PILOT Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Na mnie to działa, dałem się w to wciągnąć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Wklejcie proszę zestawienie nowości Daiwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 http://www.smith.jp/product/salt/darkshadow/darkshadow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zapowiada się obiecująco. Korpus alu plus mniejsza waga.http://www.gerlinger.de/ryobi-rolle-zauber-l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) "dziwnie" mały stożek w szpuli...w opisie, że ABSII, ale wygąda jakby miała nawijać jak daiwy z lat 90tych czy większość młynków karpiowych daiwy... http://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/spin_rl/steez_sp_17/index.html Edytowane 22 Stycznia 2017 przez MefistoFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Największa niespodzianka- to już nie jest exist Ciekawa zagrywka marketingowa, także z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 no ale STEEZ, to przecież nie EXIST 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 no ale STEEZ, to przecież nie EXIST dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Największa niespodzianka- to już nie jest exist Ciekawa zagrywka marketingowa, także z ceną. Byly Steezy JDM w generacji 05, beda w generacji 15.Z tego co widac po srednicach szpulek to mamy tu 2004h i 2506h. Musza kombinowac, bo ile mozna miec takich samych kolowrotkow (nawet topowych) ? Zawsze mnozyli linie produktow, modele specjalne, limitowane itd itp. Z pewnoscia pare osob juz nerwowo jezdzi myszka po pokladce oczekajac kwietnia 17 by zanabyc Stizika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) ...ciekawe co Shimano wysmazy na 2017. Bo watpie by poprzestali na tej wersji specjalnej TP.Ale to tylko moje przeczucie.Nic nie wiem , ale chetnie sie dowiem ... Edytowane 22 Stycznia 2017 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 ...ciekawe co Shimano wysmazy na 2017. Bo watpie by poprzestali na tej wersji specjalnej TP.Ale to tylko moje przeczucie.Nic nie wiem , ale chetnie sie dowiem ... Moim zdaniem nic nie będzie wszystko co miało być w modelach spinnigowych wyczerpali..patrzać wedle lat....pewne jest, że nowa stella albo wyjdzie na koniec 2017 roku, albo na początku 2018....chyba, że będzie jak piszesz i w siemano jakieś LIMITED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Moim zdaniem nic nie będzie wszystko co miało być w modelach spinnigowych wyczerpali..patrzać wedle lat....pewne jest, że nowa stella albo wyjdzie na koniec 2017 roku, albo na początku 2018....chyba, że będzie jak piszesz i w siemano jakieś LIMITED aaaa....powinien być...najwyższa pora .... nowy karpiowy AERO TECHNIUM MGS -----> to by mnie ucieszyło ale nikt nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Moim zdaniem nic nie będzie wszystko co miało być w modelach spinnigowych wyczerpali..patrzać wedle lat....pewne jest, że nowa stella albo wyjdzie na koniec 2017 roku, albo na początku 2018....chyba, że będzie jak piszesz i w siemano jakieś LIMITED Byl Vanquish 13 Limited....Teraz wyskakuje TP17 "special edition"....moze w polowie roku Vanquish 17 wersja special?Czas pokaze ...Z kablakowych Shimano ja i tak tylko Stelle 10tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 no ale STEEZ, to przecież nie EXIST Mówię o tym, że stałoszpulowiec steez to był exist. Z zachowaniem nazwy modelu.Teraz jest to steez jako odrębny model, za cenę o 35% niższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Byl Vanquish 13 Limited....Teraz wyskakuje TP17 "special edition"....moze w polowie roku Vanquish 17 wersja special?Czas pokaze ...Z kablakowych Shimano ja i tak tylko Stelle 10tki vaniek...kto wie...? nowy vaniek jest zajebisty....łowiłem i starszym czornym i teraz łowiłem cały rok C2500HGS i moim zdaniem lepsiejszy jest, ładniejszy i mniej śmierdzi pudełko jak jest nowy aaaa karbonowa korbka to w ogóle rewelacja wizualnie i wagowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) a wcale nie edit : to do tego Steez-Exist Edytowane 22 Stycznia 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 To naświetl temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Mówię o tym, że stałoszpulowiec steez to był exist. Z zachowaniem nazwy modelu.Teraz jest to steez jako odrębny model, za cenę o 35% niższą. eeee....tak nie było nigdy....w Japonii sto lat temu był EXIST i EXIST STEEZ CUSTOM w tym samym czasie...custom był droższy...wtedy jeszcze daiwa nie oszukiwała sowich klientów dając kręcioł z najwyższej półki w obudowie z ALUMINIUM... w UE/USA był w innej szacie taki ale jako STEEZPotem w Japonii wyszedł EXIST z kwadratowymi dziurami w szpuli...w Europie i USA to samo ale w innej kolorystyce pod nazwą STEEZ --- ( tu już oszukali wszystkich zmieniając materiał na kompletny ZAION ---który jest kilkukrotnie tańszy od aluminium, a w dodatku podniesli cenę w Japonii )w 2015...jak każdy wie wyszedł ostatni wypust....jaki jest każdy widzi 2017 będzie widać STEEZ jako całkiem co innego.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) no jak ? Steez Exist Custom, to nie był Exist a jeśli masz na myśli Steez US, to też nie do końca Exist oczywiście możemy się czepiać nomenklatury i rozbierać na części pierwsze, ale przecież będziemy mieli równolegle Exist i Steez na rynku JP, to producent decyduje co jest Exist, a co Steez :) napisałeś, że "to nie jest już Exist", a Exist jest nadal i pewnie będą następne generacje, Steez to wersja oparta na Exist, ale tą drogą , to mógłbym napisać, że moje Presso, to "prawie Exist" Edytowane 22 Stycznia 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 nic nie poradzimy, że rządzi unifikacja (księgowi) i wszystko wygląda tak samo i ma podmienne podzespoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Artur, a EXIST STEEZ CUSTOM, to nie był przypadkiem w pełni magnezowy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) No fakt, ja tego czarnego steeza na Stany i Australię, traktowałem jako exista. I błąd.Ale, tak jak piszesz, tamten bazował jeszcze na exist.Teraz cena wskazuje na to, że będzie bazował na luviasie... Edytowane 22 Stycznia 2017 przez DonPablo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) a co to teraz za różnica :) ps. Steez US/EU nie był czarny Edytowane 22 Stycznia 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Artur, a EXIST STEEZ CUSTOM, to nie był przypadkiem w pełni magnezowy ? hmmmm...obawiam się, że magnezową to on miał jeno korbkę całe ramię korbki i był tylko do słodkiej wody....i też pod fluorocarbon przez co miał jeszcze bardziej debilny stożek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) oj nie, i korbka i body i rotor są magnezowe Edytowane 22 Stycznia 2017 przez DonPablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi