karolkrause Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Pracownia RODMANS to ścisła czołówka naszego rodzimego rynku i jak na razie nic ani nikt tego nie zmieni. Wyroby tz dzieła z pod reki Łukasza to swoiste perełki , ktore jakością wykonania i stylem biją po oczach aż miło Doba ma niestety 24godz i trzeba się tylko z tym pogodzić Pozdrowienia Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 "Kto zna renomę i wyroby Łukasza trafi po omacku ,bo od czego jest niby telefon" - mało ma to wspólnego z marketingiem i pozyskiwaniem nowych klientów , mnie uczyli czegoś innego, ale to nie mój problem ..... a CI nowi nawet telefonu muszą szukać po sieci zapewniam, że 90% NOWYCH klientów nie zadzwoni jeśli wcześniej nie poogląda na stronie, takie mamy czasy : INTERNETOWE mnie to boli z prostej przyczyny, że jeśli pracowania ma tyle zamówień, że nie musi walczyć o następne (choćby zatrudniając kolejnych pracowników) to zazwyczaj kończy się to stagnacją i marazmem, ale mam nadzieję, że styl Łukasza się jednak dalej rozwija Tymczasem, nie mogąc się doczekać odkładanej co 2 tygodnie dostawy blanków zrezygnowałem z Phenixa i zamówiłem dwa blanki St.Croix Xtreme 2013 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ? http://rodmas.home.pl/autoinstalator/wordpress/?page_id=124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 no proszę, a wszyscy szukamy i jęczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Brawo Łukasz,- pierwsza jaskółka już jest, czekamy na dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Stronka bardzo fajna i czytelna ,mam nadzieje ze moja tez niedługo bedzioe gotowa ,akurat dość często rozmawiam z Łukaszem i nawet dziś rozmawialiśmy to wiem ze będzie sporo nowości w projektach a to bardzo na plus dla odbiorców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) To mój kijek od Rodmasa Zobaczymy jak sprawi się na "smokach" Edytowane 24 Marca 2013 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 widzę, że opisy na stronie Phenixa, Rodmasa i w praktyce to co innego - trudno coś zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) widzę, że opisy na stronie Phenixa, Rodmasa i w praktyce to co innego - trudno coś zaplanowaćTak i bądź tu mądry co jest bliższe prawdy .Jak chcesz kij w wąskim zakresie to można się lekko rozczarować. Edytowane 24 Marca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) no dokładnie, zwłaszcza, że ciągle pamiętam opinie, jak to są prawidłowo opisane , a potem jak to mogą więcej, sam już się pogubiłem Edytowane 24 Marca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) no dokładnie, zwłaszcza, że ciągle pamiętam opinie, jak to są prawidłowo opisane , a potem jak to mogą więcej, sam już się pogubiłemKamil najlepiej jak samemu się sprawdzi to jest pewne tylko czasem drogie . Edytowane 24 Marca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Hmm teraz dopiero to dostrzegłem nie brałem jej pod zamówienie po prostu ktoś kto ją zamówił nie odebrał w Krokodylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Hmm teraz dopiero to dostrzegłem nie brałem jej pod zamówienie po prostu ktoś kto ją zamówił nie odebrał w Krokodylu. opis inny niż katalogowo, to nic dziwnego (czasami), ale jak brać pod uwagę, że dwa "oficjalne" źródła podają co innego, a po uzbrojeniu zbrojmistrz stwierdza, że rzeczywiste parametry są jeszcze inne niż w tych dwóch źródłach, to trochę mętlik się zaczyna, dodam, że w przypadku UMBX to i moce niektórych blanków sukcesywnie się zmieniały na stronie Phenixa/Rodmas a np. blank UMBX-S 700MH to widziałej nawet z innym opisem fabrycznym Edytowane 24 Marca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.Blanków których opisy fabryczne z realem sie różnią jest trochę jednak np STC ,czy Lamiglas ,Talon czy MHX ,jak i spro modeli przeszacowanych też się trafi Kupujący chyba jednak określił zakres CW przynęt i ich rodzaj,więc będzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siacho73 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam.Kolego @Sebo0707 czy według Ciebie ten kijek da sobie radę z główkami max 20g +guma 7cm;czy zacznie już klękać?Przymierzam się do budowy patyka na tym blanku pod sandacza,więc wszelkie podpowiedzi będą pomocne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 nie o to chodzi, ogólnie problem jest z opisami, popatrz na swojego 684 dla mnie opis 21g a 28g może już zdyskwalifikować blank w dalszych rozważaniach, a przecież nie wszystko można wiedzieć i wszystko śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 nie o to chodzi, ogólnie problem jest z opisami, popatrz na swojego 684 dla mnie opis 21g a 28g może już zdyskwalifikować blank w dalszych rozważaniach, a przecież nie wszystko można wiedzieć i wszystko śledzićAle przeciesz właśnie chodzi o to aby wiedzieć .Dlatego wybrałem ten model a nie inny.To nie jest niestety półka sklepowa z kijami gotowymi,i jesli masz okazję wpaść do pracowni ,pomacać powyginać ,to sam możesz dokonac wyboru.W innym przypadku zdajesz się na fachowca .Sylwek Sebo0707 chyba dopiero co odebrał badyl ,lub jeszcze nie ,a raczej nie rzucił nim jeszcze zadnym wabiem.Macałeś mojego oczko mocniejszego jak i 683 w Rodmasie ,wiec nie wiem czy jest sens opierać sie na opinii kogoś ,kto nie wie co zamówił i przejawia lekkie zdziwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siacho73 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam kolegę Dąbek111;Próbuję się tylko upewnić w trafności wyboru, jestem raczej zdecydowany.Mimo to przed zakupem jeszcze raz pomacam Twojego patyka tzn wędkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Ty masz ten komfort, że możesz podjechać (nawet co parę dni) i pomacać, a duża liczba osób nie bardzo i najpierw chciała by zrobic jakąś wstępną selekcje jak na stronie producenta piszą do 3/4oz to jak może być do 1oz, a jak się weźmie pod uwagę, że tak opisanych blanków jest x w y firmach ..... pół biedy gdyby zawsze w pracowni była do obejrzenia większa ilość blanków i to choć z 2-3 stajni, ja jak jadę to zazwyczaj mają do pomacania po 2 góra trzy blanki i obietnicę, że będzie w następnej dostawie Edytowane 24 Marca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A słynna już dostawa przed świąteczna już dotarła?Wiecie coś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jasne ... pewnie za następne dwa tygodnie, chociaż tydzień temu już zrezygnowałem i moze coś się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Własnie od tego jest pracownia i fachman naczelny ,który powinien być w stanie doradzić celująco.Pomijam pracownie handlujące blankami kilku marek ,do tego działajace stosunkowo krótko.Ale w kwestii blanku Phenixa ,kto ma dordzić lepiej jak nie Łukasz.Pomijam kwestje ,że jak Seba0707 pójdzie nad wodę i ciśnie gumakiem ,to wątpliwości zostaną rozwiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dawno,dawno temu pan Piotr Sierputowski pisał że amerykańskie kije są opisywane w jakiej gramaturze blank najlepiej pracuje,a nie że to jest maksymalny ciężar wyrzutu.W naszym pięknym kraju inaczej, może dlatego Łukasz opisuje max wyrzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A słynna już dostawa przed świąteczna już dotarła?Wiecie coś może?Arku ponoć w kwietniu,ale nie ma tego złego ....dzieki temu poznaję głębiej MHXa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi