dobrze się do tego nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Kamilu, zrób tak: - kup jakis dobry browarek albo dwa albo trzy, no... ostatecznie siedem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkor Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Rany, tak czytam te rady dla Kamila i kamień z serca że już mi patyk zbudował... Pamiętaj, pobudka jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Panowie, po wakacyjnej przerwie, zgodnie z zapowiedzią, wznawiamy nasze spotkania rodbuildingowe w ramach Programu Pomocy dla Młodych Rodbuilderów Zatem proszę o uwagę: Miło mi poinformować, iż III Warsztaty Rodbuildingowe odbędą się w sobotę: 3 WRZEŚNIAstart o godz. 12:00 miejsce: siedziba pracowni Fishing Center przy ul.Wawelskiej (róg ul. Grójeckiej w Warszawie) Spotkanie poprowadzi Hubert Matuszewski. Trzecie spotkanie poświęcone będzie kręceniu zatem: - będziemy wykonywać omotki na przelotkach - będziemy dokonywać korekt ustawienia przelotek wg spacingu - będziemy lakierować omotki i poznawać tajniki związane z lakierowaniem Wstęp na spotkanie jest wolny, dla wszystkich użytkowników jerkbait.pl zainteresowanych tematyką rodbuildingową. Patronat medialny nad spotkaniem obejmuje oczywiście jerkbait.pl ZAPRASZAM SERDECZNIE ps. osoby deklarujace udział w spotkaniu proszę o wpisywanie się na listę ps. w związku z przedłużającym się remontem w pracowni Sergiusza III warsztaty odbęda się w Warszawie, ale liczę że na IV spotkanie będę mógł już zaprosić również do Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Lista obecności na III Warsztatach Rodbuildingowych: 1. Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 1. Friko2. krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Może uda się dotrzeć 1. Friko2. krzysiek3. yankis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jak się nic nie porypie ... 1. Friko2. krzysiek3. yankis4. Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Niestety tym razem nie dołączę - na 99% będę w tym terminie męczył szczupaki na Kaszubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Nie mów, że Cię to męczy Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 I tak i nie Najchętniej byłbym w obu miejscach na raz, ale się niestety nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Rozumiem , ale przecież te wszystkie kije są jednak do łowienia ryb (choć od czasu, do czasu) Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja też będę! Proszę o dopisanie mnie do listy. Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 no wreszcie Aktualizacja: 1.friko2.krzysiek3.yankis4.fatso5.remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Do kiedy trzeba potwierdzić udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi