Rheinangler Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Szczerze mówiąc właśnie o Tobie myślałem bo pamiętam naszą korespondencje z czasów gdy próbowałem zebrać trochę wiadomości na temat tego kija...Fajnie ze dopisałeś swój komentarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 i Ja myślałem, że Ty myślisz o mnie jak widać można się do niego przekonać, choć swojego starego 10' MF2, przezbroje nowocześniej i będą się uzupełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 co się dzieje ze stroną Rodmasa? wie ktoś?wyskakuje że może spowodować "spustoszenie" na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 może to zmusi Łukasza do uaktualnienia strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Niestety ktoś mu zahakował stronkę, pozostaje rozmowa telefoniczna ewentualnie mail : rodmas@rodmas.pl lub telefon tel 608450850. Ciekawa sprawa ostatnio miałem kłopoty z dostaniem się na strony pracowni poznańskiej (Artrod) i też był komunikat o szpiegowskim oprogramowaniu . Plaga jakaś czy może konkurencja za silna ?Adres: Gdańskul. Mejssnera 4 Jest to budynek Przedszkola, w piwnicy.Namiarami podzielił się jak zwykle niezawodny kolega forumowy Dąbek111a prywatnie Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Niestety ktoś mu zahakował stronkę, pozostaje rozmowa telefoniczna ewentualnie mail : rodmas@rodmas.pl lub telefon tel 608450850. Ciekawa sprawa ostatnio miałem kłopoty z dostaniem się na strony pracowni poznańskiej (Artrod) i też był komunikat o szpiegowskim oprogramowaniu . Plaga jakaś czy może konkurencja za silna ?Adres: Gdańskul. Mejssnera 4 Jest to budynek Przedszkola, w piwnicy.Namiarami podzielił się jak zwykle niezawodny kolega forumowy Dąbek111a prywatnie Rafał Dodałbym jeszcze - wejście do pracowni od strony pawilonu handlowo- usługowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Od razu musze zaznaczyć że nie było w tym mojej winy na hackowaniu znam się z obu stron barykady ale taka konkurencja to nie w miom stylu. (To tak dla tych co wiedzą co robię na co dzień zawodowo) Edytowane 8 Stycznia 2013 przez robbox4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 to może koledze po kiju i po fachu odblokujesz stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 to może koledze po kiju i po fachu odblokujesz stronkęJak sam nie poradzi... nie widze przeciwskazań.Z tego co wiem to firma zewnętrzna obsługuje stronę Rodmas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jak sam nie poradzi... nie widze przeciwskazań.Z tego co wiem to firma zewnętrzna obsługuje stronę Rodmas.A po co ci taka wiedza i skąd posiadasz taką wiedzę że to firma zewnętrzna obsługuje stronę Rodmas ? Swoją drogą mógłbyś pomóc koledze to odblokować bo pracownia kozacka a wędki przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 po co ci taka wiedza i skąd posiadasz taką wiedzę że to firma zewnętrzna obsługuje stronę Rodmas ? bezpośrednio od łukasza, pytałem go o to w ostatni piątek. w planach zupełnie nowa strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Uff całe szczęście, bo szkoda by było nie wiedzieć co słychać u Rodamasa bo nowe typy blanków Phenixa mają się już niebawem pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Czy ktoś wie ,kiedy pojawi się nowa strona pracowni Rodmas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Strona jest ciągle w budowie,Łukasz ma sporo ciekawych pomysłów na których realizację trzeba cierpliwie poczekać,z tego co mi opowiadał to warto W międzyczasie kilka zmian w pracowni,chłopaki cały czas kombinują jak urozmaicić i usprawnić cały proces montażu wędek.Na sezon szykuje się dostawa nowych blanków i przelotek Phenix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 no jak bym to miał to : hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Wybrałby co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 rany jak ja się ciesze ze nie bywam w 3city... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 rany jak ja się ciesze ze nie bywam w 3city... Mifek od razu dziura w kieszeni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Mifek od razu dziura w kieszeni . Dokładnie - przerabiałem to już na moim podwórku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 tak wygląda rodbuildingowe Niebo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) kurde kiedy strona będzie aktywna ?? Edytowane 15 Marca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Dziwne, że ktoś z zewnątrz musi tłumaczyć i reklamować pracowanie, z tą stroną to widzę, że jest tak jak z terminami dostaw blanków.Może Pan Łukasz ma za dużo zamówień ze swojej okolicy, ale takie podejście ma raczej krótkie nóżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesur Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Panowie nie wszystko da się ogarnąć osobiście. Doba ma 24h a przydałoby się czasami przespać. A gdzie czas na rodzinę.Z jednej strony rodbuldingowe niebo, ale może ... czasami piekło.Pozdrówka i wielkie słowo uznania dla Łukasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Dziwne, że ktoś z zewnątrz musi tłumaczyć i reklamować pracowanie, z tą stroną to widzę, że jest tak jak z terminami dostaw blanków.Może Pan Łukasz ma za dużo zamówień ze swojej okolicy, ale takie podejście ma raczej krótkie nóżki.Ale nikt ,z zewnątrz nie musi robić za adwokata.Strona jest ważna ,ale bardziej dla nowych i nie zorientowanych w temacie .Kto zna renomę i wyroby Łukasza trafi po omacku ,bo od czego jest niby telefon , a i oferta blanków jest też dostępna.Co do nóżek to nie takie krótkie,jeśli są zamówienia Nową stronę Rodmas robi zapewne profesjonalista w dziedzinie,wątpie aby Łukasz miał czas się tym sam zajmować i równocześnie realizować zamówienia.Jak kolega wyżej raczył trafnie zauważyć to tylko człowiek ,nie maszyna ,a dobry produkt sam się obroni Mam tego farta ,że mieszkam blisko i mam możliwość pomacać i powyginać te cudeńka. Edytowane 17 Marca 2013 przez Dąbek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi