BreederGoulda Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Już go rozkręcałeś, że wydajesz takie opinie serwisowy Omnibusie ? Nie muszę, widzę schemat a na nim to samo. Poza tym napisałem że wygląda na to samo, nie stwierdzam że tak jest na pewno. Bez ironii proszę następnym razem. Edytowane 8 Października 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Rzeczywiście, z wyglądu ten młynek jest straszny Jak coś takiego może się podobać ??? I cena pewnie też będzie fajna, na początku, celuję w 400 + ... PS: To już zdecydowanie lepiej zaprojektowali wygląd samego pudełka niż młynka Edytowane 8 Października 2016 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Poczekajmy na normalne zdjęcia , RedArc też tak nie wyglądał na tych fotkach firmowych jak w realu . Zresztą zakładamy starą szpulę i już będzie lepiej . Edytowane 8 Października 2016 przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Poczekajmy na normalne zdjęcia , RedArc też tak nie wyglądał na tych fotkach firmowych jak w realu . Zresztą zakładamy starą szpulę i już będzie lepiej . No przy układzie nowe body z nową korbą i stara szpula może to wyglądać nawet nie tak najgorzej. Ciekawe czy bebechy będą też tak przez chińskie łapki wykonane i spasowane jak w obecnych nowych zauberach cf bo jak tak to red legend z starym co do jakości nie będzie miał nic wspólnego poza nazwą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 taki Czerwony kapturek.....nie moja bajka.... Jest też czarny: http://www.spro.eu/EN_GB/category/molens/molens-met-slip-voorop/blackarc-the-legacy-10000.html Taki Lord Vader ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jest też czarny: http://www.spro.eu/EN_GB/category/molens/molens-met-slip-voorop/blackarc-the-legacy-10000.html Taki Lord Vader ;-) No ten już zdecydowanie lepiej wygląda . Ale kwestia gustu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 No właśnie ten już troche lepiej.Tylko ta korbka ...Jeśli by przełożyć od Zauberowatych tą nieskładaną to efekt był by już lepszy Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 dla mnie korbka to zaleta tego modelu, nie jest może idealna, ale przynajmniej nie klasyczna srebrno-okrągła wiochaale dajmy już spokój, to wątek bardziej informacyjny, jak będzie sens, to Mod wydzieli i będzie wtedy dyskusja na temat nowego RedArc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Temat chyba nas nie minie a szkoda śmiecić tutaj : http://jerkbait.pl/topic/77579-spinningowe-nowo%C5%9Bci/page-5#entry1990116 Także zapraszam do dyskusji o nowościach Spro na 2017 rok. RedArc '17 : http://www.spro.eu/EN_GB/category/molens/molens-met-slip-voorop/redarc-the-legend-10000.html BlackArc '17: http://www.spro.eu/EN_GB/category/molens/molens-met-slip-voorop/blackarc-the-legacy-10000.html Więcej młynków, wędek i reszta sprzętu tutaj : http://www.spro.eu/EN_GB/category/molens/molens-met-slip-voorop/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Bardzo brzydkie za do dassault dosc ciekawy pasowal by mi kolorystycznie do przyszlego kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Stary dużo ładniejszy!a korby w tych nowych nawet ohydne(moje zdanie) Legend :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Legenda...hahaha...chyba wiejska...a na pewno odpustowa ???? Edytowane 8 Października 2016 przez coloumb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ten dassault mocno podobny do Jaxona serinus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 ale brzydactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 O rany! No to chyba dotychczasowy RedArc stanie się legendą... brać póki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Zawsze twierdzę, że wygląd jest nieważny. Ale nowego red czy black arc to nie dotyczy. Nie podoba mi się zupełnie. Jeśli zmienili tylko design( a tak się zapowiada) to szkoda marnować pieniądze. Każdy wie jakiej jakości spasowania i materiałów są obecne ryobi i spro itp. klony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ale paskudztwa...zwłaszcza te korby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 http://gcraft.ocnk.net/product-group/78http://www.livre-megatech.com/ no tak zawsze można kupić 10szt póki są (hurtowo wyjdzie pewnie niewiele drożej niż jedna Stella JDM) i mieć to co zawsze i to co wszyscy do emerytury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wygląd brzydki, wręcz tandetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Tak, teraz to się co niektórzy ze Spro nabijają, a nad wodą to co drugi używa, tylko wstyd się przyznać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meth Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Faktycznie różnica w "dizajnie" kolosalna, ale zawsze to coś nowego . Jeżeli bebechy się nie zmienią i jakość pozostanie ta sama, to znawcy tematu i tak kupią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Tak, teraz to się co niektórzy ze Spro nabijają, a nad wodą to co drugi używa, tylko wstyd się przyznać.Nie nabijam się.Sam posiadam 4 Redy ze starszego wypustu i ciężko coś lepszego znaleść do 800zł np. ze stajni Shimano . (wahadła 30g.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Nie wiem co w środku ale wygląd faktyczni nie powala , a jednak fajnie mieć cieszący oko młynek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Nowy Red Arc: http://www.expertfloat.pl/dojazd/26-czeburaszkaJak dla mnie tandeta z wyglądu. Co do reszty nie wypowiadam się bo nie miałem w rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jak dla mnie tandeta z wyglądu. Co do reszty nie wypowiadam się bo nie miałem w rękach.Jest już wydzielony temat na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi