Night_Walker Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Nie brałbym tej firmy na poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Nie brałbym tej firmy na poważnie...A dlaczego jeśli można wiedzieć? Miałeś kontakt a produktami tej firmy? PS. Pozwoliłem sobie na wyszukanie opinii i komentarzy ze sklepów na Wschodzie i te wędziska mają dobre opinie a nawet bardzo dobre. Zaledwie parę słabych ocen było. Edytowane 2 Lutego 2022 przez bho70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 A dlaczego jeśli można wiedzieć? Miałeś kontakt a produktami tej firmy? Pośrednio, powiedzmy że znajomy przerzucił duża część ich oferty i jego opinia brzmiała 'bierz lepiej mhx' PS. Pozwoliłem sobie na wyszukanie opinii i komentarzy ze sklepów na Wschodzie i te wędziska mają dobre opinie a nawet bardzo dobre. Zaledwie parę słabych ocen było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 O, coś nie wyszło z postem No więc chciałem napisać, że:Znajomy przerzucił trochę ich asortymentu i określił jako nic ciekawego, tylko dosadniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 O, coś nie wyszło z postem No więc chciałem napisać, że:Znajomy przerzucił trochę ich asortymentu i określił jako nic ciekawego, tylko dosadniej.Nie wszystkim to samo pasuje. Jeden coś tam lubi lubi drugi nie jak to w życiu. "jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Oczywiście. Tylko wydaje mi się, że chodzi tu o to, że nikt nie lubi płacić za nic. Podejrzliwość jest tu na miejscu. Każdy może napisać IM7, 9, 11, grafen, boron, uran, pluton czy dodatek proszku z meteorytu który pokonał dinozaury. Wiele marek tak w przeszłości czyniło i czyni, stąd ta nieufność. Może być tak, jak w niejednym soku "malinowym": malina 0,1%, reszra aronia i czarna marchew. Zresztą nikt dotąd nie wykazał, że akurat grafen w blanku czyni cuda jakoweś. Ochłońmy, napijmy się herbatki, zanotujmy w pamięci tę nowość i czekajmy na rozwój sytuacji. A co bardziej niecierpliwi niech obczają i dadzą znać, co i jak. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Oczywiście. Tylko wydaje mi się, że chodzi tu o to, że nikt nie lubi płacić za nic. Podejrzliwość jest tu na miejscu. Każdy może napisać IM7, 9, 11, grafen, boron, uran, pluton czy dodatek proszku z meteorytu który pokonał dinozaury. Wiele marek tak w przeszłości czyniło i czyni, stąd ta nieufność. Może być tak, jak w niejednym soku "malinowym": malina 0,1%, reszra aronia i czarna marchew. Zresztą nikt dotąd nie wykazał, że akurat grafen w blanku czyni cuda jakoweś. Ochłońmy, napijmy się herbatki, zanotujmy w pamięci tę nowość i czekajmy na rozwój sytuacji. A co bardziej niecierpliwi niech obczają i dadzą znać, co i jak.A propos marchwi i rewelacji w dziedzinie blanków tak mi się przypomniało. Ktoś jeszcze pamięta? https://www.carrotstix.com/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciaas Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Witam, nie wiem czy było. Miał ktoś do czynienia z Tetonem Tts510s 0.3-3g ? Od ilu realnie startuje i jaka jest górna poprzeczka kija ? Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Nowe, duże jaskółki od Damiki. Armor Shad 5".http://damiki.co.kr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Daiwa SLP works zapowiedziała nowe korbki tuningowe rcs Premiera planowana na czerwiec 22. https://slp-works.com/item/op_parts/22mc_light_h/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Bardzo ladne. Nie zalapalem sie na poprzednia edycje ceraty SLP, ale jak nowa bedzie podobnie ladna to z cala pewnoscia poznamy sie blizej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Ah ta Daiwa, sypie nowościami a u nas jak Caldii 21 nie było tak nadal nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Straszna paskuda ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) U nas dopiero pojawia się towar, jak nie sprzeda na innych rynkach.Polska i w sumie Europa nie jest rynkiem dla nich. Shimano ma inną politykę. Edytowane 16 Marca 2022 przez woblery L.E. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) Jak dla wszystkich japońskich firm wędkarskich, Europa to ludzie czwartej kategorii. Najpierw niezmiennie JDM (wewnętrzny rynek własny), potem USA, potem rosja, a Europa na końcu. Wbrew pozorom to mały rynek pod względem sprzedaży. Edytowane 17 Marca 2022 przez smokwelski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 U nas dopiero pojawia się towar, jak nie sprzeda na innych rynkach.Polska i w sumie Europa nie jest rynkiem dla nich. Shimano ma inną politykę.Zapytaj @Kraba czy dostał zamówione w JP gwiazdy?Teraz sprzedaż rusza równo z JP konkretnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Zapytaj @Kraba czy dostał zamówione w JP gwiazdy?Teraz sprzedaż rusza równo z JP konkretnego dnia.Tutaj akurat chodziło o podejście daiwy dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Daiwa to stan umysłu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Z tego co pamiętam, to Krab nie zamawiał bezpośrednio w JP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Panowie mam pytanie kolega mi popsuł głowę że są jakieś fajne gumy które sprowadzają z Chorwacji na pstrąga i chłopaki z naszej kadry mają dobre wyniki czy ktoś z was kojarzy o jakie gumy może chodzić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Panowie mam pytanie kolega mi popsuł głowę że są jakieś fajne gumy które sprowadzają z Chorwacji na pstrąga i chłopaki z naszej kadry mają dobre wyniki czy ktoś z was kojarzy o jakie gumy może chodzić ?Jesteś pewien, że chodzi o Chorwacje, a nie Włochy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Jesteś pewien, że chodzi o Chorwacje, a nie Włochy?A może Serbię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 (edytowane) Być może. kumpel słyszał dzwony ale nie wie w którym kosciele Edytowane 28 Marca 2022 przez WronaJig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi