Skocz do zawartości

Spinningowe Nowości

bazyloss

Rekomendowane odpowiedzi

Nie brałbym tej firmy na poważnie...

A dlaczego jeśli można wiedzieć? Miałeś kontakt a produktami tej firmy?

PS. Pozwoliłem sobie na wyszukanie opinii  i komentarzy ze sklepów na Wschodzie i te wędziska mają dobre opinie a nawet bardzo dobre. Zaledwie parę słabych ocen było.

Edytowane przez bho70

A dlaczego jeśli można wiedzieć? Miałeś kontakt a produktami tej firmy?

Pośrednio, powiedzmy że znajomy przerzucił duża część ich oferty i jego opinia brzmiała 'bierz lepiej mhx' ;)

PS. Pozwoliłem sobie na wyszukanie opinii  i komentarzy ze sklepów na Wschodzie i te wędziska mają dobre opinie a nawet bardzo dobre. Zaledwie parę słabych ocen było.

O, coś nie wyszło z postem :)

No więc chciałem napisać, że:

Znajomy przerzucił trochę ich asortymentu i określił jako nic ciekawego, tylko dosadniej.

Nie wszystkim to samo pasuje. Jeden coś tam lubi lubi drugi nie jak to w życiu. :)

"jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki".

Oczywiście. Tylko wydaje mi się, że chodzi tu o to, że nikt nie lubi płacić za nic. Podejrzliwość jest tu na miejscu. Każdy może napisać IM7, 9, 11, grafen, boron, uran, pluton czy dodatek proszku z meteorytu który pokonał dinozaury. Wiele marek tak w przeszłości czyniło i czyni, stąd ta nieufność. Może być tak, jak w niejednym soku "malinowym": malina 0,1%, reszra aronia i czarna marchew. Zresztą nikt dotąd nie wykazał, że akurat grafen w blanku czyni cuda jakoweś. Ochłońmy, napijmy się herbatki, zanotujmy w pamięci tę nowość i czekajmy na rozwój sytuacji. A co bardziej niecierpliwi niech obczają i dadzą znać, co i jak.

• Like 4

Oczywiście. Tylko wydaje mi się, że chodzi tu o to, że nikt nie lubi płacić za nic. Podejrzliwość jest tu na miejscu. Każdy może napisać IM7, 9, 11, grafen, boron, uran, pluton czy dodatek proszku z meteorytu który pokonał dinozaury. Wiele marek tak w przeszłości czyniło i czyni, stąd ta nieufność. Może być tak, jak w niejednym soku "malinowym": malina 0,1%, reszra aronia i czarna marchew. Zresztą nikt dotąd nie wykazał, że akurat grafen w blanku czyni cuda jakoweś. Ochłońmy, napijmy się herbatki, zanotujmy w pamięci tę nowość i czekajmy na rozwój sytuacji. A co bardziej niecierpliwi niech obczają i dadzą znać, co i jak.

A propos marchwi :)  i rewelacji w dziedzinie blanków :D  tak mi się przypomniało. Ktoś jeszcze pamięta? https://www.carrotstix.com/

• Like 3

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jak dla wszystkich japońskich firm wędkarskich, Europa to ludzie czwartej kategorii. Najpierw niezmiennie JDM (wewnętrzny rynek własny), potem USA, potem rosja, a Europa na końcu. Wbrew pozorom to mały rynek pod względem sprzedaży.

Edytowane przez smokwelski
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Panowie mam pytanie kolega mi popsuł głowę że są jakieś fajne gumy które sprowadzają z Chorwacji na pstrąga i chłopaki z naszej kadry mają dobre wyniki czy ktoś z was kojarzy o jakie gumy może chodzić ?

Jesteś pewien, że chodzi o Chorwacje, a nie Włochy?