Skocz do zawartości
  • 0

czat

benito

Pytanie

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Albo zrobic ShoutBox,na forum wszyscy by mogli sobie pogadac razem ci ktorzy sa zarejestrowani. :mellow: :mellow:

Cześć @slider@,

To świetny pomysł. Pomyślę o tym bo z tego co pamiętam implementacja tego jest trywialna. Dziękuję za pomysł - proszę jednak chwilke poczekać aż obrobię się z wszystkiego. :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Krótko: Czatu nie będzie. Powinno być: czata, ale to pryszcz. Remek jest tu zdaje się szefem, więc za bardzo nie ma o czym gadać. Jeśli jednak nie byłaby to decyzja ostateczna, to przedstawię swój punkt widzenia. Do czego służą komunikatory każdy wie, ale moim zdaniem ich minus w przypadku forum wędkarskiego jest taki, że jeśli ktoś np. udziela komuś porad czy wywiązuje się dyskusja pomiędzy dwoma wędkarzami na temat metod, sprzętu, to inni na tym nie mogą skorzystać. Gdyby istniał czat - mogliby.

• 0

Czesc,

Przyznam szczerze z tymi koncowkami mam wielki problem. Jestem niedouczony a przy tym nie mam intuicji jezykoznawczej. Prosze o korepetycje w temacie kiedy u a kiedy a.

Wracjac jednak do tematu. Problemu nie ma by zrobic chat tylko uzywalnosc takiej instytucji na forach wedkarskich jest minimalna. Znam to z licznych przykladow. Chaty byly odwiedzane na poczatku a na koncu ... Swiecily pustka. Poza tym to kolejne miejsce do moderacji. Na zywiol nie chce niczego puszczac bo zalezy mi na jakosci produktu a nie na statystykach i wodotryskach. Dlatego na razie mowie nie.

Przepraszam za brak polskich znakow diakrytycznych. Nadal lece na telefonie ale juz jutro ...

Pozdrawiam

Remek

• 0

Remek, ta moja uwaga odnośnie końcówki była bez sensu - odruch, nie zastanowiłem się - jakby tak mnie tutaj sprawdzić, zwłaszcza gdy piszę zmęczony, to nie takie rzeczy można by mi zarzucić. Sorry, nie gniewaj się.

Ja się tam nie gniewam ale ... to co napisałem to poważnie - prawie nigdy nie wiem kiedy a a kiedy u :D

Pozdrawiam

Remek