1ns4n1ty Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 odnosnie Daiwy BG to dostala dobra recenzje u Alana Hawka, sumiarze chyba beda szczesliwi http://www.alanhawk.com/reviews/bg16.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ale to juz jest na 2 stronie. Czytac,przegladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 http://www.duel.co.jp/products/super-x-wire8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 O, będzie szara #2,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 faktycznie, nawet nie zauważyłem, to dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 A co niehalo jest w zoltej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 po prostu nie było monocolor #2.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonymous Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dołączam się do wypowiedzi Trinited. Również posiadam Freamsa z MagSealed i po dwoch sezonach jestem mega zadowolony, a byłem też sceptycznie nastawiony do takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) ale o co Wam chodzi ??? jakiego rozwiązania ?MagSeal to tylko uszczelka edit : poza tym to żadna nowość i to nie ten wątek, więc nie kontynuujmy tego tu proszę Edytowane 7 Października 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nowy Red Arc: http://www.expertfloat.pl/dojazd/26-czeburaszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 mnie to się nawet podoba, nawet zacząłem się zastanawiać, ale chyba jednak nie dam rady taka rolka np. to dla mnie masakra http://www.spro.eu/EN_GB/category/molens/molens-met-slip-voorop/redarc-the-legend-10000.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Na pewno będzie łatwo się brudził.Polski diler pisał na fb że cena za ma być podobna jak stary model, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Wygląda jak Jaxon Hi-Techtaki za ok 176,53 Edytowane 7 Października 2016 przez WalterW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ciekawe czy coś w nim poprawili czy to będzie kolejny klon zauberowatych w "nowym" body Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ee, fajny ten nowy Red. Znajoma linia korpusu plus dizajnerskie elementy, mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 taki Czerwony kapturek.....nie moja bajka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ktoś powinien beknąć za ten design.Moim zdaniem to niewypał wizualny.Taki targowy.Stary poczciwy Red dalej będzie łakomym kąskiem a ten popadnie w przeciętność no chyba że zawalczy trwałością i precyzją.Ciekawy jestem jak będzie z popytemTo co powyżej to tylko moje odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 O k...jaki brzydki!!!!jak bazarowa tandeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 mnie to się nawet podoba, nawet zacząłem się zastanawiać, ale chyba jednak nie dam rady taka rolka np. to dla mnie masakra http://www.spro.eu/EN_GB/category/molens/molens-met-slip-voorop/redarc-the-legend-10000.html Nie dasz rady...ja także nie I wcale Ci się nie podoba, nie idź tą drogą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 czemu, zawsze chciałem mieć czerwony kołowroteknie srebrno czerwony, więc do .... feedera by się nadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Do feedera to może i tak...ale czy to już nie można jakiej starej Daiwy Fuego poddać lekkiemu tuningowi? Trochę czerwonej farby na szpulę, rączkę, dupkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infernovip Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Nowości Shimano: Kołowrotek NASCI / NASCI FB, to samo co aernos FB tylko koło napędowe Hagane, bez wkręcanej rączki i bez dodatkowej szpuli, w rozmiarze 5000 węglowe podkładki hamulcahttp://fish.shimano.com/content/sac-fish/en/home/products/fishing-reels/spinning/nasci.html ,a cena na poziomie 99-109$... Nowa plecionka KAIRIKI sx8 japońska 150m, ciekawy jestem czy to będzie przepakowana J Braid Daiwy :]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14610996_1157893674326114_6444301222582470943_n.jpg?oh=92d0b4d614f7785ae033cd2da95cc024&oe=58AB47C2 Edytowane 7 Października 2016 przez infernovip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 mnie to jeszcze nikt nie wytłumaczył czym różni się np. przekładnia Hagane od tej co wcześniej była taka sama, a nie nazywała się Hagane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ciekawe czy coś w nim poprawili czy to będzie kolejny klon zauberowatych w "nowym" body Wygląda na to że na plus jedynie korba jaka nie będzie pewnie łapała luzu na nicie łączącym łamanie korby jak w starej, zrobiona chyba jako alternatywa dla zaubera CF by spro red się sprzedawał , w środku wygląda że jest to samo co każdy zauberowaty, jedno łożysko więcej. Desing zaplanował ktoś upalony jakimś trefnym ziołem, beznadziejny wizualnie no ale o gustach się nie dyskutuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wygląda na to że na plus jedynie korba jaka nie będzie pewnie łapała luzu na nicie łączącym łamanie korby jak w starej, zrobiona chyba jako alternatywa dla zaubera CF by spro red się sprzedawał , w środku wygląda że jest to samo co każdy zauberowaty, jedno łożysko więcej. Desing zaplanował ktoś upalony jakimś trefnym ziołem, beznadziejny wizualnie no ale o gustach się nie dyskutuje. Już go rozkręcałeś, że wydajesz takie opinie serwisowy Omnibusie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi