witus 1978 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 WITAM SERDECZNIE MAM PYTANIE CO DO WYZEJ WYMIENIONEJ WEDKI DO UZYTKOWNIKOW I NIE TYLKO.WARTO KUPIC TEN KIJ DO POLOWU SZCZUPAKOW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Tak jest to bardzo dobry kij do połowu szczupak?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 1978 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 dzieki wielkie kupuje w poniedzialek hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 szybka akcja rozumiem ?źe decyzja o zakupie ju?ź zapadła przed wrzuceniem posta chyba ?źe całkowicie zaufałeś jednej opinii pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Kolego @czoperxp to bardzo odwa?źne stwierdzenie ! Autor nawet nie napisał jakich przynęt u?źywa i o jakiej gramaturze... Mo?źe potrzebuje kija do łowienia ze środka pływającego na 40gramowe i cięsze jerki Pozdrawiam i proszę autora o sprecyzowanie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 1978 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 jeszcze nie zapadla tak naprawde to niema praktycznie zadnej wiadomosci na temat wyzej wymienionej wedki w moim miescie niema sklepu w ktorym mozna by go zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 O widzę, ?źe ju?ź nieaktualne sorki i ?źyczę połamania na rybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 1978 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 beda to rzeki nizinne typu NOGAT ,JEZIORO DROZNO I CHRUSCIEL ,PRZYNETY GUMOWE NA 3-7 GRAMOWYCH GLOWKACH ,OBROTOWKI W ROZMIARZE 2-3 ,WOBLERY OKOLO 10 CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 WITAM SERDECZNIE MAM PYTANIE CO DO WYZEJ WYMIENIONEJ WEDKI DO UZYTKOWNIKOW I NIE TYLKO.WARTO KUPIC TEN KIJ DO POLOWU SZCZUPAKOW? Takie było pytanie ja w nim nic nie widzę o miejscu...sposobie itp...wędka na szczupaka-- proszę bardzo ..KONGER EQUS MAXIM 270 10/28 nadaje się do połowu tej ryby bez ?źadnych problem?łw.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 r?łwnie?ź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Nie wiem, za ile znalazłeś ten kij, ale jak masz wydać około 500 zł za to cacko to wyskrob jeszcze dwie st?łwki i kup kij z pracowni np. batsona IST1085F.Jeśli zało?źyłeś, ?źe nie wydasz więcej ni?ź 500 zł to ja z seryjnych kijk?łw mogę polecić shimano Diaflash ST-A Spinning 270M 10-30g,(ok. 400 zł) bardzo przyjemny kij o głębokim ugięciu dla mnie pod szczupaka idealny (takiego u?źywam),albo Team Dragon 2,75m 10-28g index 28-32-277, (te?ź ok. 400 zł) to szybszy kij z przyzwoitymi przelotkami - fuji alconite - u?źywałem przez p?łł roku był lekki i poręczny ale dla mnie za suchy.Udanego wyboru!drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Zetika sprzedaje ryukona 2,7 8-35 za 380zł.To są fajne patyczki, warto nad tym się zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 1978 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE DOBRE WSKAZOWKI .ROZWARZE WSZYSTKIE INFORMACJE WIDZE ZE NIE WARTO SIE SPIESZYCZ BO DO ROZPOCZECIA SEZONU JESZCZE TROCHE CZASU ZOSTALO POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Okazji za du?ź nigdy nie ma ale na allegro coś by pewnie wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 1978 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 NA ALLEGRO JEST NOWA DAIWA SHOGUN 2,60 10-40 ZA 500 ZL.MOZE KTOS POSIADA I MOZE COS POWIEDZIEC NA JEJ TEMAT CAPS OFF pliiiiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi