mrWhite7 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Tak jak za komuny , zapisy ,talony (nie mylić z blankami)no i trzeba swoje "odstać" . Ale co tam, te dwadzieścia latek...... to jak z bicza strzelił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Tak jak za komuny , zapisy ,talony (nie mylić z blankami)no i trzeba swoje "odstać" . Ale co tam, te dwadzieścia latek...... to jak z bicza strzelił .Artur nawet nie mów.Dobrze, że mam pełne tuby bo w 83r jak były kolejki za wszystkim to tak się w...em, że na ochotnika poszedłem do WKU.W nagrodę jak im powiedziałem dlaczego się zgłosiłem w...ło mnie do Dziwnowa w @ Mifka strony :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 tak jak pisałem ja już odpuściłem i dzisiaj mam nadzieję odebrać dwa Xtreme swoją drogą mogłem zamówić od Roberta (BRC) Phenix'y i mieć w dwa tygodnie, ale chciałem ryzykować, że znowu TX'y przylecą krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KvdNyMgA16E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 to jak panowie, ktora pracownia jako nastepna pojdzie przez kakao, loze madejowe i zostanie polamana kolem? do wiosny troche czasu zostalo, a i pracowni tez nie malo, wiec jak ktos ma w planie jakas akcje, to czas sie spieszyc Niemcy maja też takie powiedzenie w wolnym tłumaczeniu - "zaufanie jest dobre ale kontrola jest lepsza" tak przy okazji to powiedzenie jest przypisywane leninowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Miał ktoś, może do czynienia z blankiem TX-715H-C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 oglądałem czysty blank, sam się nad nim zastanawiałem, bardzo szybki i dynamiczny, typowo szczytowe ugięcie, bardzo dużo mocy już na początku pracy, dla mnie ten kij do główek 15-40g + 3" optimum, minimum wg mnie to 12g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 to jak panowie, ktora pracownia jako nastepna pojdzie przez kakao, loze madejowe i zostanie polamana kolem? do wiosny troche czasu zostalo, a i pracowni tez nie malo, wiec jak ktos ma w planie jakas akcje, to czas sie spieszyc tak przy okazji to powiedzenie jest przypisywane leninowi Może i jest przypisywane Leninowi a na pewno w wielu przypadkach (tak jak mówi się o "L") - wiecznie żywe Nie mam wrażenia żeby pracownia Łukasza została zmieszana z kupą poza jednym wątkiem jej działalności,- chodzi o tzw dostawę.Od wielu osób słyszałem odpowiedź na postawione po przełożeniu kolejnego terminu pytanie Łukaszowi,- to kiedy będzie,- jak przyjdzie to będzie Jak już mówimy o Leninie to pamiętam podobne odpowiedzi pań ze sklepu za komuny - co jest- ja jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A co Łukasz jest winny, że dostawy nie ma.Może pheniksowi wojnę wypowiedzieć jak kim .Jemu zapewne też zależy aby mieć blanki w sprzedaży, przecież to jego chleb.Co ma chłop odpowiedzieć jak odpowiedzi nie zna, ma rację " będą jak będą".Ja poprostu mu współczuję takiej sytuacji .Jest bezsilny i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja to Józek - jako sytuacje bez winy Łukasza rozumiem,- chodzi tylko o styl,- który między innymi wywołuje takie reakcję jak na ostatnich stronach...Swoją drogą przyznaj, że to dziwne,- bo w tzw kapitaliźmie producenci biją się, a jak nie, to przynajmniej zabiegają żeby sprzedać to co wyprodukują a tu od .... - nie....I muszę przyznać, nie bez jadu, że taka sytuacja to jest mi dobrze znana twarz polskiego kapitalizmu bez kapitału.... Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Przepływy są obustronne http://www.tacklewarehouse.com/Phenix_Casting_Rods/catpage-PHENCAST.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 My tu gadu -gadu, a dzisiaj już 13 kwietnia = wiadomo kiedy bedzie dostawa? A może blanki już są dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) poczekaj, dozbiera się jeszcze parę blanków, kilku klientów przytrzyma to rabacik będzie większy i przesyłka tańsza i te parę złotych wyjdzie więcej na blankujak znam życie to problem "kapitalizmu bez kapitału" też ma na to wpływ jak dla mnie to ma krótkie nóżki, z tego co się zorientowałem, sporo ludzi w między czasie kupiło od kogoś innego, sami sprowadzili lub zamienili na innego producenta a cała sytuacja pachnie wczesnymi latami 90-tymi Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Cieszę się, że nie jestem kosmitą z moim poglądem, ale martwi mnie - ogólność sytuacji...bo prywatnie bardzo lubię Łukasza i podziwiam jego pasję!W tym miejscu wypada powiedzieć potwierdzającą się prawdę, że coś tam (czytaj blanki i gotowe wędki) kosztują tyle ile mają kosztować tzn tyle żeby sie opłacało z nich żyć i co nie oznacza że customy maja kosztować najlepiej tyle co seryjne kije.... po raz kolejny pęd do taniochy pokazuje, że ma to krótkie i karłowate nóżki... I powoduje, że zostaje się w kręgu tych co wszystko dla nich drogie i najlepiej za pół darmo by wzięli i to jeszcze ze stękaniem o rabacik,- błeeeee,- ochyda!!!!A tych co ich nie stać na nie,- no cóż powinni się nauczyć oszczędzać, bo nie ma produktów za drogich tylko są takie na które nas czasami nie stać,- czy to tak trudno zrozumieć????Podnieś ceny Łukasz i miej wszystko!!!! Liczba klientów się może trochę zmniejszy ale Ci którzy mogą i chcą to kupić i tak kupią. Osobiście znam tylko jeden sposób na udany interes,- wysoka jakość i dobrze skalkulowana cena. Co nie oznacza, ze nie można jakiejś "budżetowej" jak to się teraz ładnie mówi serii stworzyć. Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Sytuacja jest dla mnie podwójnie chora, bo jest przekonany, ze duża część potencjalnych klientów, jeśli została by poinformowana, że np za blank dostępny w ciągu 14-30 dni trzeba dopłacić parę złotych to by to zrobiła. i Wilk syty i owca cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 A tak to inni zbierają żniwa,- bo to właśnie teraz jest chyba szczyt zbrojeń? Nie mówiąc że nie ma pewności co do tego co przyjdzie...A złośliwy rozsądek odmawia mariażu niskiej ceny z jakością.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 swoją drogą to jak blanki będą pod koniec kwietnia lub w maju i tak duża część ludzi nie zobaczy swojego kija na otwarcie sezonu sandaczowego o szczupakowym nie wspomnę, więc wg mnie sens czekania już coraz mniejszy, dlatego BRC sprzedało więcej phenix'ów w ciągu ostatnich dwóch miesięcy niż Rodmas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 No ale serii Karabela ,- nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 to fakt i tym bardziej polityka "marketingowa" Rodmas'u do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Czyli bez zmian ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Ostatnio wspominałem o nowym designie rękojeści z rattanu. Trzyma się wyśmienicie, pewnie i najważniejsze, że jest to ultra lekkie. Wybiorę sobię ten najciemniejszy odcień brązu Fotka by Łukasz Masiak Edytowane 9 Maja 2013 przez maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) ja też lubię wstawki z ratanu, tylko na co go zamontujesz ? :) acha i dla tych wazeliniarzy : blanki Phenix są cały czas dostępne w sprzedaży w USA, zarówno w firmie jak i u dystrybutorów ! Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) ja też lubię wstawki z ratanu, tylko na co go zamontujesz ? :)W zeszłym roku musiałem sprzedać PST894-2 z przyczyny finansowych. Teraz powoli będę próbował odbudować co nie co. Wybór padnie znów na PST894-2. Świetny uniwersalny blank do połowu na wiślane drapieżniki. Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 owszem, sam mam 945 i po pierwszym szoku przyzwyczaiłem się do jej szybkości i teraz chwalę tylko gdzie te Karable ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 a tak swoją drogą to chyba Łukasz wział sobie do serca Twoje uwagi Arku, bo jak patrzę na tej nowej stronie to ceny blanków wyraźnie wzrosły, nawet o 15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi