gajosik Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Stradic SW http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/6164 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Ładniutki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Jak tak dalej pójdzie, za chwile doczekamy czasów „Shimano Catana SW” i „Daiwa Ninja SW”.... Wydawało mi się, ze w przypadku Salt Water sens maja tylko te najmocniejsze modele danego producenta, bo to kołowrotki do zadań specjalnych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Był kiedyś Biomater SW i "zwykły" Biomaster. Stradlic jakby zajął jego miejsce. Ja tam nie bronie Stradiców nie mam w tym interesu, ale poza mocą to pewnie kierują się jeszcze przedziałem cenowym żeby zwyczajnie nie było przepaść długo długo nic a później jest TP SW i Stella SW. Bo czemu by nie wziąć pieniążków również od tych których na TP czy Stelle SW nie stać zwyczajnie, rynek nie lubi próżni a czy on będzie kręcił 20 lat ? Kogo to obchodzi jak za 4 czy 5 się wypuści nowszy lepszy jakbym miał kupić jeden młynek na 20 lat to bym umarł z nudów przy kręceniu nim Nowa Poison Ultima, smaczna i cena również smaczna a to jeszcze bez VATu http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/6221 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Ależ zgadzam się w całej rozciągłości ???? Ciekaw jestem tylko, ile on faktycznie wytrzyma przy prawdziwym morskim łowieniu.... Ale marketing górą ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Ależ zgadzam się w całej rozciągłości Ciekaw jestem tylko, ile on faktycznie wytrzyma przy prawdziwym morskim łowieniu.... Ale marketing górą Postaram się to jak najszybciej zweryfikować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Może Allan Hawk przetestuje? Niektóre budżetowe Shimano SW wypadły w prawdziwie morskich testach całkiem nieźle, np. Saragossa. Ten Stradic nie byłby zły, ale przypuszczam że cena będzie nieadekwatnie wysoka. W tym segmencie zawsze lepiej będzie dołożyć ciut do Twina SW, który jest sprawdzonym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Twin Power SW to potężna maszyna. Sam go używam do ciężkich Minnow'ów i dużych przynęt powierzchniowych. Ale do lekkich (jak na warunki morskie) przynęt (5-20g) kołowrotki takie jak TP XD, czy ten nowy Stradic SW pasują idealnie. Co ciekawe do takich przynęt Irole i Brytole używają zwykłych Stelli, Sustainów, a nawet Stradicow ci14 (!!!!).Zresztą tak średnio pasuje TP4000SW do 2.6 m kijka do 25g A wygarniam nim (z TPXD, a niedługo pewnie z Stradiciem SW) naprawdę wielkie ryby Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez tpe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezcez7 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 https://www.jandh.com/products/shimano-2020-saragosa-swa-spinning-reels.html Znając życie to będzie trochę droższa Sara od starej poprzedniczki ale jest podany termin dostaw czyli początek 2021. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Używał któryś z kolegów Salmo Rail Shad?. Ostatni zobaczyłem takie ustrojstwo w sklepie i jestem ciekaw opinii użytkowników. Trzeba przyznać że przynęta do najtańszych nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Używał któryś z kolegów Salmo Rail Shad?. Ostatni zobaczyłem takie ustrojstwo w sklepie i jestem ciekaw opinii użytkowników. Trzeba przyznać że przynęta do najtańszych nie należyNe miałem, ale coś mi się wydaje, że przy tak ukształtowanym drucie podczas prowadzenia hybryda szybko zmieni się z wertykala w twitcha. Pewnie dwa oddzielne oczka załatwiłyby sprawę lepiej. To miało być ułatwienie dla leniwych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Ne miałem, ale coś mi się wydaje, że przy tak ukształtowanym drucie podczas prowadzenia hybryda szybko zmieni się z wertykala w twitcha. Pewnie dwa oddzielne oczka załatwiłyby sprawę lepiej. To miało być ułatwienie dla leniwych?Postanowiłem sprawdzić i kupiłem. Jeśli dojedzie to w weekendem przetestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Baitcasting Made in Gepetto. Pierwsze testy napawają optymizmem, w planach wersja na lewą rękę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Uzbrojony spiranlie? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Baitcasting Made in Gepetto. Pierwsze testy napawają optymizmem, w planach wersja na lewą rękę Zastanawiałeś się może nad insertem do uchwytu z jakiegoś fajnego drewienka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Baitcasting Made in Gepetto. Pierwsze testy napawają optymizmem, w planach wersja na lewą rękęJest w planach wersja z wolniejszym przełożeniem, pod gumy? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Tak, siła hamulca 22kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Czarna szpula SLPW EX na bazie oryginału Certate LT:http://slp-works.com/item/op_parts/exlt_bk/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 https://yamaga-blanks.com/product/lightgame/bluecurrent3/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 urodo nie grzeszo... btw. specjalistów od ergonomii w fuji, co se miesiącami łamali głowy i twarde dyski coby te vssy i tvsy idealnie w łapie leżeli, pewnie uj jasny strzela jak widzą te odwrotnie pomontowane uchwyty już chyba częściej niż normalnie, po bożemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajman Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 urodo nie grzeszo... btw. specjalistów od ergonomii w fuji, co se miesiącami łamali głowy i twarde dyski coby te vssy i tvsy idealnie w łapie leżeli, pewnie uj jasny strzela jak widzą te odwrotnie pomontowane uchwyty już chyba częściej niż normalnie, po bożemuFaktycznie są bardzo ,,surowe". Łowię poprzednią serią i nie oddam .Mają wiele zalet. Rewelacyjny blank, super właściwości rzutowe i perfekcyjne czucie. Jak się uda to model z tej trzeciej serii też u mnie zagości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 A widzieli takie cuda SLP z aliexpress? 72,77 zł 53%OFF | DIY SLP płytka szpula dla DAIWA Spinning kołowrotek REVROS CROSSFIRE LT legalista LT EXCELER LT REGAL LT FUEGO LT FREAMS LThttps://a.aliexpress.com/_BPoPbr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Nowe gumy od westina 12cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Nowa Bellezza RV http://www.olympic-co-ltd.jp/fishing/products/bellezza-rv/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Nowe kijaszki do Fish Arrow x Tulala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi