bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 no popatrz, korbka na 100% (miałem takową), ale myślałem, że jednak cały w tamtych czasach, to u nas rządził Stroft, więc stożek pod FC się nadawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 teraz widzę, że wychodzi z tego pisania wielki offf, w czym duża moja "zasługa", więc ja już znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) oj nie, i korbka i body i rotor są magnezowe dupa jasiu..korbka tylko magnezzzziiiuummmm Edytowane 22 Stycznia 2017 przez MefistoFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Po dogłębnym przestudiowaniu danych stwierdzam, że faktycznie tylko korba Edytowane 22 Stycznia 2017 przez DonPablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 vaniek...kto wie...? nowy vaniek jest zajebisty....łowiłem i starszym czornym i teraz łowiłem cały rok C2500HGS i moim zdaniem lepsiejszy jest, ładniejszy i mniej śmierdzi pudełko jak jest nowy aaaa karbonowa korbka to w ogóle rewelacja wizualnie i wagowo Korbka owszem.Kapitalna.Mam 50tke do moich pstragostelli.Stosuje na zmianę z nieśmiertelna zpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Pytanie do znawców tematu.Czym się różnił Exist i Steez (model US) w generacji 05? Chodzi mi o techniczne różnice a nie wizualne.Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Pytanie do znawców tematu.Czym się różnił Exist i Steez (model US) w generacji 05? Chodzi mi o techniczne różnice a nie wizualne.Będę wdzięczny za odpowiedź.Przede wszystkim tym że daiwa steez z 1 generacji był 2500 i 2508 A exist JDM cała linia. Exist JDM numerowany, steez nie.Części zamienne między oboma modelami w 100 % kompatybilne.Aczkolwiek odbudowy i korbki w innych kolorach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Prosto z Jokohamy , pa russki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Katalog Daiwa France na 2017. Jak zwykle duuużo bogatszy od naszego krajowego. http://catalogue.daiwa.fr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Co to,nowy exsence? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Co to,nowy exsence? http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/4657 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 a dokładnie rozmiar 3000M HG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 a dokładnie rozmiar 3000M HG Skąd ta różnica w cenie za 60K JPY można mieć stelkę... pewnie taniej będą chodzić ale obecne są po 26K... czarny mat jest w modzie ale żeby aż taka różnica w cenie? Za 10 dni pomacam, pokręcę i odstawię na stojak na targach Jak dobrze pójdzie przez dwa dni zrobimy jakiś materiał z nowościami prosto z targów w JP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 bo to malowany Vanquish ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 bo to malowany Vanquish ... ? A spodziewałem się czegoś więcej w tej cenie niż czarnego Vańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 a czemu, przecież to tylko 4% różnicy w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Wygląda niestety jak jakiś plastikowy Quantum........ Edytowane 25 Stycznia 2017 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 a dla mnie wygląda obłędnie, szkoda, że ma jakieś minimalne wstawki , szykuję Vańka 3000HGM do sprzedaży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Fajny bo czarny ale chyba za te 60K wolał bym stelkę choć pewnie cena spadnie po premierze na jakiś rozsądniejszy poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 3000M HG około 47t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Czyli mniej niż 2000PLN to jeszcze do przełknięcia. Jakiś się teraz wybredny zrobiłem i nic mi się nie podoba tak żebym to kupił bez zastanowienia. Raz DH bym chciał raz nie. Chyba dawno na rybach nie byłem a może pora zacząć kołowrotki sprzedawać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/33120/cPath/21_39_40_3847/saltwater-fishing.html Edytowane 26 Stycznia 2017 przez rolen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 pierwszy "europejski" spinn jaki widzę - 6101MHS http://www.daiwa.com/jp/fishing/item/rod/bass_rd/cronos/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=l_vgj0IYHJc https://www.youtube.com/watch?v=VfB4UDHshfw https://www.youtube.com/watch?v=cxdYf57Cyys 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi