e-kamien Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam.Abu Garcia Revo S 20 model 2016. Zastanawiam się nad tym kołowrotkiem do okoniówki 1-7g. Przełożenie 6,2:1. Czy ktoś go używa. Proszę o opinie pozytywne i te negatywne również.Dzięki Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez e-kamien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 cześć, Jest trochę recenzji w języku ang. jak poszukasz na pewno znajdziesz Narzekają na hamulec.Macałem na "sucho", pracuje płynnie, nie czuć żadnych przekładni. zbija tez dobrze.luzów większych nie ma, jest poprawnie spasowany. tez sie nad nim zastanawiałem, ale za ponad 4 stówki, trochę przesada, jak Ci sie nie pali to lepiej dozbierać i kupic jakiegoś shimaniaka albo daiwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-kamien Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 No właśnie szukałem i wszystkie dotyczą starszego modelu, tego z czarną stopką. Nie mogę znaleźć nic o nowym modelu z białą stopką. Stradic FK (2500) i Daiwy w podobnej cenie są trochę cięższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) chodzilo mi raczej o serie ci4 albo caldie ten s20 nie jest wielkości "typowego" 2500, raczej s30 taki jest.widzialem test w ktorym kolo ważył, mierzył itd. serie 2016.narzekał na hamulec i na wagę, bo 230g jest tylko na papierze, wazy tyle co stara seria. nie kieruj sie az tak waga z "papierka", w tych tańszych kołowrotkach z reguły jest przekłamana, idz do sklepu z wedka, przykręć, pomacaj, pokręć, sprawdz czy zestaw Ci leży a później zamawiaj przez net jak tam cena jest "lepsza". gdyby tego s20 cena byla niższa to bym go kupil, bo to fajny kolowrotek. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Brizzler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-kamien Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Czy jestes w stanie odnalezc ten test i podac linka? Jakie były uwagi do hamulca?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi