Skocz do zawartości

Water Scout - Ktoś używał

jamesty

Rekomendowane odpowiedzi

miałem jedneko kupiłem na allegro,usilnie pr?łbowałem coś złowić,nie wiem mo?źe dlatego ?źe był taki seledynowy to szczupaki miały go tam za płetwą odbytową :unsure: wykonany bardzo ładnie ale ogonek delikatny ma, mi się na zaczepie ułamała dolna tylna płetewka,a potem urwałem wobka,z łamańc?łw polecam Sławkowe Bigbaity,zwarte mocne i łowne

W Polsce podobno trudno dostać :(

http://www.wobler.pl/ Z tego, co wiem to zamawiasz normalnie przez stronkę.

Zamawiałem i muszę dodać ?źe trzeba się uzbroić w cierpliwość bo zam?łwienie było realizowane dość długo ale wszystkie zam?łwione wobki dotarły zgodnie z zam?łwieniem (chyba po ponad 2 tygodniach)

Pozdrawiam.Paweł

A jak ze skutecznością złowiłeś coś?????????

Zamawiałem ale nie Snake Jerki tylko Slicki i Pike ale w wodzie to one były chyba ze 2 razy bez efekt?łw :D Mogę dodać ?źe wykonanie na dobrym poziomie.

Wczoraj wysłałem zapytanie o Snaki ale na razie bez odzewu :wacko: ale ten sklep tak ma :mellow:

Pozdrawiam.Paweł

Dzisiaj dostałem odpowied?ź,mo?źna śmiało zamawiać przez stronę,a przy okazji wiem czemu tak długo :D

Witam,

zamawiac mozna oczywiscie .

Co do cen to juz podaje :

CS-10 SNAKE JERK 18 - 32,26 ZŁ

CS-10 SNAKE JERK 12 - 25,20 ZŁ

CS-10 SNAKE JERK 8 - 17,13 ZŁ

Poniewaz wszystko robimy na zamowienie w zaleznosci czy bedzie akurat

malowane zamowienie czy tez nie , to moze sie zdazyc , ze trzeba bedzie

ewentualnie poczekac ok.14 dni. A moze byc tak , ze trafi Pan akurat na

malowanie zamowienia i beda za 6 dni. Im szybciej zamowione tym lepiej .

W razie pytan prosze o kontakt .

Pozdrawiam

WATER SCOUT

Adam Szydłowski

biuro@wobler.pl

www.wobler.pl

501105692

• Like 1

Zam?łwiłem Snake 2 sztuki ok 3 tygodni temu - jeszcze nie przyszły. Okres malowania i schnięcia będzie wynosił jeszcze ok tygodnia (z tego co się dowiedziałem to jest nakładanych 10 warstw farby i lakieru).

Ps nie ma ciśnienia, poniewa?ź do maja jeszcze du?źo czasu. Poza tym mam czym łowić więc się nie stresuję.

Wobki wyglądają ładnie i solidnie - ale czy będą łowne to się oka?źe nad wodą.

• 2 tygodnie później...

Właśnie dzisiaj doszły zam?łwione Snaki.Malowanie i lakierowanie bardzo dobre,obawy budzi tylko ogonek,nie wiem czy wytrzyma szczupacze zęby ;) ale mo?źe obawy na wyrost,zobaczymy w praniu :D

Dodam jeszcze ?źe przesyłka zapakowana bardzo dobrze,nie ma obaw o uszkodzenie wobk?łw.

post-1056-1348915292,5592_thumb.jpg

To masz więcej szczęścia ni?ź ja. Ja ju?ź nie pamiętam kiedy zam?łwiłem i jeszcze nie doszły. Ale po kolorach widzę, ?źe brałeś te kt?łre były na stanie. Ja zam?łwiłem w wersji HOLO.

Ps. ponoć ju?ź zostały wysłane. Zobaczymy co przyjdzie.

Dobrym do zastosowania (poza posiadaczami castingu) wydaje się być model 12cm. Wa?źy on 28g, przez co umiejętne operowanie wędką pozwoli wędkarzowi cieszyć się urokami castingowania ju?ź przy u?źyciu zwykłego, kr?łtkiego szczupakowego kija spinningowego.

Tyle o samym tekście..

Dobrym do zastosowania (poza posiadaczami castingu) wydaje się być model 12cm. Wa?źy on 28g, przez co umiejętne operowanie wędką pozwoli wędkarzowi cieszyć się urokami castingowania ju?ź przy u?źyciu zwykłego, kr?łtkiego szczupakowego kija spinningowego.

Tyle o samym tekście..

:lol:

MOCNE :D

To ze strony testujacej sprzet ? :D