Tomek88 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 64hm trochę przy mocny do 55gr max, ale jedna z lepszych jerkówek nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozo Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 coś jeszcze macie do polecenia castingowcy ? ps dzięki za powyższe propozycje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 coś jeszcze macie do polecenia castingowcy ? ps dzięki za powyższe propozycje:P Polecam szukajkę poczytaj jest tego dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dostałeś ode mnie najlepszą możliwą opcję do 400zł na jerkówkę, niektórzy jedynie przedłużają rękojeść.Wstyd tego tematu dalej ciągnąć a nam odpisywać, bo tyle o tym było na forum, że dziwię się, że nie poleciał jeszcze do kosza albo nie został przeniesiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 WitamPowoli zaczynam rozglądać się za następcą mojego wysłużonego dragona silver 2,6m 21-50g . Kij musi mieć co najmniej 2,5m i cw maksymalnie do około 50g, Polecicie mi coś. Budżet max 1000złArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Chodzi mi po głowie taki kijMajor Craft Crostage 822H/B 250/10-50g może ktoś miał z nim do czynienia?Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Ja mam w tym segmencie Vegter borona 244 cm , opisany do 33 g ale daje radę nawet 45 g. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Ja mam w tym segmencie Vegter borona 244 cm , opisany do 33 g ale daje radę nawet 45 g. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo właśnie część kijów opisana jest inaczej niż rzeczywiste możliwości, jedyne co znalazłem według opisu to ten Major Craft 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Kup sobie BeastMaster 240-15/50gr i będzie pan zadowolony. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Może coś ala" shimano yasei pike casting.Jeszcze jedno jaka długość rękojeśći kolegę interesuje bo 250/20_60g ma 43 do pazura. Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Mirek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Może coś ala" shimano yasei pike casting.Jeszcze jedno jaka długość rękojeśći kolegę interesuje bo 250/20_60g ma 43 do pazura.Jeżeli chodzi o rękojeść nie mam specjalnych preferencji, byle dobrze rzucało się oburącz. Natomiast co do polecanego kija, skłaniałbym się jednak przy ciut delikatniejszym sprzęcie. Kije do ciężkich przynęt mam. Ten kij ma ogarniać "paproszki" 15 do 50 gram. Ważna jest dla mnie całkowita długość lubię kije w granicach 2,5m Edytowane 22 Czerwca 2020 przez arkad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Ten co mam to 20-60g fajny kij. Jak delikatniejszy to beastmaster będzie fajniejszy i niżej się ładować miałem 20-50g w spinningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi