MGOR Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Przy okazji rozmowy o spodniobutach, pojawil sie watek sprzetu wedkarkiego z Decathlonu. Czy ktos z Was go uzywa? Ja swego czasu zakupilem wedeczke 2-12 g. Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam.W Decathlonie kupiłem zimą wodery gumowe f- my Aigle. Trochę kosztowały, fakt, ale są bardzo dobre. Oglądałem też wędki. Było kilka ciekawych, były i kijki castingowe. Tanie i wyglądały na przyzwoite. Generalnie- sporo fajnych rzeczy. Herman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MGOR
Przy okazji rozmowy o spodniobutach, pojawil sie watek sprzetu wedkarkiego z Decathlonu. Czy ktos z Was go uzywa? Ja swego czasu zakupilem wedeczke 2-12 g. Jestem zadowolony.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi