Bolesław Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 (edytowane) Jutro wybieram się do Bośni, nie stricte wędkarsko, ale biorę sprzęt. Ktoś ostatnio odwiedził odcinek spiningowy na Trebizat ? Może jakieś porady ????? W sumie będe też w Słowenii, tam również tylko mucha czy są odcinki spinningowe ? Będe wdzięczny za wszelkie porady i sugestie.. na razie tylko spinning niestey a mało gdzie jest to chyba dozwolone na Bałkanach. Pozdrawiam,Marcin Edytowane 18 Września 2023 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Cześć,z tego co mi wiadomo od znajomych z tamtych okolic odcinek już nie istnieje, a ryby zjedzone. Ale sprawdź. Sam jestem ciekaw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 No to lipa..???? Wyjdzie na to że nigdzie nie będe miał szansy zarzucić woblerka.. ???? Sprawdzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 No to lipa.. Wyjdzie na to że nigdzie nie będe miał szansy zarzucić woblerka.. Sprawdzę..Możesz spróbować połowić w okolicach Jajce. Z tego co mi wiadomo są tam ładne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Zdaje się, że Drina ma odcinki spinningowe w parku narodowym przy granicy z Serbią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 15 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 Szanowni, poszukuję informacji ma temat spinningowania w jeziorze Bled. Woda podobnież znana z karpia, suma i szczupaka, ale to niestety nie moje bajki.Z góry dziękuję za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 30 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Panowie - gdzieś / kiedyś na jerkbait była informacja o polskiej bazie wędkarskiej w Słowenii - bodajże nad rzeką Sawa- ktoś może podrzuci info? nie mogę odszukać, \Szukałbym szansy zaplanowania wyjazdu na Sawę/2025 na bolenie - słyszałem że jest ich tam dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 30 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 https://jerkbait.pl/topic/69031-rzeka-sava-z-fishing-camp-croatia-crofishing/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Dzięki(Strona facabook bardzo stara, strona ww sie nie ładuje - zdaje sie że zakończyli działalność. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi