Rheinangler Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Pikne,- dzięki Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) A ja dziś dostałem kawałek rurki z RODMASU,ponoć mam z tego zrobić narzędzie do łowienia okoni na ciężko+ sandacz na lekko. Będę próbował sprostać temu zadaniu.CDN,p.s.nie mogłem się powstrzymać Węda będzie zbrojona w spirali pod casta. Bossssze,jeszcze czegoś takiego nie trzymałem w swych dłoniach........zbroiłem 3szt TX ......,a i tak prawie upadłem. Edytowane 22 Marca 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 M1 10lb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Nie,nie Rafale, pozostaje narazie oczarowany tx-ami Rurka ta,to TX712L- C przycięty do 6'8". Piękne ugięcie,ma służyć głównie do kogutków 8-10g(lubię agresywne łowienie) i małych gumiaków na główkach 5-10g,(gruby okoń,sandacz z przyłowu)ciężej mam 684. Myślę,że jeżeli nie odnotowałem żadnego spadu okonia na 684,to ten blank jest strzałem w dychę na moje łowienie na lekko. Boszzzze znowu to wziąlem do ręki i znowu zemdlałem, hm...muszę udać się do lekarza,może ma coś na CHIŃSKI syndrom TX-a Edytowane 22 Marca 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Kogut, pytano dlaczego przycinasz ?Jak rozmawiałem z Łukaszem w kontekście kija na okonie ,sandacz jako przyłów to rozmawialismy o kijach 682L-s , 681L-s, ciekawy jestem Twojego blanku tym bardziej ze robisz go w castingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Olek,przycinam bo lubię króciaki. Też myślałem na początku o "s" ale ugięcie to nie moja bajka,dlatego padło na "C" i jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Mam TX 682S ,który do kogutów 8-10g jest idealny,właśnie ze względu na delikatną szczytówkę i mocny dolnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Hehe urlop w tym roku w okolicach trójmiasta , będzie wycieczka do Łukasza. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Mnie jednak nie leży ugięcie 682 S. Edytowane 23 Marca 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 A co w niej nie tak? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Hehe urlop w tym roku w okolicach trójmiasta , będzie wycieczka do Łukasza. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu TapatalkaEkhmmm. Tak. Też popełniłem ten błąd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Olek nic nie jest nie tak,tylko po prostu wolę do takiego łowienia głębiej pracujące blanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 na stronie Phenixa, nowości, blanki, materiały rodbuildingowe, katalogi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Ładne te uchwyty essexa Edytowane 17 Maja 2014 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ..rzeczny, łódkowy ideał sandaczowo-boleniowy ..szpadyzol,że cholera..Świetna alternatywa, dla tych co boją się jednoskładów... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Patryk a co masz przykręcone do niego?Jesteś trendy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To i mój faworyt od trzech sezonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Józek,pytasz o to coś z zawinięta do gory dupką jak u rasowej braziliany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 patu kij widze tak lekki ze trzeba uwazac by nie odlecial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ...no trzeba przywiązywać linką do nadgarstka co by go wiatr nie porwał...a tak serio, nie miałem nigdy tak fajnego kija circa 2.3-2.4 m który godzi sandacze i cięższe bolenie z wody...a kilka przerobiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Patryk a co masz przykręcone do niego?Jesteś trendy ....zmienilem starą na nowszy model...oczywiscie nie mowa tu o żonie;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ...zmienilem starą na nowszy model...oczywiscie nie mowa tu o żonie;)Obyś nie poszedł za sztosem a małżonka jerka nie poczytała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ..PST 894-2, czyli brzegowy ideał boleniowy ( i nie tylko) . Jeden z moich ulubionych rzecznych badyli brzegowych... czyli all in one - obskoczy niemal wsio oprócz pływających marmurkowych prosiaków ...ogarnia też nocniko-zedy...niby 12lb ( IMHO 14-15lb), niby górne c.w 23gr a Long casty , Widły 6-9cm, Originale 9cm, rh12, rh85 i gumy na łbach do 20gr wypluwa aż miło..bolki circa 80cm wyjeżdżały bez zająknięcia...Zawsze twierdziłem, że nie ma uniwersałów ... ten jest mu najbliższy... P.S lekko uzbrojony pokazuje pazur ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Ricci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ...chochlik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi