rolen Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Steezik piękny...bije na głowe wynalazki z Shimano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ale Exsence'ik też fajny - czarny mat design przekonujący jest . Mam i używam poprzedniego Ci4+ , złego słowa nie powiem i sentymentem darzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 ciekawe jak trwałość tej matowej powłoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Żeby nagle nie pojaśniał. Ale u mnie na pewno wyląduje C3000M, czekałem na niego. Steez też rewelacja - te Steezy tylko 2 lub 3kg moc hamulca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Steez też rewelacja - te Steezy tylko 2 lub 3kg moc hamulca?Tak, bo to odpowiedniki modeli 2004 i 2506. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Saltiga BJ... cos ci marketingowcy nie do konca przemysleli ta nazwe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 A może właśnie przemyśleli? Najlepiej sprzedają się seks i przemoc ???? Blow us and pay ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Moze i tak, ale ciagle troche obciachowo latac z takim BJ-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) może już nie taka nowość, ale dopiero teraz znalazłem dobre video (UTR-68-TOR) https://www.youtube.com/watch?v=KljIZ08CcG4 Edytowane 3 Lutego 2017 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No to już prawdziwy ulajt - waga i średnica szczytu robią wrażenie . A to ugięcie od 6:00 min ... Jest moc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) trudno uwierzyć, że to dwu-skład Edytowane 3 Lutego 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ładna wykałaczka. Tylko ta cena... Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 taka cene i tyle lakieru na omotkach - a fuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) trudno uwierzyć, że to dwu-składco to jest za rodzaj wędek "azing" ? Edytowane 4 Lutego 2017 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 tak, Aji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ajing i Mebaru daw typy wędeczek do łowienia tzw. rockfish Tutaj masz co nie co o tym typie kijaszków: http://jerkbait.pl/topic/82100-ajing-vs-mebaru-czyli-co-z-czym/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Ok dzięki. Ajing znam ale nie skojarzyłem że to to samo co azing ???? Edytowane 4 Lutego 2017 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/KolowrotekI-spinningowe-MHX-High-Performance%2C-3-rozmiary/1191?preview=trueciekawe jak długo posłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Taka ciekawa przynęta. Stworzona z myślą o słonej wodzie ale może i nas coś się na nią połakomi.... FA Saber 5" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Taka ciekawa przynęta. Stworzona z myślą o słonej wodzie ale może i nas coś się na nią połakomi.... FA Saber 5"Jakby tak były 10cm to minóg jak cholera...wiadomo na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Nie wiem, jak odbieracie ten nowy "pokręcajek". Dla mnie, to magazynek wszelkiego syfu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Nie wiem, jak odbieracie ten nowy "pokręcajek". Dla mnie, to magazynek wszelkiego syfu. Masz na myśli te dziurawe knoby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Skoro wolisz je tak nazywać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Oczywiście, zdaję sobie sprawę, że spinning, to nie metoda gruntowa. O zanieczyszczenie trudniej ale...Zdarza się.Doświadczenie i praktyka wskazuje, że nie zawsze to co ładne, jest w pełni użyteczne. Edytowane 7 Lutego 2017 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi