platynowłosy Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam Panowie Sprawa ma się tak:Robię sobie sam rurę z szarego PCV na kije. Nie ma problemu. Mam taki kaprys, bo w czasie podróży samochodem po PL nie chcę wozić bazuki. Ale...chciałem ją ozdobić różnymi elementami...np stronkami z WW, albo kalendarzy wędkarskich albo nekrologami tych których nie lubiłem .Bardzo szybko mi się takie ozdoby pościerają. I teraz na poważnie. Panowie, jakim lakierem pokryć te papierowe ozdóbki? PozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Epoksydowym lub poliuretanowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 podjedz do lakiernika [może jak znajomy lakiernik kończy lakierowanie ]to końcówka lakieru bezbarwnego pryśnie ci tubę .Trzyma na papierowej dość dobrzy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Alek, w zależności jaki to jest papier i ile tego jest poszukaj introligatorni/drukarni gdzie mają maszynę do foliowania.niech ci położą grubą folie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Najprościej będzie akrylowym w sprayu. Potem możesz sobie pomalować takim do parkietu jak stwierdzisz że potrzebujesz mocniejszej powloki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 kolego sam sobie numery na łódź robię i zabezpieczam laminatem ,najlepiej "podłogówką" , wydruk na folii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Piotrek, a nie masz foli u siebie, żeby to przy okazji z czymś puścić na maszynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Folia z linku niżej powinna też zdać egzamin. http://allegro.pl/dobra-gruba-folia-ochronna-zabezpieczajaca-140x10-i5690850338.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dzięki Panowie. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi