dreadknight Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Oj no co Ty. Musi ładna, a nie brzydka. Oczywiście ładna dla tego kto ma potrzebę wywnętrzyć się w danym wątku, że coś tam akurat jest brzydkie. Ps. Mógłbym cisnąć w większości wątków RB, że korek to się wyciąga z butelek z winem czy innym szampanem ale tego nie robię bo jestem w stanie zrozumieć że jednemu podoba się pianka, drugiemu korek, trzeciemu nitka gunsmoke, a czwartemu... no właśnie delfin. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Nitka mi się nawet podoba i w powyższym przypadku ładnie pasuje do Stelli 18. Dokładnie o takie stylistyczne dopasowanie mi chodziło, a nitkę znam już kilka lat i od raz wiedziałem, że takową chce i koniec Druga jest oliwkowa pod kolor ratanu, też wszystko miało trzymać się razem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Podczas ostatniej wizyty dałem się namówić na blank muchowy FX96-4 do spinningu pod klenio-jazie.Takie połączenie jest dla mnie czymś nowym i miałem lekkie obawy z tym związane, niepotrzebnie...W głowie miałem inną koncepcję, ale ponownie zaufałem Łukaszowi. Pierwsze próby w terenie okazały się strzałem w dziesiątkę. Mega szybki z głęboki ugięciem, ciśnie smużaki aż miło a obrotówki nr 2 też pociągnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Faktycznie jest szybki? Chodzi mi po głowie coś takiego ale boję się wybierać w ciemno jakiś blank muchowy że będzie wolny. Mógłbyś porównać do jakiegoś spin. Blanku/kija? To może miałbym jakieś odniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Z pewnością nie jest to kluska, lejąca się o wolnej akcji a z taka właśnie charakterystyką kojarzyła mi się zawsze muchówka. Tutaj mamy bardzo czułą szczytówkę a za razem czuć tutaj z lekka usztywnienie blanku ale z pełnym ugięciem i naprawdę szybką akcją. Ubrany w Torzite, jest bardzo lekka i smukła, sama waga blanku to jedyne 46g. Dodatkowo używam cienkiej plecionki. Na początku koncepcja była inna...SP962XUL ale po pomachaniu na sucho to właśnie ta muchówka sprawiła wrażenie lepiej ładujące najmniejsze przynęty a poza tym nie chciałem kija bardziej uniwersalnego tylko pod te dwa gatunki ryb na małe przynęty. Edytowane 11 Maja 2019 przez maniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Ktoś wie czy Rodmas jeszcze istnieje? Chcąc wejść na ich dawna stronę jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Ktoś wie czy Rodmas jeszcze istnieje? Chcąc wejść na ich dawna stronę jest problemJuż nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Już nieW jakiś sposób potwierdzona informacja ? To już pewne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markverc Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 W tym temacie warto zajrzeć do wątku Blanki Phenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi