hlehle Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Pomyślałem, ?źe jednak się wybiorę po pracy i nawet nie byłem jakoś negatywnie zaskoczony. Tak jak się spodziewałem ... było tragicznie Kilka stoisk wędkarskich, a reszta (95%) to ?źeglarstwo, windsurfing itp.Z pozytyw?łw:- zrobiłem szybkie zakupy w Mikado (nie musiałem jechać do sklepu po ?źyłkę i gumki na weekend)- obejrzałem sobie blanki Restaffine i kilka uzbrojonych wędek w Fishingart- Spotkałem @standerusa, ale właśnie udawał, ?źe kręci muchy przed kamerą - mogłem w końcu obejrzeć jak na ?źywo przedstawiają się poszczeg?łlne rozmiary ponton?łw To wszystko. Rozgadałem się z Krzyśkiem i nic więcej nie zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czermin Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Tak, to polska firma i to do tego dobra a i z nazwą i z logiem trafili w 10-tkę poniewa?ź wielu kupowało te sprzęty myśląc ?źe są z Japonii Teraz ka?źdy wie ?źe i polskie firmy dobry sprzęt robią. Ja powiem szczerze, ?źe nie jestem jej zwolennikiem. Dziś przemacałem spory procent spinning?łw od nich i jakoś mi nie le?źą w dłoni. W kilku modelach zauwa?źyłem minimalnie krzywo wklejone przelotki (zwłaszcza na wklejkach), rękojeść w l?źejszych spinningach z reguły miała baardzo małą średnicę przez co nie byłyby najwygodniejszymi wędkami do łowienia przez dłu?źszy czas. Modele sensei strasznie lecą na pysk. Woblery jakie widziałem na tym stanowisku to chińskie zabawki uzbrojone w kotwiczki.Plus za młynek nano crystal, ale to tylko kolejny zaubero-podobny tw?łr. Pr?łcz tego zapamiętałem wędki z serii NSC. A ten m?łj błąd wziął się z tego, ?źe Mikado sponsoruje spinningową reprezentację Słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avallone Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 A ja od lat u?źywam feeder?łw Mikado Ultraviolet i nie oddal bym za ?źaden inny choć mam masę sprzętu z Shimano :_)Rekordowa ryba na tego feedera do 90gr to sum 19 kg z rzeki a do tego świetne i na małe płoteczki.Po prostu za to ich lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Pomyślałem, ?źe jednak się wybiorę po pracy i nawet nie byłem jakoś negatywnie zaskoczony. Tak jak się spodziewałem ... było tragicznie
Kilka stoisk wędkarskich, a reszta (95%) to ?źeglarstwo, windsurfing itp.
Z pozytyw?łw:
- zrobiłem szybkie zakupy w Mikado (nie musiałem jechać do sklepu po ?źyłkę i gumki na weekend)
- obejrzałem sobie blanki Restaffine i kilka uzbrojonych wędek w Fishingart
- Spotkałem @standerusa, ale właśnie udawał, ?źe kręci muchy przed kamerą
- mogłem w końcu obejrzeć jak na ?źywo przedstawiają się poszczeg?łlne rozmiary ponton?łw
To wszystko. Rozgadałem się z Krzyśkiem i nic więcej nie zobaczyłem.
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi