miramar69 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 EXIST 18 od środka i na czynniki pierwsze https://www.youtube.com/watch?v=GKsDaOTbtko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Panowie a na forum nic o nowości od Spro ? Red Arc 2019 , tym razem odmieniony ...https://www.expertfloat.pl/info/redarc-tuff-body-ponownie-dostepny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Panowie a na forum nic o nowości od Spro ? Red Arc 2019 , tym razem odmieniony ...https://www.expertfloat.pl/info/redarc-tuff-body-ponownie-dostepny Patrząc po opisie oszczędności, jeszcze raz oszczędności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Patrząc po opisie oszczędności, jeszcze raz oszczędności.Jakościowej rewolucji nie przewiduję.Mam sentyment do tego modelu , dawno temu używałem .Cena też niezbyt atrakcyjna, kilka złotówek i mamy Ultegre FB. Zmiany na 2019 rok : - ilość łożysk 6+1- większe, aluminiowe pokrętło szpuli- bardziej precyzyjny hamulec przedni- wkręcana korbka (stary model miał ją skręcaną nakrętką)- metalowy klips do żyłki- ceramiczna rolka kabłąka zamiast łożyska- grafitowy, lżejszy rotor Z oszczędności na pewno brak zapasowej szpuli Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jakościowej rewolucji nie przewiduję . Mam sentyment do tego modelu , dawno temu używałem . Zmiany na 2019 rok : - ilość łożysk 6+1- większe, aluminiowe pokrętło szpuli- bardziej precyzyjny hamulec przedni- wkręcana korbka (stary model miał ją skręcaną nakrętką)- metalowy klips do żyłki- ceramiczna rolka kabłąka zamiast łożyska- grafitowy, lżejszy rotor Z oszczędności na pewno brak zapasowej szpuli Też mam do niego sentyment, łowie nim od 2009r, do dzisiaj, pracuje prawie jak w dniu zakupu, mały luz się znajdzie. A Stella leży w pudełku. Na dodatek jesienią zakupiłem jedne z ostatnich Redów ze starego modelu, dla mnie i dla kolegi. A nich leży obok Stelli.Jeść nie woła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Racja niezbyt atrakcyjnie, 500zł i wysoka waga młynka, zapasowa szpula też sporo pewnie kosztuje. U mnie ważnym kryterium jest waga, 250g jest do pogodzenia w wysokopółkowych młynkach w lżejszym łapaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Panowie a na forum nic o nowości od Spro ? Red Arc 2019 , tym razem odmieniony ...https://www.expertfloat.pl/info/redarc-tuff-body-ponownie-dostepny https://www.youtube.com/watch?v=_drR898qw6oMam już 10300 i korzystam. Czekam na szpule zapasową. Pisałem w wątku do chwalenia się nowym sprzętem o nim Edytowane 13 Stycznia 2019 przez ASAPfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 chętnie bym zamówił, tylko kto mi powie jak to się otwiera do smarowania ? W kołnierzu odkręcanej pokrywy napędu, widzę trzy symetryczne otwory.Najprawdopodobniej będzie potrzebne takie mniej-więcej narzędzie, oczywiście o odpowiednim rozstawie pinów : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 zapewne jakiś "klucz serwisowy", jak do wykręcania od góry tej tulejki na ośce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Też mam do niego sentyment, łowie nim od 2009r, do dzisiaj, pracuje prawie jak w dniu zakupu, mały luz się znajdzie. A Stella leży w pudełku. Na dodatek jesienią zakupiłem jedne z ostatnich Redów ze starego modelu, dla mnie i dla kolegi. A nich leży obok Stelli.Jeść nie woła. Z tą stellą ciekawa historyjka.Chyba fotelowa wersja albo iluzja lub zajechana wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Z tą stellą ciekawa historyjka.Chyba fotelowa wersja albo iluzja lub zajechana wersja?A gdzie ty tu historyjkę widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nie nic nic po prostu dziwi mnie że stella leży w pudle. To tak jak byś zamienił audi na fiata 126p... ale cóż każdy łowi tym co lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nie nic nic po prostu dziwi mnie że stella leży w pudle. To tak jak byś zamienił audi na fiata 126p... ale cóż każdy łowi tym co lubi...A to już różnie bywa...https://www.youtube.com/watch?v=mYCnR8WYtME 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 nowość od Ugly Stick ??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 nie wiem czy był ten akurat filmik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Widziałem ten filmik w innym wątku. Przypomniało mi się jak kilkanaście lat temu trafiłem na film crash testu Shakespeare Ugly Stik Custom Graphite. Gość najpierw szczytem dotknął dolnika następnie położył na podeście drewnianym podeptał a z postury wyglądał na 150kg następnie podniósł wędkę i znów ją w podobny sposób wygiął. Niestety nie mogę już tego filmu znaleźć. Po takim pokazie zakupiłem 210cm 15-40g był to mój pierwszy kij na sandacza z łódki. Mam go do tej pory co prawda tylko blank bo wędka została przezbrojona z spinningu na cast ma u mnie dożywocie, dała mi wiele pięknych ryb. Nowa wersja pobudziła wspomnienia chyba będzie nowy nabytek. http://www.uglystik.com/on/demandware.store/Sites-PureFishing-Site/default/Product-Variation?pid=1365093&dwvar_1365093_MFRPN=USESCA1062MH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) nowość od Ugly Stick ??? 5,50 to jest test !Mega filmik Ciekawe ,który z producentów blanków zgodzil by się na taki test swoich wyrobów Edytowane 15 Stycznia 2019 przez "Paweł" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Takie pancerne kijki zazwyczaj trochę ważą. Podana jest gdzieś waga tego z filmiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Nie sądzę by gramatury diametralnie się zmieniły Shakespeare Ugly Stik Custom Graphite 300cm 15-40g ważył 230 gr a przy gramaturze 10-25g 225g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) 5,50 to jest test !Mega filmik Ciekawe ,który z producentów blanków zgodzil by się na taki test swoich wyrobów Te kije to są blendy nic innego.Do tego sporo żywicy i jest wytrzymałość.Włókno szklane w zapewne wiekszej proporcji do mat węglowych.Zapewne jego czułość nie idzie w parze z wytrzymałością. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez woblery L.E. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Mojego Ugly Sticka mjał zastąpić Batson HS9001 z nowością wtedy w FC rękojeścią rezonansową. Batson szybko poszedł w odstawkę, a następnie do kupca, także nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ballistic FW http://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/spin_rl/ballistic_fw/index.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Te kije to są blendy nic innego.Do tego sporo żywicy i jest wytrzymałość.Włókno szklane w zapewne wiekszej proporcji do mat węglowych.Zapewne jego czułość nie idzie w parze z wytrzymałością.czułość? przecież nikt nie będzie się z kijem całował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 na YT jest już sporo filmików z Yokohamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi