Skocz do zawartości

Z wizytą u dawno niewidzianych przyjaciół... Rodmas

jerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Oj Maciek. Fajny kijek sobie zbudowałeś u Łukasza. Bardzo fajny :)

Zrobię lepsze zdjęcia nad wodą, aparatem profesjonalnym.

Na żywo wygląda wyśmienicie, jest lekki, wykończony perfekcyjne.

Docelowo Stella, nici już mam dobrane pod Stelle FE.

Co do blanku, bo miałem już z nim historię, więc wiem co potrafi.

Kijek na dożywocie, tak samo jak FX793-2 :)

Szczęśliwy!

Edytowane przez maniak

a u mnie 28 stopni przez większość dnia i ja już tu padam na poddaszu :) a weekand jak zwykle ma być 15

Dzisiaj byłem u niego w odwiedziny i tak mi powiedział, pewnym głosem. Więc trzeba wierzyć :)

Obiecałem jakiekolwiek informację, więc przekazuje, to tyle.

Wędka bardzo ładna ,wykonanie tradycyjnie super , tylko kształty i długość gripów trochę z sobą nie harmonizują, ale to tylko mój punkt widzenia i z dużymi walorami użytkowymi jakie niewątpliwie wędka posiada nie mają nic wspólnego. Po prostu jeden lubi ogórki , drugi ogrodnika córki. Bardzo śmiały i oryginalny projekt. Brawka

Edytowane przez mrWhite7
  • Like 1

Bo czasem w dysharmonii jest harmonia.  :)

Mi osobiście podobają się niesymetryczne gripy i wszelkie odstępstwa od stereotypów, akurat w tej dyscyplinie uważam za porządane ;)

Maniak bardzo ładny kijek .Widziałem nie dalej jak 3 dni temu nad nad Wisełką w Drewnicy kijek wedkarza z Gdańska ,zbudowany  na tym samym blanku ,też wykonania Łukasza i powiem ,że śietna bolkowa kosa :)

Edytowane przez Dąbek 111

No i zakończyły się moje poszukiwania kija pod duże gumy o którym pisałem a w zasadzie o którego pytałem w wątku http://jerkbait.pl/topic/8334-blank-pod-du%C5%BCe-gumy/ Po rozmowie z Łukaszem postanowiliśmy wspólnie zbudować kij na blanku TX-715H-C. Kijek piekielnie czuły. Potrafi obsłużyć komfortowo Kopyto 6 razem z 30 gramami. Dolnej granicy jeszcze nie poznałem bo Kopyto 4 z 10 gramami obsługiwał również komfortowo :)

post-45844-0-85189200-1368282569_thumb.jpg

post-45844-0-23120000-1368282577_thumb.jpg

No, ciekaw jestem jak będzie wyglądała i sprawowała się wędka z Rodmasa - dziś ją wysłano, jutro będę miał i zaraz nad wodę. Tomek Siudakiewicz mówi, że jest bardzo zadowolony z efektu - nie mogę się doczekać! :)

Bardzo podobają mi się Fenwicki Aetos oraz Smalmouth, poprosiłem więc, by wygląd mojego kijka był zbliżony i zaakceptowałem taki projekt: 
6f91a81af2be55f1m.jpg
Jutro się wszystko okaże, czy rzeczywiście ten blank jest tak cudny, czy Rodmas jest taki dobry, czy moje wyobrażenie o efekcie końcowym przystaje do realiów... :)

Dotarła! Widzę tam wyżej jakieś wyrazy rozczarowania. Ale wędkę potrafią zrobić na pewno. Kijek - bajeczka. Czuję, że teraz on stanie się moim ulubionym :) Jadę testować!

Edytowane przez Wilk_