Marcin krk Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Co do ceny to tez jestem zdania ze to za dużo jak na wędkę. Mnie akurat kosztowała dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Chodziło mi o ciężar wyrzutu. Tu odpowiem krótko: zważywszy na spodziewany, aczkolwiek bez całkowitej pewności i z zastrzeżeniem możliwości popełnienia błędu (zapewne in minus, aczkolwiek nie będąc w stanie stwierdzić tego bez - niemożliwego aktualnie z powodu braku przedmiotowego sprzętu w posiadaniu autora niniejszej, jakże błyskotliwej, wypowiedzi - precyzyjnego i prawidłowego zbadania parametrów użytkowych wędzisk z omawianej serii, ze szczególnym uwzględnieniem i użytecznego i faktycznego ciężaru rzutowego), pewien (znaczny, albo niewielki) naddatek ciężaru rzutowego, można spodziewać się występowania "zapasu mocy", zgodnie z definicją, zaproponowaną przez szanownego autora pytania, które zresztą i tak już dawno skryło się w mrokach zapomnienia, spowodowanego może nieco zbyt długą odpowiedzią na nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin krk Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Bardzo ładnie opisane. Pozdrawiam. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Pstrągowe króciaki od Restaffine. https://www.restaffine.com/2021fishing/trickstream.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Nasci 2021 https://fish.shimano.com/ja-JP/product/reel/hanyouspinning/a075f000035yx1uqaa.html#Specifications 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Nasci 2021 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Mgl rotor?Chyba exceler schodzi z piedestału w tym momencie ☺. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Mgl rotor?Chyba exceler schodzi z piedestału w tym momencie ☺. Pewnie by się chwalili a tu nic nie ma na ten temathttps://fish.shimano.com/ja-JP/product/reel/hanyouspinning/a075f000035yx1uqaa.html#Features Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Wg mnie producent wprowadza w błąd. X ship to raczej na wormashaft rozwiązanie. Nasci zawsze miała varispeed i tutaj raczej też jest, patrząc bo panelu bocznym.Chyba że się mylę i będzie progres jak w starym SUPER GT-FA Edytowane 22 Lipca 2021 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 X ship to podparcie pinniona 2 łożyskami , raczej nie ma nic wspólnego z posuwem szpuli . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Nasci nie zawsze miał zębatkę oscylacyjną, mam wersję na wormie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Racja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Ciekawe czy korba wkręcana w przekładnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Ciekawe czy korba wkręcana w przekładnie będzie. Na którymś filmiku promocyjnym widziałem że tak własnie będzie, szkoda tylko że kabłąk nie jest jednoczęściowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Jeszcze nie teraz. Bez przesady. I tak jakuś progres jest, pewnie nie darmo jednak, cena podskoczy. Trzeba poza tym stopniować napięcie nawet, jeśli gorsze rozwiązanie wcale nie jest tańsze w produkcji. Jak wchodzi coś dobrego z góry w dół, to trzeba być czujnym, coś napewno dla równowagi skopali. Klient zadowolony z taniego kołowrotka nie kupi droższego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) Lepszy stradic FL, przynajmniej na papierze. https://fish.shimano-eu.com/content/fish/eu/pl/pl/homepage/Product-detail.P-SUSTAIN_FJ.html Edytowane 27 Lipca 2021 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Jak dla mnie odpychający wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Stradic FL jest kolowrotkiem z serii coresolid, natomiast z racji tego, ze sustain ma rotor z ci4 nalezy do serii magnumlite. Posrodku mamy vanforda tez mgl ci4. I gdzie tutaj rozgraniczenie przeznaczenia wzgledem ceny? Sorry za brak polskich znakow ale system na maszynie w pracy nie obsluguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Tak naprawdę jeden pies obecnie kosmetyczne zmiany, bebechy te same i ilość łożysk inna. Teraz tylko wizualnie który lepiej komu leży i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 21' Shimano Soare XRhttps://fish.shimano.com/ja-JP/product/reel/hanyouspinning/a075f00003ii8h4qai.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Bron boze nie myslec ze tam jest zlote kolo jak w stelli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Stella też nie ma złotego koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) Stella, przynajmniej fi ma złote koło… nie wiem jak FJ ale raczej tez Edytowane 26 Września 2021 przez 19john92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi