maniak Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Spróbuję zapytać, a co tam mi szkodzi. Pewnie kiedyś już ktoś o tym wspominał, może ta opcja była już wprowadzona a nie została zaakceptowana. Jest możliwość wprowadzenia funkcji usuwania swoich postów?W tej chwili można tylko je edytować. Z ciekawością poznam Wasze opinie. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Jest opcja ,,zgłoś wiadomość moderatorowi Podajesz powód, dla którego zgłaszasz tę wiadomość i po wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvast Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie bede zakladac nowego tematu dlatego pisze tutaj z zapytaniem dlaczego moj watek w dziale sprzedam dotyczacy wedki Savage Gear Parabellum zostal usuniety? Nie pisze dlatego aby sie pozalic ale wiedziec na przyszlosc co zrobilem zle ze zostal skasowany gdyz nie dostalem zadnej wiadomosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 range1970 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jedyne co mogę doradzić to uważne przeczytanie Regulaminu działu Sprzedam i odpowiedzenie sobie czy go przestrzegałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 pewnie nie był zgodny z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvast Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 W tytule nie bylo zamieszczone slowo sprzedam pkt 2 regulaminu. Innych nieprawidlowosci sie nie dopatrzylem, dlatego powstalo moje pytanie. 70% aukcji nie ma w tytule slowa sprzedam a jednak nie sa kasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Czasem bywa ze ktoś źle kliknieMod to tez człowiek, pomyłki się zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie bede zakladac nowego tematu dlatego pisze tutaj z zapytaniem dlaczego moj watek w dziale sprzedam dotyczacy wedki Savage Gear Parabellum zostal usuniety? Nie pisze dlatego aby sie pozalic ale wiedziec na przyszlosc co zrobilem zle ze zostal skasowany gdyz nie dostalem zadnej wiadomosci. Pomyłki nie było.Poprosiłem dwukrotnie, w Twoim wątku (zanim go usunąłem) o podanie nicka użytkownika, dla którego była rezerwacja - zgodnie z interpretacją regulaminu:http://jerkbait.pl/topic/7005-regulamin-dzialu-sprzedamkupiezamienieoddam/ Nie zrobiłeś tego i wątek trafił do kosza.Zanim więc jeszcze raz coś wystawisz, to zapoznaj się z regulaminem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvast Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Szkoda Mario ze nie sprawdziles poprzedniej strony (pierwszej) gdzie cie przeprosilem i wpisalem te nicki i rezerwacje po kolei. Zaraz jak zobaczylem twoje ostrzezenie poprawilem ale chec pokazania kto jest panem wziela gore. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Hvast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie było śladu odniesienia się do moich uwag w postach, w których napisałeś, że jest rezerwacja.Przyznaję, nie wpadłem na tak wyrafinowany sposób odpowiedzi na moje uwagi - uznałem, że każdy potrafi edytować swoje posty. Wątek zostanie przywrócony. Do pozostałych Twoich komentarzy nie odniosę się, z grzeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Uroki, "kurtyzana", bycia moderatorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvast Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wydawało mi się że ślad jednak był i przeprosiłem ale mogę sie mylić, być może miałem to napisac ale zapomnialem czy coś. Jeszcze raz przepraszam, nie zaczynał bym dyskusji na ten temat by tylko udowodnić komus ze sie pomylil. Chciałem się dowiedzieć tylko dlaczego. Nie mam komputera w domu, dopiero pobralem tapatalka i uczę się jego obsługi stąd problemy z edycją które już opanowałem. Nie miej mi proszę tego za złe, nie chcę mieć wrogów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wydawało mi się że ślad jednak był i przeprosiłem ale mogę sie mylić, być może miałem to napisac ale zapomnialem czy coś. Jeszcze raz przepraszam, nie zaczynał bym dyskusji na ten temat by tylko udowodnić komus ze sie pomylil. Chciałem się dowiedzieć tylko dlaczego. Nie mam komputera w domu, dopiero pobralem tapatalka i uczę się jego obsługi stąd problemy z edycją które już opanowałem. Nie miej mi proszę tego za złe, nie chcę mieć wrogów. Jednak można z jajami i dojrzałoscią podejsc do moderacji... az miło się czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maniak
Spróbuję zapytać, a co tam mi szkodzi.
Pewnie kiedyś już ktoś o tym wspominał, może ta opcja była już wprowadzona a nie została zaakceptowana.
Jest możliwość wprowadzenia funkcji usuwania swoich postów?
W tej chwili można tylko je edytować.
Z ciekawością poznam Wasze opinie.
Pozdrawiam
Maciej
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi