Skocz do zawartości

Z wizytą u dawno niewidzianych przyjaciół... Rodmas

jerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś bylem z nim na pstrągach i po mojemu od 5cm Widła pełny komfort, obroty 2-3 wyśmienicie i koguciki pstrągowe od 4g tak jak gumy od 4g. Poniżej też się da ale widać, że to nie jego żywioł. Dolne cw opisane wzorowo i dokładnie!

Pod wobki nie jest to kij na wolne uciągi, ale za to do jigów, gumek na każdą wodę :)

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Trzeba przywyknąć. Te co koło stycznia miały być to będą koło 15 maja, a te z maja koło października. Tak jest z roku na rok.

To się nazywa kreowanie sztucznego zapotrzebowania.

No wez kloego nie zalamuj mnie...Pan Łukasz twierdzi , że są już na cle....

Ręce mi opadly czytając to 

No wez kloego nie zalamuj mnie...Pan Łukasz twierdzi , że są już na cle....

Ręce mi opadly czytając to 

Nie jest moim celem straszenie Cię. Po prostu trzeba być przygotowanym na to co opisałem. Jeżeli to akceptujesz to nie ma sprawy. Ja mimo wszystko ostatniego Phenixa kupiłem bezpośrednio. Zapłaciłem jak bozia przykazała daninę dla państwa. I blank z USA miałem w 7 dni kalendarzowych. Mało cierpliwy jestem :)

• Like 3

Nie jest moim celem straszenie Cię. Po prostu trzeba być przygotowanym na to co opisałem. Jeżeli to akceptujesz to nie ma sprawy. Ja mimo wszystko ostatniego Phenixa kupiłem bezpośrednio. Zapłaciłem jak bozia przykazała daninę dla państwa. I blank z USA miałem w 7 dni kalendarzowych. Mało cierpliwy jestem :)

Ha! a co w przypadku naprawy gwarancyjnej ? ;)

Ha! a co w przypadku naprawy gwarancyjnej ? ;)

A nic. Już temat przerabiałem. Wysyłam zdjęcie. Proszę o wymianę blanku na nowy.

Potem zapytanie czy mogę sobie odebrać blank w jednej pracowni żeby uniknąć kosztów przesyłek.

I odbieram. I co ciekawe jak blank pękł z winy materiału to nie poniosłem z tego tytułu żadnych kosztów. I jeszcze kupon rabatowy dostałem.

Tak kupiłem dwa blanki, a posiadam trochę więcej.  Te dwa tylko dlatego bezpośrednio że faktycznie byłem bardzo niecierpliwy i miałem wyjazd za dni parę na rybki. Koszty przesyłki to 38usd za blank.

Edytowane przez Kilobear
  • Like 1

dorobi się w krakowie

Swieta Racja Wojtku!

Najprostsze rozwiazania sa najlepsze. Na miejscu. A gwarancja satysfakcji zapewniona :)

Co z tego, ze jeszcze nie widzialem sensownie dorobionej szczytowki z Krakowa ...ale ja malo widzialem (raptem chyba 5 dorobionych szczytowek do roznych wedek).

• Like 1

Najprostsze rozwiazania sa najlepsze. Na miejscu. A gwarancja satysfakcji zapewniona :)

gwarancja gwarancji.

ps. nie ma sensu ciagnąć dalej tego tematu. nie kupuje się blanków, których nie ma. moja mądra żona dodałaby, że nie kupuje się dziury w ziemi (nieruchomości, której jeszcze nie zbudowano).

• Like 2

Kurcze już kolejna osoba owi mi , że tak jest. Kolego koliber możesz na priv napisać jak zamowileś blank z USA itp ?

Może też tak zrobie i nie będe czekał w nieskończonośc....

Ja czekałem na blank z Rodmasu ( fx 966 około 6-7 miesięcy), 3 miesiące na słynny insert, a na koniec po odebraniu wędki trzeba było robić nowy spacing. Po przezbrojeniu okazało się , że kij mi w dalszym ciągu "nie leży" i ptaszysko odfrunęło!

Miałem ochotę na jakąś M1 ale poczekam jeszcze bo być może wkrótce się okaże , że M1 z pierwszego wypustu to nie to samo co przyszło, przyjdzie w drugim transporcie !?

Edytowane przez Baars
  • Like 2