pachuc Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Witam,na wstępie chciałbym się przywitać, gdyż jest to mój pierwszy post na forum. Mam na imię Przemek... wędkuję co jakiś czas w Danii (tu mieszkam i pracuję). Czy ktoś coś o takim kijku? ciężko jest cokolwiek o nim wygooglować... z góry dzięki za jakieś info... sprzedawca twierdzi że nie ma na nim nawet oznaczeń o cw. ...Ktoś miał kiedyś z takim beastmasterem do czynienia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Fajny kijek AX,wagi można zmierzyć systemem CCS stosowanym w muchówkach.Jeśli niedrogi to warto wziąć,gdybyś nie skorzystał to bym odkupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachuc Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Dzięki za odpoweidź... nie jestem pewien co znaczy tani.... koszt wyniesie ewentualnie niecałe 200zł...chyba, że troszkę utarguję... to może około 150.... Przeglądałem wszystko co możliwe i nie mogę znaleźć czy da się określić zachowanie tego kija (na podstawie tylko nazwy AX etc.)... będzie to akcja paraboliczna czy szczytowa... ? Sorry za pytanie laika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi