JDM fan Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Zestawy for Bass dodatkowo sa w dwóch wersjach - z czerwoną lub z żółtą skrzynką i różnymi kolorami woblerów. W przyszłym tygodniu nagram jak to wygląda.Tu musi być mała korekta - Zestawy for Bass i Salt w czterech wersjach kolorystycznych a pozostałe pstrągowe w dwóch Edytowane 28 Stycznia przez JDM fan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Tu musi być mała korekta - Zestawy for Bass i Salt w czterech wersjach kolorystycznych a pozostałe pstrągowe w dwóchO widzisz - nie przelądnąłem wszystkich które mam ale zorobię to i postaram się pokazać różnice w kolorach woblerów i pudełek (jesli mam wszytskie wersje kolorystyczne - mam po 4 zestawy). Oprócz Salt - tego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Długo zapowiadana odświeżona wersja powinna trafić na półki w tym roku:https://www.megabass.co.jp/site/freshwater/evoluzionI pierwsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Jest i druga wersja kolorystyczna River&Lake- https://vm.tiktok.com/ZNeoB3Gx7/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Ostatnio na filmie Spro zobaczyłem patent na ciężarek do dropshot’a cały filmik: https://youtu.be/6sZCmMFpd50?si=mmojlF_edytY-h_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Panowie. Kiedy premiera nowego Exista, Stelli i Exsence? Czyżby w przyszłym roku? Niesamowite jak ten czas leci, jak krótkie jest życie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego No cóż, życie odmierzamy premierami Stelli/Exista... 20 premier i do piachu... licząc optymistycznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Tak. Smutne i prawdziwe. Ja coraz częściej liczę ile jeszcze zostało mi "majówek". Wracając do tematu. Niesamowite jest to, że jeszcze niedawno temu wieku z Nas wyczekiwało na premierę 18' czy 22' a przecież minęło szmat czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Panowie. Kiedy premiera nowego Exista, Stelli i Exsence? Czyżby w przyszłym roku? Niesamowite jak ten czas leci, jak krótkie jest życie...W tym roku nowa ultegra, complex, tp xd, stella sw (duuuże modele - od 10 000 w górę). O reszcie, póki co, cisza. Edytowane 17 Lutego przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Będzie też w tym roku kilka nowych modeli World Shaula Limited wartych polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) . Edytowane 23 Lutego przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Zlamałem DiaflashaWymieniłem na tańsza wersję Twin power,która pekła w rękojeści (w korku)Okazało się ,że Shimano dla zysku odcinek wędziska w rękojeści z włokna węglowego zastąpili rurką z włokna szklanego !Nie próbowałem już serii Power LoopWróciłem do spinnigow Kormorana oraz Daiwa Shogun i seria WhiskerKłaniam się MarianSądzę, że Power Loop Zander byłby najmocniejszy z tych trzech.Ja miałem (i mam, nawet prawie nówkę) Shimano Power Loop Spinning 270 10-40g. Przeszedł bardzo wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego To jakaś nowość, ten Shimano Power Loop Spinning 270 10-40g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego To jakaś nowość, ten Shimano Power Loop Spinning 270 10-40g?Raczej wspomnienie???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) To jakaś nowość, ten Shimano Power Loop Spinning 270 10-40g? Znajdą się tacy, dla których może nią być . Edytowane 27 Lutego przez CM Punk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego To jakaś nowość, ten Shimano Power Loop Spinning 270 10-40g?Mario ten Shimano Power Loop to nowość była w latach '90 poprzedniego wieku albo i wcześniej ????????Pamiętam ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Dzień DobryWędziska SHIMANO serii Power Loop/Twin Power/Diaflash pojawiły sie pod koniec lat 80-tychCenowo Power Loop ok np. 300,zł / Twin Power ok 600,-zł / Diaflash 3-4X Twin Power Łamliwość I miejsce Diaflash ,pożniej Twin Power , Power Loop trudnosci żeby uszkodzić Po ostrzeżeniu od przedstawiciela Shimano jakie są Dia..., kupiłem Twin Power-aI po ok 2 latach przekonałem się , że nawet taka firma też ma "tajemnice handlowe"W dolniku w korku była ukryta "fuszerka"Blank ok 5cm dalej wklejona rurka z włókna szklanegoPrzy wyrzucie wszystko się rozleciałoMiałem co robic dłuzszy czas Na szczęście miałem prawdziwy korek nawet nie " oskurowany" z warswty wierzchniejKłaniam się Marian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Napisałem przekornie, bo nijak te posty nie pasują do tematu wątku...Ale widzę, że brniemy dalej ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) . Edytowane 27 Lutego przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Odświeżam. Czy coś wiadomo odnośnie daty premiery nowego kołowrotka Exsence jp? Z uwagi na fakt, że premiera w/w młynka przypada po nowym vańku, tp i oczywiście Stelli. To może być ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Nowy Exsence będzie miał premierę w lipcu:https://fish.shimano.com/ja-JP/product/reel/hanyouspinning/a075f000045al1lqau.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Dzięki wielkie. To czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Szkoda, że dodali świecące elementy, wizualnie przestanie odróżniać się od Vanquish-a. Model 21 w czarnym macie, wizualnie jest doskonały. Może dla odmiany nowy Vanquish będzie bez świecidełek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Nowy Exsence będzie miał premierę w lipcu:https://fish.shimano.com/ja-JP/product/reel/hanyouspinning/a075f000045al1lqau.html Minimalnie wzrosła masa. Wrócił "dekiel" z magnezu, zakrywający cały mechanizm, po drugiej stronie korpusu. Rotor pozostał kompozytowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Nie wiem czy było. Nowy Complex xr: https://fish.shimano.com/ja-JP/product/reel/hanyouspinning/a075f000044uarsqa4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi