Skocz do zawartości

Z wizytą u dawno niewidzianych przyjaciół... Rodmas

jerzy

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Niestety ktoś mu zahakował stronkę, pozostaje rozmowa telefoniczna ewentualnie mail : rodmas@rodmas.pl  lub telefon tel 608450850. Ciekawa sprawa ostatnio miałem kłopoty z dostaniem się na strony pracowni poznańskiej (Artrod) i też był komunikat o szpiegowskim oprogramowaniu . Plaga jakaś czy może konkurencja za silna ?

Adres: Gdańsk

ul. Mejssnera 4 

Jest to budynek Przedszkola, w piwnicy.

Namiarami podzielił się jak zwykle niezawodny kolega forumowy Dąbek111

a prywatnie Rafał

Niestety ktoś mu zahakował stronkę, pozostaje rozmowa telefoniczna ewentualnie mail : rodmas@rodmas.pl  lub telefon tel 608450850. Ciekawa sprawa ostatnio miałem kłopoty z dostaniem się na strony pracowni poznańskiej (Artrod) i też był komunikat o szpiegowskim oprogramowaniu . Plaga jakaś czy może konkurencja za silna ?

Adres: Gdańsk

ul. Mejssnera 4 

Jest to budynek Przedszkola, w piwnicy.

Namiarami podzielił się jak zwykle niezawodny kolega forumowy Dąbek111

a prywatnie Rafał

Dodałbym jeszcze - wejście do pracowni od strony pawilonu handlowo- usługowego.

Od razu musze zaznaczyć że nie było w tym mojej winy :P na hackowaniu znam się z obu stron barykady :) ale taka konkurencja to nie w miom stylu. (To tak dla tych co wiedzą  co robię na co dzień zawodowo)

Edytowane przez robbox4
  • Like 1

Jak sam nie poradzi... nie widze przeciwskazań.

Z tego co wiem to firma zewnętrzna obsługuje stronę Rodmas.

A po co ci taka wiedza i skąd posiadasz taką wiedzę że to firma zewnętrzna obsługuje stronę Rodmas  ? Swoją drogą mógłbyś pomóc koledze to odblokować  bo pracownia kozacka a wędki przepiękne 

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...

Strona jest ciągle w budowie,Łukasz ma sporo ciekawych pomysłów na których realizację trzeba cierpliwie poczekać,z tego co mi opowiadał to warto :)

W międzyczasie kilka zmian w pracowni,chłopaki cały czas kombinują jak urozmaicić i usprawnić cały proces montażu wędek.
Na sezon szykuje się dostawa nowych blanków i przelotek Phenix :)

post-50224-0-99183300-1363297941_thumb.jpg

post-50224-0-54966300-1363297982_thumb.jpg

post-50224-0-12719700-1363298110_thumb.jpg

post-50224-0-13099500-1363298159_thumb.jpg

post-50224-0-17613600-1363298217_thumb.jpg

post-50224-0-03629000-1363298398_thumb.jpg

• Like 2

Dziwne, że ktoś z zewnątrz musi tłumaczyć i reklamować pracowanie, z tą stroną to widzę, że jest tak jak z terminami dostaw blanków.

Może Pan Łukasz ma za dużo zamówień ze swojej okolicy, ale takie podejście ma raczej krótkie nóżki.

Ale nikt ,z zewnątrz nie musi robić za adwokata.Strona jest ważna ,ale bardziej dla nowych i nie zorientowanych w temacie .Kto zna renomę i wyroby Łukasza trafi po omacku ,bo od czego jest niby telefon , a i oferta blanków jest też dostępna.Co do nóżek to nie takie krótkie,jeśli są zamówienia ;) Nową stronę Rodmas robi zapewne profesjonalista w dziedzinie,wątpie aby Łukasz miał czas się tym sam zajmować i równocześnie realizować zamówienia.Jak kolega wyżej raczył trafnie zauważyć to tylko człowiek ,nie maszyna ,a dobry produkt sam się obroni :)

Mam tego farta ,że mieszkam blisko i mam możliwość pomacać i powyginać te cudeńka. :D

Edytowane przez Dąbek 111