vako Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Nowy model od STChttps://stcroixrods.com/pages/victory?mc_cid=baa726865b&mc_eid=08258e228c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Caldia zaion ciekawe jak się to sprawdzi. Edytowane 16 Lutego 2021 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Duże jaskółki do zadań specjalnych, o znacznie zwiększonym ciężarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 (edytowane) Piękne twitche pewnej japońskiej firmy, która do tej pory kojarzona była wyłącznie z area trout ???? Edytowane 17 Marca 2021 przez yffea 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Zdradź co to za firma proszę. Ładne cacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Zdradź co to za firma proszę. Ładne cacka.Jasne. To Mukai. Pierwszy model do łowienia native trout - BIKAZE50S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Pięknoty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ruskie już mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 To chyba tylko dla saperów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ruskie już mają.https://youtu.be/gUON738Y1jUMoże mi ktoś powiedzieć czemu koło posuwu jest plastikowe? To samo jest w wyższych modelach. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Cichsze, lżejsze i pewnie tańsze - wg mnie chyba nawet lepiej, że tworzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin krk Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Witam. Czy któryś z was panowie miał już styczność z nowym St Croix Legend Extrime ? Dokładnie chodzi mi o xfs70mf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) Witam. Czy któryś z was panowie miał już styczność z nowym St Croix Legend Extrime ? Dokładnie chodzi mi o xfs70mfCześć, mam taką na stanie. Niestety za wiele nią jeszcze nie połowiłem, czekam na nowy sezon. Edytowane 28 Marca 2021 przez dante 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob3rto Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Robinson Suzuka Fd jest już w sprzedaży panowie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin krk Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Ja zamówiłem taka z USA bo nigdzie ich nie ma. Nie miałem jej nawet w ręku. Zastanawiam się bo słyszałem ze maja delikatne szczytówki. Stara seria była dobra do jigowania. Ciekawi mnie czy ta ma zapas mocy jak stare kije. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin krk Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Napisz mi jak pójdziesz nad wodę i porzucasz. Moje kije przyjdą dopiero na początek czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin krk Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 A ty gdzie kupiłeś wędkę. Bo już wycofali sprzedaż w Europie nowych Extrime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Kupowałem swoją w Polsce, były dostępne przez krótki czas. Nad wodą już ją miałem, jednak nie mam porównania do starej serii bo jej nie miałem. Wrażenia jak na razie bardzo pozytywne, w dziale z ugięciami wrzucałem gdzieś fotki ugięcia wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin krk Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 To muszę sprawdzić. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 A ty gdzie kupiłeś wędkę. Bo już wycofali sprzedaż w Europie nowych Extrimecałe szczęście, bo tak ohydnej wędki z wyglądu dawno nie było ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin krk Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Zamówiłem w USA.Sam jestem ciekaw jak pracuje ten kijek. Nie musi być ładny ważne żeby był dobry. To będzie mój 4 st croix. Z pozostałych jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Za sam wyglad nie wspominając o cenie nieadekwatnej do rzeczywistości dożywotnio powinny dostać bana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 (...) Ciekawi mnie czy ta ma zapas mocy jak stare kije.Co to jest "zapas mocy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Co to jest "zapas mocy"? To się inaczej nazywa "szmoc". Masz kij, kij ma moc. Oprócz tego ma jej zapas, który jest przechowywany w chmurze i ten zapas mocy, to "szmoc". 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin krk Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Chodziło mi o ciężar wyrzutu. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi