hasior Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 profeska widzę no i ten pokrowiec na 1 planie z napisem nie dającym żadnych wątpliwości teraz jak zakręcisz korbką i ja puścisz to kołowrotek nie wpada w kołysanie ,aha żeby nie było ja mam wszystkie pojedyncze korby i kołysanki lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Kolejny krok poczyniony. Czy we wlasciwym kierunku... ktoz oceni ? Srebrny, drazniacy estetow element zostal polakierowany na kolor czarny metallik perla, stanowic ma przejscie miedzy granatowym metalikiem w korpusie a czernia matowa na raczce. Mi sie podoba Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Guzu teraz wygląda miodzio .Jest co podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Guzu teraz wygląda miodzio .Jest co podziwiać.I nie słodzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jak dla mnie ta tulejka mogłaby być nawet biała Piękny kołowrotek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 w Tym kołowrotku najbardziej nie podoba mi się to ,że nie jest mój <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Hasior bo się Guzowi rozsypie maszynka z zazdrości . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 żeby się rozsypała to bym musiał być chyba zazdrosnym kierowcą walca drogowego <_< na SW takie Voodoo jak ja niedziała pięknie polakierowana tulejka -proszkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Nie, nieproszkowo. Lakier wodny. Malowanie by lakiernik samochodowy Warstwa czarnego i na to warstwa bezbarwnego - dla trwalosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 No to profesjonal jak aż lakiernik to wziął na siebie ,no ale w sumie do stelki z plakatówkami to by nie pasiło lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no i git jest profesjonalnie zmontowane to z trwałością jak oryginał. a kolor tej oslonki to już taka marginalna kosmetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Widzisz moja uwaga o nieodpowiednim kolorze tulejki poskutkowała.Teraz stelka może brać udział w wyborach miss stella 2011 Nie ma to jak gościa zmotywować do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Dla tych z was którzy nie wiedza co daje wyważenie korbki lub podwójna korba,bez wyważenia kręciek wpada w bicie boczne z wyważeniem już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Trzeba zakładać małą hantelkę na korbę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Dla tych z was którzy nie wiedza co daje wyważenie korbki lub podwójna korba,bez wyważenia kręciek wpada w bicie boczne z wyważeniem już nie Hasior, a jak łowisz ryby to trzymasz korbkę w ręce, czy kręcisz nią jak Pan na filmie? Bo ja trzymam w ręce na stałe, a ręki mi niestety zapomnieli wyważyć Wyważenie rotora czuć zdecydowanie podczas łowienia, ale wyważenie korbki jakoś w ogóle mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Dla tych z was którzy nie wiedza co daje wyważenie korbki lub podwójna korba,bez wyważenia kręciek wpada w bicie boczne z wyważeniem już nie Hasior, a jak łowisz ryby to trzymasz korbkę w ręce, czy kręcisz nią jak Pan na filmie? Bo ja trzymam w ręce na stałe, a ręki mi niestety zapomnieli wyważyć Wyważenie rotora czuć zdecydowanie podczas łowienia, ale wyważenie korbki jakoś w ogóle mnie nie przekonuje. Pewnie nie uwierzysz ale trzyma w ręce ową korbę i nią kręcę,spoko przy wolnym kręceniu nawet nie będziesz miał świadomości że coś takiego jak tzwbicie występuje,musiałbyś mieć 2 kręćki nad woda i porównać,ja nie mam obecnie żadnego z DH więc mi to nie przeszkadza.ja sprawdzałem to kiedyś dawno na stradicku 4000FG z pojedynczą i DH,różnica jest,sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Hmmmm... Łowiłem i takimi, i takimi... I powiem tyle, że podwójne ładnie czasem wyglądają przy maszynie.. Za to nie mogę powiedzieć, że kręcenie pojedynczą spowodowało kiedykolwiek aby zaczęło mną rzucać po brzegu i powodowało utratę równowagi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Zorro a tiku nerwowego nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Trochę mi głowa na szyi dryga ale myślę, że tu więcej winni koledzy Alzheimer i Parkinson, niż korbki w kołowrotkach.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 He ekipa ma polewkę no oki, ale jasne że drgań paralityczno-konwulsyjnych i innych takich nie ma oczywista sprawa 8)inaczej wyłącznie używałbym DH by drgawek przedwcześnie i umyślnie nienabyć ,używam poza multikami wyłącznie pojedynczychkorb.no ale jeśli wątek jest o DH to pewnie warto doszukać się różnic które bardzo subtelne(zachowanie kręćka) ale jednak są,oraz mniej subtelne -wygląd korby(koń jaki jest każdy widzi)ale może nie każdy jeździł nań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Dla jednego DH to niepotrzebny bajer, dla innego to przydatna rzecz. Nie sadze by sie dalo przekonac tych pierwszych argumentami na forum, tak jak ciezko odwiezc od DH tych, ktorzy maja taka faze jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Mnię osobiście, to jakoś tam przekonywać za mocno nie trzeba... Jak kręcioł ma podwójną, to ma, jak nie ma, to nie ma, jeden diabeł.. <_< Może obrazki troszkę niestellowe, ale to tak dla zobrazowania, że rzecz artystycznego gustu ino, bo jakoś różnicy drastycznej w kręceniu, to nie stwierdziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 @Zorro różnicy w kręceniu nie ma ale z celowaniem coraz większy kłopot .Jak masz podwójną korbę to łatwiej trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 @Zorro różnicy w kręceniu nie ma ale z celowaniem coraz większy kłopot .Jak masz podwójną korbę to łatwiej trafisz.Może i masz Pan rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Pierwszomajowo, swiatecznie...U mnie niestety nie ma mozliwosci wyruszenia na bolenia.Ale byla mozliwosc, wiec skorzystalem.A teraz pokazuje. Shimano Stella 01 SW 4000 PG w wersji DH v.2.0 Korbka magnezowa, na 4 lozyskach. Kolowrotek obrosl w lozyska - teraz ma 17 kulkowych + oporowe.Waga spadla w porownaniu z wersja fabryczna: 343 g ze szpula, bez linki.Praca...wzorowa. Rowno, lekko, miekko.Dla estetow : Jak widac, nowy nie jest. Lowi. Juz 3 sezon... Polecam tuningowanie, nie tylko fanatykom podwojnych korbek. Pare rzeczy z naszymi kolowrotkami da sie zrobic, a nie zawsze producent chce -moze, zaoferowac MAX w fabrycznych rozwiazaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi