Skocz do zawartości
  • 0

Targi wędkarskie

hlehle

Pytanie

Pomyślałem, ?źe jednak się wybiorę po pracy i nawet nie byłem jakoś negatywnie zaskoczony. Tak jak się spodziewałem ... było tragicznie :lol:

Kilka stoisk wędkarskich, a reszta (95%) to ?źeglarstwo, windsurfing itp.

Z pozytyw?łw:

- zrobiłem szybkie zakupy w Mikado (nie musiałem jechać do sklepu po ?źyłkę i gumki na weekend)

- obejrzałem sobie blanki Restaffine i kilka uzbrojonych wędek w Fishingart

- Spotkałem @standerusa, ale właśnie udawał, ?źe kręci muchy przed kamerą ;)

- mogłem w końcu obejrzeć jak na ?źywo przedstawiają się poszczeg?łlne rozmiary ponton?łw

To wszystko. Rozgadałem się z Krzyśkiem i nic więcej nie zobaczyłem.

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tak, to polska firma i to do tego dobra a i z nazwą i z logiem trafili w 10-tkę poniewa?ź wielu kupowało te sprzęty myśląc ?źe są z Japonii :D Teraz ka?źdy wie ?źe i polskie firmy dobry sprzęt robią.

Ja powiem szczerze, ?źe nie jestem jej zwolennikiem. Dziś przemacałem spory procent spinning?łw od nich i jakoś mi nie le?źą w dłoni. W kilku modelach zauwa?źyłem minimalnie krzywo wklejone przelotki (zwłaszcza na wklejkach), rękojeść w l?źejszych spinningach z reguły miała baardzo małą średnicę przez co nie byłyby najwygodniejszymi wędkami do łowienia przez dłu?źszy czas. Modele sensei strasznie lecą na pysk. Woblery jakie widziałem na tym stanowisku to chińskie zabawki uzbrojone w kotwiczki.

Plus za młynek nano crystal, ale to tylko kolejny zaubero-podobny tw?łr. Pr?łcz tego zapamiętałem wędki z serii NSC.

A ten m?łj błąd wziął się z tego, ?źe Mikado sponsoruje spinningową reprezentację Słowacji