exi Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam mam pytanko , co możecie powiedzieć o tym pontonie => http://allegro.pl/ponton-bark-bt-310-new-z-regulowane-lawki-podloga-i6401375345.html Mogę dodać że będzie używany do spiningowania przez dwie osoby , na jeziorach ??? Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A to nie jest ukryta reklama? Nie ma linków nie do sklepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 exi Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 NIE, nie reklama szukam pontonu i tak przeglądałem i ten wpadł mi w oko bo kolibri zdecydowanie przekraczają mój budżet ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzegorz B. Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Za tą cenę wydaje się ciekawy ale nie dla dwóch osób. Dosyć mała średnica balonów. Łączna waga 35 kg to niewiele - sugeruje delikatne materiały (cienką podłogę, pawęż itd.). Długość i szerokość tego pontonu również nie zapewni komfortu dla dwóch osób.Gość pisze, że można zamówić dowolne ukraińskie pontony - podpytałbym o cenę Kolibri KM-330P. Mam i sobie chwalę. Jeśli miałby w cenie 2-3 stówki więcej to bym się nie zastanawiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzegorz B. Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 O i nawet jest taki Koliberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) I masz pełna podłogę a nie dechy. Burty 42 cm. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bob61 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam mam pytanko , co możecie powiedzieć o tym pontonie => http://allegro.pl/ponton-bark-bt-310-new-z-regulowane-lawki-podloga-i6401375345.html Mogę dodać że będzie używany do spiningowania przez dwie osoby , na jeziorach ??? Z góry dziękuje i pozdrawiam Musisz mieć duże zaufanie co do umiejętności kolegi ,będziecie we dwóch mieli do dyspozycji 160x60 cm i trochę dziobu. Ja podobny (Kolibri KM300 pp) użytkuje sam i nadmiaru miejsca niema . Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez bob61 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 exi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Musisz mieć duże zaufanie co do umiejętności kolegi ,będziecie we dwóch mieli do dyspozycji 160x60 cm i trochę dziobu. Ja podobny (Kolibri KM300 pp) użytkuje sam i nadmiaru miejsca niema .a ja pływam we dwóch teraz na kolibri 280 i jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dwóch po metr sześćdziesiąt a dwa metry to różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
exi
Witam mam pytanko , co możecie powiedzieć o tym pontonie =>
http://allegro.pl/ponton-bark-bt-310-new-z-regulowane-lawki-podloga-i6401375345.html
Mogę dodać że będzie używany do spiningowania przez dwie osoby , na jeziorach ???
Z góry dziękuje i pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi