Ricci Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zacny zestawik ..taki akuratny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Patryk, jakie przelotki i jaka pierwsza startowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ..Tytany Fuji x 9szt, 20cia na starcie ... P.S.kij z second handu - w stanie dziewiczym ( ciekawe, kiedy poprzedni właściciel pozna swój badyl )...no chyba, że zmienił wyznanie , dla dociekliwych odpowiedź w wątku naście stron wstecz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Mi założyli przelotki phenixa, też 20-ka na starcie. Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau25 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 jak to model uchwytu kołowrotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Mogę śmiało potwierdzić to co napisał Patryk mimo iż mój PST 894 jest w Esseksach zachowuje się podobnie Dodać można do tego, że jak kto chce poskakac gumą to 15g + 3" kopyto wzorowo z kija i na podwójnie także, przy 20g już trochę zostaje szczytówka ale pewnie przy lżejszym uzbrojeniu da rade Jest to najbardziej leżąca mi 12-ka w tej długości tzn ok 9" jaką miałem od wielu lat PSPorównując moc dolnika 17lb PST 895 i 12lb PST 894 nie można się oprzeć wrażeniu iż jest to minimalna różnica właśnie taka o jakiej pisze Patryk. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Fuji SKSS...Arku, przeważnie ślizgam z kija, stąd te 20gr w opisie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Przy "ślizganiu z kija" 20g daje rade bez problemu nawet przy cięższym uzbrojeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Piękny kijek! Gratulacje.A jak "u dołu"? Od ilu zaczyna gadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Gumka typu 2" kopytko na 4g główce jest już dobrze wyczuwalna, wobki J.Widła 4-5cm (ok 4g) latają świetnie a czucie wręcz elektryczne.Nawet ostatnio łowiłem 4cm tonącymi Góralami które ważą ok 2g i też się dało rzucić na ok 25m Opis mocy na stronie Łukasza brzmi 8-12lb, blank na oryginalnej naklejce ma opis 6-12,- co jest prawdziwe nie wiem bo nie potrafię tego zmierzyć ale tak na ułomne oko mojego doświadczenia powiedziałbym 6-14 lb stąd chyba tak dobra praca zarówno z dołu jak i z góry Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Nawet ostatnio łowiłem 4cm tonącymi Góralami które ważą ok 2g i też się dało rzucić na ok 25m Wydaje mi się że 4cm tonący wobler nie może ważyć 2g.Jeśli mam rację , zmienia to obraz możliwości rzutowych tego blanku. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wydaje mi się że 4cm tonący wobler nie może ważyć 2g.Jeśli mam rację ,to zmienia obraz możliwości rzutowych tego blanku.kuchenna waga pokazuje 2g ale jak wrzucę na nią 10 szt już 30g, więc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 ...więc wagi kuchenne są niedokładne , a Pan Arek ma duży zapas woblerów :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Łownych nigdy nie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Łukaszu,- bardzo proszę abyś w wolnej chwili napisał parę słów o ewolucji FX 966 i PST 966 albo chociaż o końcowych doświadczeniach z nimi i efekcie finalnym w postaci blanku obecnie oferowanego przez Rodmas bo ostatnio trochę się wokół tematu namieszało na forum i myślę, że potencjalni nabywcy chcieli by coś wiecej wiedzieć,- ja zresztą także 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 ..rozmawiałem z Łukaszem, ponieważ nie lubię mieć czegoś, czego juz nie ma :-) ( min. dlatego wyszedłem ze starych CD)...odpowiedź wskazywała na to, że posiadacze fx966 nie maja sie czego obawiać ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Łukasz,- na stronie Rodmasu można już przeczytać co dotarło z M-1nek i jakie są ich orientacyjne parametry i ceny.W dwóch pozycjach w opisie występują gwiazdki *,- możesz to rozszyfrować?Na to jak się spisują na łowisku, przyjdzie nam trochę zaczekać choć pewnie jeszcze jesienią pojawią się pierwsze sygnały ale może byś nam tu na jerku przedstawił ugięcia poszczególnych nowości? Edytowane 12 Września 2014 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dzisiaj znów je wyginałem Ale wyszedłem z TX-em Brzegowy sandaczowiec troszkę poczeka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dzisiaj znów je wyginałem Ale wyszedłem z TX-em Brzegowy sandaczowiec troszkę poczeka.??? - 713 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 683 ,jednak.Te szlifowane jakby ładniej się gną,albo to złudzenie apteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wczoraj na rybach skończyły mi się kółka łącznikowe do zawiązania nylonu VEP i zamiennie użyłem krętlika, małego dość. Z odległości 10-12 metrów na 683 czuć wibracje krętlika !!!!Nie ogonka gumy, bo to przy niektórych gumach czuć z 30 metrów tylko właśnie krętlika długości mniejszej niż 1cm. Można zawsze znaleźć wady każdego kija lub blanku ale czułość tego kija jest rewelacyjna. tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Czy nowe tx c 714 jest takie same jak stara wersja?Kolega chce zakupicale nie ma szans na macanko marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 przy okazji dzisiejszej bajery u siudaka wylukałem ciekawy dwuskładowy blank 7`2 10lb, chyba seria m1. mocno szczytowy, moim zdaniem bardziej pod gumkę niż wobka. kojarzy ktoś jego jednoskładowy odpowiednik? chodzi o sygnaturę blanku, chciałbym poszukać info na jego temat, bo podobno zachowują się praktycznie identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Zapewne MXS72L jesli 10lb w jednoskladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 przy okazji dzisiejszej bajery u siudaka wylukałem ciekawy dwuskładowy blank 7`2 10lb, chyba seria m1. mocno szczytowy, moim zdaniem bardziej pod gumkę niż wobka. kojarzy ktoś jego jednoskładowy odpowiednik? chodzi o sygnaturę blanku, chciałbym poszukać info na jego temat, bo podobno zachowują się praktycznie identycznie.MXS72L 10lb, pod wobki 4-8gg 4cm do 7cm minow jest super.Łowiłem nim ponad rok,Wobki to Rapalki DT 4-5cm więc trochę mieszające wodę ,ale dawał radę,super pod DR-ry Hornety,4cm ,Yozuri 4-7cm, Friski 5cm. ,obrotówki 2-4.Bardzo wszechstronny blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi