smokwelski Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nie będzie już prawdopodobnie też Stelli SW 4000. Jak żyć panie premierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nie będzie już prawdopodobnie też Stelli SW 4000. Jak żyć panie premierze...Już jej nie ma. Są tylko większe rozmiary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Myślałem, że może małych rozmiarów nie ma jeszcze... a potem się pojawią, ale raczej płonne nadzieje. Ciekawe co wypełni tę lukę, czy np. TP SW. Pewnie też tylko analogiczne wielkości. Ciekawe, co było powodem takiej decyzji Shimano. Przecież sprzedawały się raczej dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Myślałem, że może małych rozmiarów nie ma jeszcze... a potem się pojawią, ale raczej płonne nadzieje. Ciekawe co wypełni tę lukę, czy np. TP SW. Pewnie też tylko analogiczne wielkości. Ciekawe, co było powodem takiej decyzji Shimano. Przecież sprzedawały się raczej dobrze.Kanibalizowaly normalne 4000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Już jej nie ma. Są tylko większe rozmiary.Nie ma i nie będzie. Ciekawe czy też Shimano zadowolene było z wyników próby z tp4000 z 2015.Czyli albo PG albo Hg albo xg.Bez "standardowego" przełożenia. Zapewne kolejna generacja tp przyniesie odpowiedź. Edytowane 14 Listopada 2019 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Próba ogarnięcia tego segmentu względnie małych ale bardzo mocnych kręciołów modelem TP XD też jakby kulą w płot. Brak normalnych i niskich przełożeń oraz wielkości np. 6000 nic w zasadzie nie kreuje nowego. Biomastery i Stradiki SW też chyba przeszły jakoś bez echa i nic dziwnego: okrojone tak, że nie spełniały swojej podstawowej funkcji, tj. zapewnienia i utrzymania odpowiedniej mocy a ich cena była nieadekwatna do prezentowanego standardu. Daiwa się tu ładnie wgryzła wypuszczając BG.Rok 2020 dla zwolenników Shimano istotnie zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ciekawe jaki będzie nowy tp???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Też ciekawi mnie, jaki wstawią rotor. Korpus pewnie jak w Stelli, tyle że alu. Mam nadzieję, że pełny. Półplastikowy Vanquish 19 został przeze mnie skreślony na starcie. Do Twina mam póki co jakiś tam sentyment i zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ja już na szczęście, po niezliczonych próbach szukania alternatyw, przestałem oglądać niestelle.Od razu więcej czasu na wędkowanie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ja już na szczęście, po niezliczonych próbach szukania alternatyw, przestałem oglądać niestelle.Od razu więcej czasu na wędkowanie To jest bardzo sluszna koncepcja. Od kiedy pojawila sie FA nie szukalem innych rozwiazań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ja już na szczęście, po niezliczonych próbach szukania alternatyw, przestałem oglądać niestelle.Od razu więcej czasu na wędkowanie Kto bogatemu zabroni???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Kto bogatemu zabroni????????Posiadam trzy kołowrotki spiningowe.Także jakoś budżet domowy udaje się spiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 A ile w tej szufladzie pod łóżkiem ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 A ile w tej szufladzie pod łóżkiem ? Tam to juz zero. Owszem, zostal jeszcze jeden kablakowiec na sprzedaz . Ale to w przyszlym miesiacu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Tam to juz zero. Owszem, zostal jeszcze jeden kablakowiec na sprzedaz . Ale to w przyszlym miesiacu...Co tam Tobie zostało pisz od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Co tam Tobie zostało pisz od razu Stella 14, 3000hgm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Nowość od Fish Arrow na 2020 rok. Shad 1" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Nowość od Fish Arrow na 2020 rok. Shad 1" Shad 1.jpgSprawy idą w dobra stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Sprawy idą w dobra stronę Idą też w drugą (dużą) dobrą storne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Niewykluczone że za 10-20 lat pozostanie nam tylko uprawiane w konspiracji po domach wędkarstwo akwariowe :-( Może czas się przyzwyczajać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Niewykluczone że za 10-20 lat pozostanie nam tylko uprawiane w konspiracji po domach wędkarstwo akwariowe :-( Może czas się przyzwyczajać... Mam nadzieje, ze jednak nie za 10 lat... Zamiast przyzwyczajac sie, polecalbym skupic sie na probach relizacji planow i marzen wedkarskich, w miare mozliwosci i potrzeb . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Sprawy idą w dobra stronę Oby lepszą niż w przypadku tych nieszczęsnych okularów Tsuri.... Edytowane 19 Listopada 2019 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Niewykluczone że za 10-20 lat pozostanie nam tylko uprawiane w konspiracji po domach wędkarstwo akwariowe :-( Może czas się przyzwyczajać...Trzeba chyba zacząć inwestować w sprzęt typu ,,podlodowy,, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Oby lepszą niż w przypadku tych nieszczęsnych okularów Tsuri.... Nie znam Tomku okularow Tsuri ich nieszczesnych przypadkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Nie znam Tomku okularow Tsuri ich nieszczesnych przypadkow... Twoje szczęście Danielu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi