w.d.wobler Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witek póki co słuszne to Twoje prawo.Faktycznie tak jest kiedyś wystarczał ruski teleskop a teraz coraz lepsze kije, przynęty, kołowrotki a ryb coraz mniej i coraz mądrzejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 O zbrojeniu Fuji New Guide Concept słyszałem wiele opini. Część kolegów uważa że ne do końca się to sprawdza bo wydaje im się że przelotek jest albo za dużo albo zejście 30-16-10 jest zbyt radykalne. Owszem, trzeba pamiętać że producent chce sprzedać jak najwięcej swojego produktu i będzie robił wszystko by to osiągnąć. Tak jest w przypadku Fuji New Guide Concept, ilośc przelitek jest duża ale nie tak duża by blank przeciążyć. Wymyślili więc taka koncepcję by upakować w dośc sprytny sposób wiele swojego wyrobu na każdej tak zbrojonej wędce. Ja zbroję kije głównie według Fuji New Guide Concept, według ich katalogu i rozpisek i nie widzę strat podczas rzutów długimi kijami, wszystko leci naprawdę świetnie. Przy kijach 2metrowych wydaje mi się że sprawa jest trochę bardziej kontrowersyjna. nNie uważam tego rozwiązania za jedyną słuszną koncepcję. Wydaje mi się że najlepszym sposobem jest niestety metoda prób i poprawek aż do znalezienia rozwiązania nas zadowalającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi