kris73 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 na YT jest już sporo filmików z Yokohamy https://www.youtube.com/watch?v=Cq-eIVsltmc Ciekawe jak cenowo będzie,i kiedy bedzie dostępna nowa certate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jeszcze w kontekście nowej Certate i innych nowości Daiwy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Nowe kolory bardzo ciekawej przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 https://www.youtube.com/watch?v=lmafMzZ8ve0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Nowe kolory bardzo ciekawej przynęty. Przynęta ciekawa, Choć testowanie przynęt na bassach jest niemiarodajne.. One i na kapsel biorą.... Edytowane 22 Stycznia 2019 przez homax 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 .. One i na kapsel biorą.... Jak ryby są- to im całość wyposażenia nie robi różnicy https://youtu.be/c8RMNeMYZL0?t=474 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Kiedyś kupiłem super hiper przynęty fisharrow takie rybki małe z odbłyśnikiem w brzuszku.Poza wyglądem nie dały rezultatu poza wydaniem hajsu bo tanie nie były.Lepsze efekty miałem na zwykłego twisterka czy kajtka niż na nie.Ogólnie stwierdzam że są lipne pod względem gumy jakieś takie twardawe.(oczywiście made in china) coś takiego mam 2" Wiec już nie wierze w nadzwyczajne przynęty bo jak ryba jest to bierze nawet na te podstawowe tradycyjne twisterki. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez woblery L.E. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Mi dokładnie te w rozmiarze 2" jesienią dały mi masę pięknych okoni. Inne przynęty również były atakowane, ale znacznie rzadziej. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Ja również na jesień tym łowiłem i najlepiej sprawdzał mi się motor twister lub kajtek green pumpkin chart. parę wypadów chciałem się przekonać ale była lipa pojedyncze sztuki tylko. Zastrzegam że łowiłem na główce jigowej 2g innej metody nie stosowałem. Najefektywniej w tym samym czasie i łowisku waliły mi na tego kajtka w tym powyższym kolorze .Dam szansę jeszcze na wiosnę tym przynętą. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 FA często ratował wyjście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Co woda i ryby to inne zwyczaje. Mi podeszły, a w zasadzie pasiakom,choć przyznam że mógłby być trochę tańsze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Fish Arrow używam od 3-4 lat.Najlepsze to Flash J (bez łopatki),ale żeby mieć efekty,to nie wystarczy rzucać i zwijać,trzeba nadać przynęcie pracę.Jak to sie potrafi,to kejtechy i lunkersity się chowają. Jest jeszcze jedna dobra przynęta: OSP Myllar Minnow,ale to trzeba mieć grubszy portfel lub bezzaczepowe łowisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Kiedyś kupiłem super hiper przynęty fisharrow takie rybki małe z odbłyśnikiem w brzuszku.Poza wyglądem nie dały rezultatu poza wydaniem hajsu bo tanie nie były.Lepsze efekty miałem na zwykłego twisterka czy kajtka niż na nie.Ogólnie stwierdzam że są lipne pod względem gumy jakieś takie twardawe.(oczywiście made in china) coś takiego mam 2" Wiec już nie wierze w nadzwyczajne przynęty bo jak ryba jest to bierze nawet na te podstawowe tradycyjne twisterki.U mnie w sumie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jeszcze Barkleya drop shot minow trochę w ten deseń. Tylko faktycznie cena mogłaby być trochę łaskawsza tych wszystkich gumek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 FA shad też fajna przyneta na wiosenne pajki, tylko trzeba dobrać obciążenie i stalkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Fish Arrow używam od 3-4 lat.Najlepsze to Flash J (bez łopatki),ale żeby mieć efekty,to nie wystarczy rzucać i zwijać,trzeba nadać przynęcie pracę.Jak to sie potrafi,to kejtechy i lunkersity się chowają. Jest jeszcze jedna dobra przynęta: OSP Myllar Minnow,ale to trzeba mieć grubszy portfel lub bezzaczepowe łowisko.Ta przynęta(huddle) sama w sobie praktycznie nie pracuje więc robiłem nią animacje. Też na różnej głebokości być może przejrzystość wody miała wpływ na to iż waliły w motora czy kajtka lepiej bo woda była kryształ a FA jaki zakładałem to najbardziej transparentny , w sumie to na każdy kolor z opakowania bez większych rezultatów.Może łowisko nie mam pojęcia. Na wiosnę będę próbował dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 używam przynet FA od jakiegoś czasu na rzece i kiedy jest odpowiednia pora roku, wysokość wody, odpowiednio się dobierze ciężar główki, skuteczne zaanimuje i poda to...wiedzą ci co potrafią to wszytko na raz. Samo rzucenie przynęty do wody nawet za kilkadziesiąt złotych nie zagwarantuje wiekszej ilości brań. Wiec moja rada trzeba ćwiczyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Te w rozmiarze 1" w kolorze dokładnie jak na zdjęciu to moja ulubiona przynęta na okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Nawiązując do Fish Arrow - w tym roku wchodzi specjalna główka jig dedykowana specjalnie do flash-j oraz spli tail ( flash vib head), które generują nową, ciekawą pracę tych przynęt. Na razie tylko w jednym ciężarze 21 g ale za to w 3 kolorach. Później pojawią się też lżejsze wersje. http://www.fisharrow.co.jp/6945/ Praca pokazana jest w około 2:10 filmu. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez yffea 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Może się fajnie sprawdzić pod bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 https://www.attic.ne.jp/fuzzy.htm https://www.attic.ne.jp/poet5.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 bez MagSeal http://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/spin_rl/ballistic_fw/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Nowe szpulki yumeyaJuż w design Vanq 2019Pasują do s-20 - aktualny TP, TP xd,Vanquish 16, Spehia itd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Graphiteleader zaprezentował kilka nowych modeli na ten rok. Wrażenie, a zwłaszcza ceną robi nowe corto AT za 120tys jenów ) Ale myśle, że na naszym rynku mogą fajnie namieszać nowe odsłony finezzy! --> http://www.olympic-co-ltd.jp/fishing/products/19-finezza/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Tym razem główka do najmniejszych z pośród przynęt Fish Arrow. To jest nowy wymiar pracy tej przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi