Skocz do zawartości

Spinningowe Nowości

bazyloss

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Ktoś powinien beknąć za ten design.Moim zdaniem to niewypał wizualny.Taki targowy.

Stary poczciwy Red dalej będzie łakomym kąskiem a ten popadnie w przeciętność no chyba że zawalczy trwałością i precyzją.Ciekawy jestem jak będzie z popytem

To co powyżej to tylko moje odczucia

mnie to się nawet podoba, nawet zacząłem się zastanawiać, ale chyba jednak nie dam rady :) taka rolka np. to dla mnie masakra

http://www.spro.eu/EN_GB/category/molens/molens-met-slip-voorop/redarc-the-legend-10000.html

Nie dasz rady...ja także nie :rolleyes: I wcale Ci się nie podoba, nie idź tą drogą!

Nowości Shimano:

Kołowrotek NASCI / NASCI FB, to samo co aernos FB tylko koło napędowe Hagane, bez wkręcanej rączki i bez dodatkowej szpuli, w rozmiarze 5000 węglowe podkładki hamulca

http://fish.shimano.com/content/sac-fish/en/home/products/fishing-reels/spinning/nasci.html

,a cena na poziomie 99-109$...

Nowa plecionka KAIRIKI  sx8 japońska 150m, ciekawy jestem czy to będzie przepakowana J Braid Daiwy :]

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14610996_1157893674326114_6444301222582470943_n.jpg?oh=92d0b4d614f7785ae033cd2da95cc024&oe=58AB47C2

Edytowane przez infernovip

Ciekawe czy coś w nim poprawili czy to będzie kolejny klon zauberowatych w "nowym" body  :huh:

Wygląda na to że na plus jedynie korba jaka nie będzie pewnie łapała luzu na nicie łączącym łamanie korby jak w starej, zrobiona chyba jako alternatywa dla zaubera CF by spro red się sprzedawał , w środku wygląda że jest to samo co każdy zauberowaty, jedno łożysko więcej. Desing zaplanował ktoś upalony jakimś trefnym ziołem, beznadziejny wizualnie no ale o gustach się nie dyskutuje. 

• Like 1

Wygląda na to że na plus jedynie korba jaka nie będzie pewnie łapała luzu na nicie łączącym łamanie korby jak w starej, zrobiona chyba jako alternatywa dla zaubera CF by spro red się sprzedawał , w środku wygląda że jest to samo co każdy zauberowaty, jedno łożysko więcej. Desing zaplanował ktoś upalony jakimś trefnym ziołem, beznadziejny wizualnie no ale o gustach się nie dyskutuje. 

Już go rozkręcałeś, że wydajesz takie opinie serwisowy Omnibusie ? :) 

• Like 2