Skocz do zawartości
  • 0

Targi wędkarskie

hlehle

Pytanie

Pomyślałem, ?źe jednak się wybiorę po pracy i nawet nie byłem jakoś negatywnie zaskoczony. Tak jak się spodziewałem ... było tragicznie :lol:

Kilka stoisk wędkarskich, a reszta (95%) to ?źeglarstwo, windsurfing itp.

Z pozytyw?łw:

- zrobiłem szybkie zakupy w Mikado (nie musiałem jechać do sklepu po ?źyłkę i gumki na weekend)

- obejrzałem sobie blanki Restaffine i kilka uzbrojonych wędek w Fishingart

- Spotkałem @standerusa, ale właśnie udawał, ?źe kręci muchy przed kamerą ;)

- mogłem w końcu obejrzeć jak na ?źywo przedstawiają się poszczeg?łlne rozmiary ponton?łw

To wszystko. Rozgadałem się z Krzyśkiem i nic więcej nie zobaczyłem.

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja tam byłem w zeszłym roku po obejrzeniu stoisk wędkarskich co mi długo nie zajęło udałem się do znajomych wystawiających ł?łdkę. Tam ju?ź było wesoło, bo jak wyszedłem ze środka(z ł?łdki) to gasili światła i sprzątali. W Zabrzu byłem dwa lata temu i te?ź wędkarsko pora?źka. Nie ma u nas fajnych targ?łw. I to jest dziwne bo wędkarzy nie brakuje.

• 0

Pamiętam fajne targi kilka lat temu na Torwarze w Warszawie. Wtedy właśnie ,,zajarałem się tymi ,,event'ami. Na jednych był konkurs rzucania castingiem ,aukcja sprzętu wędkarskiego z cennymi przedmiotami, wszędzie mo?źna było spotkać ludzi z ,,większego świata wędkarskiego atmosfera była wyśmienita ,do tego 90prc stoisk było związane ze wędkarstwem. Niestety udało mi się pojawić na 2 fajnych imprezach z rzędu a kolejne ju?ź były klapą. Po ostatnich targach pamiętam tylko 2 stanowiska phoenix z kogutami i jakimiś wędeczkami oraz lovec-rapy. Więcej nie było nic godnego uwagi. Szkoda bo jest to potwornie dobry spos?łb spędzania wolnego czasu w szczeg?łlności dla pasjonat?łw.

• 0

Byłem dzisiaj rano w Zabrzu - do wyboru to mają karpiarze...

Spining, mucha - zapomnijcie. Trzy stoiska gdzie były wobki, blaszki. Kupiliśmy trochę zabawek z Tarnowa i do domu. Cena biletu 25,00 normalny + 5,00 parking. Drogo.

Szkoda czasu i kasy.

Jeśli ktoś karpiuje ma uciechę dla oczu...

Pozdrawiam

• 0

@Hlehle to opowiadaj jakie wra?źenia odnośnie blank?łw resstafina.Miał Krzysiek jakieś gotowce do pomacania, raczej się

przygotował dobrze do prezentacji.

Kt?łra seria warta uwagi?

Miał, miał, ale ja się nie znam na tym, więc zostawię pole do popisu prawdziwym sprzętomaniakom. Mam nadzieję, ?źe pojawią się ich wypowiedzi po weekendzie.

Mi w ręce le?źały, ale niestety uzbrojonych blank?łw jest tylko kilka, a gołych nigdy nie czułem - dla mnie r?ł?źnice pomiędzy golasem a uzbrojonym kijem są zbyt du?źe i nie potrafię sobie wyobrazić jak będzie pracować produkt finalny.

• 0

- mogłem w końcu obejrzeć jak na ?źywo przedstawiają się poszczeg?łlne rozmiary ponton?łw

Na ogladanie pontonu proponuje moja piwnice :mellow: B)

A czy byly jakies piekne lodzie motorowe, pelnomorskie? ;)

Kuba, chcę kupić mniejszy od Waszego.

Jeśli chodzi o łodzie, to były. Niestety czasu mi nie starczyło aby pooglądać.

• 0

Wpadłem na chwilę do Expo z wędkarstwa kompletna pora?źka jedyne plusy to stoisko Fishing Art gdzie wpadł mi w oko kijek Restaffine i to był by ten jeden plus :wacko:

Tak to stoiska prasy ( chocia?ź przywitałem się ze @Standerusem zajętym szykowaniem się do udziału w filmie ) , du?źe stoisko Abramisa ( wraz ze sklepikiem obsługiwanym przez Zbyszka Mormyszka i Marabuta ), elektrostatyk i kilka stoisk handlowych ,ale raczej nic ciekawego na nich nie było.

Za to dla miłośnik?łw jachtingu atrakcji mn?łstwo.

• 0

Ja te?ź dziś byłem z dunkiem, całe szczęście nie zapłaciliśmy za wejści?łwki bo mieliśmy ją z innego portalu.

Z większych firm było tylko mikado, sporo czasu spędziłem przy stanowisku sztuki łowienia i vision. Stoisko Fiume to jakaś pora?źka jak dla mnie, tak samo jak ta nieznana firma po drugiej stronie od Adama Sikory. Woblery Lovec-Rapy ciekawe, ale mam ju?ź kilka a ceny nie zachwycają. Przy stoisku WMH pogadaliśmy chwilę z jedną osobą z ich załogi, Wędkarski Świat bez rewelacji, rozdawali starsze gazety i kalendarze.

Bass te?ź chyba sobie odpuścił te targi, zbyt mocno zajęci są promocją nowego miejsca, gdzie swoją drogą te?ź było trochę ludzi.

Ł?łdki super, ale m?łj studencki portfel odczuwa frustrację gdy na nie patrzy... :D