Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ja - ekspert Mój Boże , Michale , staram się tylko nie utracić fragmentarycznego nieraz kontaktu z tradycyjną czołówką .. Nie jestem też oczywiście tak oczarowany nowościami , aby co roku zmieniać cały garnitur , jednak z racji latek w hobby i maniackiego , koleżeńskiego środowiska mam niezły , może nawet bardzo dobry dostęp do hiciorów prawdziwych oraz tych bardziej urojonych . Nie czuję się z tego powodu lepszy , ale jednak ogólne odniesienie jest siła rzeczy nieco większe . Naprawdę mnie smuci , że tak wiele z tych fascynujących technicznych objawień nigdy tu nie zagości , i tak wielu ciekawych , ineligentnych , niewątpliwa pasją obdarzonych ludzi wypchnie się ledwie skrywaną niechęcią poza nawias tego wątłego jednak demimondu , czy też ograniczonego zasobnością rynku . Jestem oczywiście Michale , stale i programowo wierny jankeskim wytwórniom , bo to jest kwintesencja tego czego potrzebuję i poszukuję w prywatnych sprzętowych podbojach . Ograniczył się co prawda tylko do duopolu ; Loomis i St.Croix , ale mnie on wystarczy , chyba taki bardzo głodny już nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Wracajac do dziel z pracowni Rodmas... Dzis zawital do mnie kijaszek spiningowy na blanku X-11 obudowany rekojescia z burl korka z tymi kontrowersyjnymi nowymi pierscieniami fuji.Jak dla mnie - TOP. W sobote pierwsze testy sandaczowo - sumowe. Zamieszcze fotki z pola walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Wracajac do dziel z pracowni Rodmas... Dzis zawital do mnie kijaszek spiningowy na blanku X-11 obudowany rekojescia z burl korka z tymi kontrowersyjnymi nowymi pierscieniami fuji.Jak dla mnie - TOP. W sobote pierwsze testy sandaczowo - sumowe. Zamieszcze fotki z pola walki Łukasz też zbroił mój kijek w ten nowy uchwyt Fuji + burnt cork,zgadzam się z Tobą,jest bardzo wygodny i estetyczny - robi wrażenie.Cieszę się że akurat tam trafiłem,nie żałuję ani złotówki bo to co otrzymałem w zamian przeszło moje najśmielsze oczekiwania,jakość wykonania na najwyższym poziomie,nawet ja - super pedant,nie miałem do czego się przyczepić.Jestem dumny że mamy tu w Gdańsku tak poważną pracownię z bardzo utalentowanym człowiekiem na czele,oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.mirecki Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Może jakieś poglądowe zdjęcia tego cuda można by zamieścić pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 A tu do wglądu mój patyczek. Jeszcze raz wielkie dzięki Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ladnie wyszlo, acz dzielona rekojesc to nie moj swiat. Widze ze kolowrotek JEST Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 No jak widać jest,i również Tobie wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 No jak widać jest,i również Tobie wielkie dzięki A to dobrze wiedziec Niech sluzy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Kręciołek jakby znajomy, patyczek tak jak mówi Guzu to również nie moje klimaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Smakowity kąsek dla estetów, nawet plecionka pod kolor Jak mniemam uchwyt zsuwany a nie skręcany?Ciekaw jestem jak będzie się sprawował po trochę dłuższym czasie.Jeśli chodzi o wygląd to akurat moje klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Smakowity kąsek dla estetów, nawet plecionka pod kolor Jak mniemam uchwyt zsuwany a nie skręcany?Ciekaw jestem jak będzie się sprawował po trochę dłuższym czasie.Jeśli chodzi o wygląd to akurat moje klimaty. Skrecany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 A... to diabelsko ukryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Wędeczka zrobiona ze smaczkiem, choć wolę cała rękojeść.Niedługo zajadę do Łukasza i zobaczę na żywo te uchwyty, wyglądają bardzo obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Wędeczka zrobiona ze smaczkiem, choć wolę cała rękojeść.Niedługo zajadę do Łukasza i zobaczę na żywo te uchwyty, wyglądają bardzo obiecująco No to wlasnie w moim kiju jest pelna rekojesc i te nowe pierscienie fuji w sobote beda zdjecia z pola walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 A... to diabelsko ukryte Owszem,Łukasz tak dopasował elementy uchwytu że po skręceniu nie widać gwintu,jest sam korek co mnie bardzo cieszy Gwint jest na dolnej części uchwytu,ten pierścień obok korko-gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Wędeczka zrobiona ze smaczkiem, choć wolę cała rękojeść.Niedługo zajadę do Łukasza i zobaczę na żywo te uchwyty, wyglądają bardzo obiecująco No to wlasnie w moim kiju jest pelna rekojesc i te nowe pierscienie fuji w sobote beda zdjecia z pola walki Ja również czekam na fotki,ciekaw jestem ja te pierścienie będą wyglądały z pełną rękojeścią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Czekanie wynagrodzone. Krotka sesja sloneczna. Niestety bez sandaczy... Rekojesc jaka zbudowal dla Lukasz dla mnie to majstersztyk.Ergonomicznosc i wygoda dotad mi nieznana Zaczynam myslec o przerobce innych wedek... Pozdrawiam Guzu p.s. Mam nadzieje ze czekajacy sa usatysfakcjonowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Rekojesc jaka zbudowal dla Lukasz dla mnie to majstersztyk. Ma facet talent co... Idealnie dopracowane kije wychodzą z jego pracowni,nie mówię tylko o moim i Twoim,będąc tam oglądałem też inne wędki,każda inna i każda tak samo piękna. Niech patyczek łowi,a tam u Ciebie na pewno połowi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ładna ta wędka i pierścienie ciekawe. Chociaż foregrip to też nie mój świat. Ale całość jak najbardziej ok jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 jak sie nazywa ten model uchwytu fuji? nie moge nigdzie go znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 @Guzu, bardzo podoba mi się ten oryginalny desing w stylu Łukasza W Twojej rękojeści zmieniłbym tylko przedni gryf, zrobiłbym sobie go w kształcie tulipana i byłoby wszystko tak jak lubię W przyszłym tygodniu mam zamiar się wybrać do Łukasza i zobaczę na żywo jego arcydzieła. Przede wszystkim wybrać blank i ładnie go zapakować Sporo jest informacji o blankach Phenixa.Potrzebuję coś iście pod okonia i na pewno coś sobie ciekawego dobiorę...właściwie już dobrałem, ale pojadę się tylko upewnić PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 A jaki to jest ow tulipan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A jaki to jest ow tulipan ? Tak mi kiedyś powiedział jeden z Rodbuilderów Tutaj możesz zobaczyć na przykładzie CD Blue Rapida w moich postach: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4357& ;amp ;prevloaded=1&&start=280 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A to znam ten foregrip...z innych wedek X-Rodsa. Nie moj typ Jak juz cos zdzialasz z Lukaszem - wrzuc koniecznie fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi