bazyloss Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Rozmawiałem z Łukasz, blanki będą na dniach bo zaraz z krzesła spadnę, takie ciężkie żarty to nie w taki upalny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 bo zaraz z krzesła spadnę, takie ciężkie żarty to nie w taki upalny dzień Jaki upalny? U mnie deszcz pada i jest całkiem przyjemne powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 a u mnie 28 stopni przez większość dnia i ja już tu padam na poddaszu a weekand jak zwykle ma być 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Oj Maciek. Fajny kijek sobie zbudowałeś u Łukasza. Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Oj Maciek. Fajny kijek sobie zbudowałeś u Łukasza. Bardzo fajny Zrobię lepsze zdjęcia nad wodą, aparatem profesjonalnym.Na żywo wygląda wyśmienicie, jest lekki, wykończony perfekcyjne.Docelowo Stella, nici już mam dobrane pod Stelle FE. Co do blanku, bo miałem już z nim historię, więc wiem co potrafi. Kijek na dożywocie, tak samo jak FX793-2 Szczęśliwy! Edytowane 9 Maja 2013 przez maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 a u mnie 28 stopni przez większość dnia i ja już tu padam na poddaszu a weekand jak zwykle ma być 15Dzisiaj byłem u niego w odwiedziny i tak mi powiedział, pewnym głosem. Więc trzeba wierzyć Obiecałem jakiekolwiek informację, więc przekazuje, to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 a u mnie 28 stopni przez większość dnia i ja już tu padam na poddaszu a weekand jak zwykle ma być 15nic panie tylko klima, musowo na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 a u mnie 28 stopni przez większość dnia i ja już tu padam na poddaszu a weekand jak zwykle ma być 15No to bardzo dobrze, w upały kiepsko się wędkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ale ja chciałem opalić ciało na łódce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 No kijek uzbrojony na full - tytanki, będzie mega kosa .Jeszcze sparowany ze stelką-poezja Panie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Wędka bardzo ładna ,wykonanie tradycyjnie super , tylko kształty i długość gripów trochę z sobą nie harmonizują, ale to tylko mój punkt widzenia i z dużymi walorami użytkowymi jakie niewątpliwie wędka posiada nie mają nic wspólnego. Po prostu jeden lubi ogórki , drugi ogrodnika córki. Bardzo śmiały i oryginalny projekt. Brawka Edytowane 10 Maja 2013 przez mrWhite7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Bo czasem w dysharmonii jest harmonia. Mi osobiście podobają się niesymetryczne gripy i wszelkie odstępstwa od stereotypów, akurat w tej dyscyplinie uważam za porządane Maniak bardzo ładny kijek .Widziałem nie dalej jak 3 dni temu nad nad Wisełką w Drewnicy kijek wedkarza z Gdańska ,zbudowany na tym samym blanku ,też wykonania Łukasza i powiem ,że śietna bolkowa kosa Edytowane 10 Maja 2013 przez Dąbek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodoss Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 PST 894-2 rewelacja , dostępne od ręki polecam: www.spinrod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 A coś słychać z M-1 w dwóch częściach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 No i zakończyły się moje poszukiwania kija pod duże gumy o którym pisałem a w zasadzie o którego pytałem w wątku http://jerkbait.pl/topic/8334-blank-pod-du%C5%BCe-gumy/ Po rozmowie z Łukaszem postanowiliśmy wspólnie zbudować kij na blanku TX-715H-C. Kijek piekielnie czuły. Potrafi obsłużyć komfortowo Kopyto 6 razem z 30 gramami. Dolnej granicy jeszcze nie poznałem bo Kopyto 4 z 10 gramami obsługiwał również komfortowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Mr.Maciek, gratuluję innowacyjności! Fajnie, że też idziesz w tym kierunku. Klasyczne rękojeści robią się już nudne...Kijek na pewno się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Mr.Maciek, gratuluję innowacyjności! Fajnie, że też idziesz w tym kierunku. Klasyczne rękojeści robią się już nudne...Kijek na pewno się sprawdzi Klasyka nigdy nie była i nie będzie nudna! Trochę szacunku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Klasyka nigdy nie była i nie będzie nudna! Trochę szacunku... To tylko moje zdanie. Lubię innowacyjne podejście do rodbuldingu, kręci mnie to...jednocześnie nie tracąc szacunku do klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A coś słychać z M-1 w dwóch częściach?Ino tyle ,że mają być .Czekam z niecierpliwością,gdyż z MX-S72L-B zbrojonego pod multic jestem mega zadowolony Kurna normalnie sam rzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Przepraszam, co za niebieskie wykończenie dolnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Przepraszam, co za niebieskie wykończenie dolnika?Jest to rattan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Muszę przyznać, że efekt estetyczny jest niezwykły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Rowniez podoba mi sie wykonczenie gripu ratanem bardzo urocze patyki ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) No, ciekaw jestem jak będzie wyglądała i sprawowała się wędka z Rodmasa - dziś ją wysłano, jutro będę miał i zaraz nad wodę. Tomek Siudakiewicz mówi, że jest bardzo zadowolony z efektu - nie mogę się doczekać! Bardzo podobają mi się Fenwicki Aetos oraz Smalmouth, poprosiłem więc, by wygląd mojego kijka był zbliżony i zaakceptowałem taki projekt: Jutro się wszystko okaże, czy rzeczywiście ten blank jest tak cudny, czy Rodmas jest taki dobry, czy moje wyobrażenie o efekcie końcowym przystaje do realiów... Dotarła! Widzę tam wyżej jakieś wyrazy rozczarowania. Ale wędkę potrafią zrobić na pewno. Kijek - bajeczka. Czuję, że teraz on stanie się moim ulubionym Jadę testować! Edytowane 17 Maja 2013 przez Wilk_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 @Wilk a co to za blank? Co do rozczarowań to tak już jest, że wszystkim nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi