maximus Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam,przychodzą mi na email wiadomości z forum,chyba z działu SPRZEDAM,coś nie tak chyba poklikałem ,sorry jestem świeżak na Jerkbaicie,jak to zlikwidować,z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 zapisales sie na subskrypcje dzialu /watkusprawdz na gorze profil - moje subskrypcje i wyedytuj adekwatnie do oczekiwan pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maximus Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dzienks Guzu,teraz jest ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dzienks Guzu,teraz jest ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 uuu... to musiało być bolesne, przy ruchu w dziale sprzedam 'subskrypcja' - wyobrazam sobie co sie dzialo <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 uuu... to musiało być bolesne, przy ruchu w dziale sprzedam 'subskrypcja' - wyobrazam sobie co sie dzialo <_< http://www.youtube.com/watch?v=ZoNEzfJiro8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maximus Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Luźna łyda panowie ,dalem radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maximus
Witam,przychodzą mi na email wiadomości z forum,chyba z działu SPRZEDAM,coś nie tak chyba poklikałem
,sorry jestem świeżak na Jerkbaicie,jak to zlikwidować,z góry dzięki za pomoc
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi